כאבי רגליים חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים חזקים
    שירה .ב
    16/04/2010

מזה כחודש אני סובלת מכאבים חזקים ברגליים, תחילה חשבתי שאולי נתפסו השרירים אבל הכאב מחמיר, ויותר כשקר לי. כואב לי ללכת ואפילו מוצאת את עצמי צולעת. הכאב מתרכז מהברכיים ומטה עד הקרסול. בתקופה האחרונה אני הייתי חולה מאוד עם המעיים הורדתי ממשקלי שהיה 64 ל55 תוך תקופה קצרה, לא אכלתי כמעט כלום בחודשים האחרונים. אני סובלת מרגישות ללקטוז ואני לא צורכת מוצרי חלב. עשיתי בדיקה לורידים והיא יצאה תקינה. הכאבים מחמירים האם זה אומר שיש לי מחסור חמור בסידן והכאב נובע מהעצמות? כואב לי ללכת, אפילו שאני שוכבת במיטה בלילה הכאבים מחמירים. השאלה מה יכול להיות לי? וגם זה התחיל קודם ברגל שמאל ועכשיו גם רגל ימין מהברך ומטה מתחיל לכאוב. בנוסף יהש לי סיסטות בקרסוליים, אבל אני הולכת עם נעליים טובות ולפעמים תחבושת תמיכה לקרסול. חה הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגליים חזקים

הוספת תגובה

• כאבי רגליים

ד``ר זאב קריסטל
    18/04/2010

שלום שירה
    הסיפור של ירידה חדה במשקל שלאחריה הופיעו כאבי רגליים יכול להצביע לכיוון חוסר בויטמינין בעיקר ממשפחת ה - B. חוסר זה משבש את התיפרוד הנורמאלי של העצבים ההיקפיים דבר שמתבטא בכאבי הרגליים. עלייך לקבל תוספי מזון בהתאם ובמקביל לבצע בדיקות דם לאיתור חוסרים בויטמינים וכן בדיקות המיועדות לאתר נזק עיצבי היקפי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו