מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי רגליים חזקיםשירה .ב16/04/2010
מזה כחודש אני סובלת מכאבים חזקים ברגליים, תחילה חשבתי שאולי נתפסו השרירים אבל הכאב מחמיר, ויותר כשקר לי. כואב לי ללכת ואפילו מוצאת את עצמי צולעת. הכאב מתרכז מהברכיים ומטה עד הקרסול. בתקופה האחרונה אני הייתי חולה מאוד עם המעיים הורדתי ממשקלי שהיה 64 ל55 תוך תקופה קצרה, לא אכלתי כמעט כלום בחודשים האחרונים. אני סובלת מרגישות ללקטוז ואני לא צורכת מוצרי חלב. עשיתי בדיקה לורידים והיא יצאה תקינה. הכאבים מחמירים האם זה אומר שיש לי מחסור חמור בסידן והכאב נובע מהעצמות? כואב לי ללכת, אפילו שאני שוכבת במיטה בלילה הכאבים מחמירים. השאלה מה יכול להיות לי? וגם זה התחיל קודם ברגל שמאל ועכשיו גם רגל ימין מהברך ומטה מתחיל לכאוב. בנוסף יהש לי סיסטות בקרסוליים, אבל אני הולכת עם נעליים טובות ולפעמים תחבושת תמיכה לקרסול. חה הלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגליים
ד``ר זאב קריסטל18/04/2010שלום שירה
הסיפור של ירידה חדה במשקל שלאחריה הופיעו כאבי רגליים יכול להצביע לכיוון חוסר בויטמינין בעיקר ממשפחת ה - B. חוסר זה משבש את התיפרוד הנורמאלי של העצבים ההיקפיים דבר שמתבטא בכאבי הרגליים. עלייך לקבל תוספי מזון בהתאם ובמקביל לבצע בדיקות דם לאיתור חוסרים בויטמינים וכן בדיקות המיועדות לאתר נזק עיצבי היקפי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)