מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש רקות וצוואר דחוףףףףף מאוד,המאם04/04/2010
לפני כחצי שנה באופן פתאומי בזמן עמידה הופיע כאב חזק מאוד דוקר ברקה הימנית שנמשך כשעה וחצי מלוואה בחוסר תחושה בכל חצי הראש הימני כמו כן נימול בידיים.
הופניתי למיון ברמב"ם ושם נעשה CT מוח ויצא תקין.
אחרי שבוע ימים חל להרגיש בסחרחורות לחץ בראש בעיקר ברקות ובעורף ובשרירי הצוואר.לחץ אוזניים לעיתים קושי בנשימה.אין סחרחורת סיבובית אך יש חוסר יציבות בעמידה ובהליכה.
בחודש 11/09 הופניתי לרמב"ם בשל כאבים חזקים בראש וברקות במיוחד.
בדק אותי נוירולוג והוסכם כח מדובר ב- tension headahe .
התחלתי באולטרול עד היום לא עוזר.
עברתי בדיקה מקיפה מאוד כגון:
ביקת ENG שיווי משקל-תקינה
ביקת שמיעה-תקינה
א.א.אג- תקין
עיניים-תקין
צילום חזה -תקין
בדיקות דם -תקין
עברתי CT צווארי ויצא בלט דיסק פורמינלים בגבהים T1-C7 דו צדדי
C4C5C6C7 שמאלי.
בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש בכאבים בלסת במפרקי לסת תפוסה.
הופניתי למרפאה פה ולסת ואמרו לי צריך טיפול פיזיותרפי צוואר ומפרקי לסת.
עד היום עשיתי טיפול אחד ללא יעילות.
האמת אני מבולבל לא יודיע לאיפו לפנות אולי מרפאת כאב תעזור לי ,,,,
אבקש כב' לתת לי כמה עצות אולי אולי אני אענה על תשובתך ובסוף אני אצליח לצאת מהכאבים הנ"ל
אני מודה לך מראש,,,,
הערה:
מדובר בגבר בן 35 בריא בד"כ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד``ר זאב קריסטל05/04/2010שלום רב
כאבי הראש שאתה מתאר יכולים לנבוע מבעייה במפרק שבין הלסת והגולגולת. יש לבצע צילום מכוון למפרק זה לשם קבלת אישור לאבחנה. אפשרות נוספת היא פריצת דיסק בין חולייתי בצוואר. ניתן לבצע נסיון טיפולי על ידי הזרקה לשורשי העצב העליונים בצוואר (תחת שיקוף רנטגן) ולהמשיך עם טיפול בגלי רדיו לאותו המיקום, במידה והתגובה חיובית. לצורך כך עליך לפנות בהקדם למרפאת כאב מוסמכת ליעוץ וטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)