מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש רצינים, עזרה דחוף..מיתר26/05/2010
לפני כמעט שלושה שבועות התחילו לי כאבי ראש כמו דקירות כאלה מאחורי הראש.הלכתי לרופא משפחה והוא אמר לחזור אליו אם זה ממשיך. אחרי יומיים בערך הכאבים הפכו לכאבים כאלה של לחץ בכל הראש וכבר לא דקירות. בגלל שהכאב הכי מפריע לי בבוקר אמא שלי חשבה שזה רק כדי להתחמק מהבית ספר, אבל זה ממש לא בגלל זה, הוא אפילו מעיר אותי בלילה.כואב לי יותר כשאני שוכבת, משתעלת, נוסעת באופניים וכל זה.. .התעלפתי פעם אחת שבוע בערך אחרי שהכאבים התחילו. הלכנו לניורלוג הוא עשה לי בדיקה ניורלוגית שיגרתית אמר שהכל תקין ושלח אותי לרופא עיניים ואף אוזן גרוןושנחזור בעוד חודש אם ממשיך לכאוב. והרופא משפחה נתן לי אתופן 400mg בנתיים. עכשיו אני מתלבטת אם לקחת את האתופן כי הרופא אמר שזה יפסיק את הכאבים אבל לא מטפל בהם, אבל הכאבים יפסקו איך אני ידע אם לחזור לניורולוג או לא?
יש לי ידיד במד"א והוא אמר שסוג כזה של כאבי ראש דורש שישלחו לCT מיד. אני יכולה לקבל אולי חוות דעת של מישהו מפה בנוגע לכאבים ואם כדאי לקחת את האתופן?כי גם אמרו שהוא עושה דלקת בכבד...
תודה מראש (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש רצינים, ..עזרה דחוף
ד''ר תמר ישר28/05/2010מיתר שלום
אני מבינה את מצוקתך - קודם כל יש לשכך את הכאב לשם איכות חיים וכמובן!!!יש צורך בברור מעמיק - כגון הדמיה CT או MRI של ראש ומערות פנים לשלול כל בעיה אורגנית .
פני לרופא המשפחה לקבל הפניה ואח"כ עם כל החומר גשי לנוירולוג מומחה בתחום
הרבה בריאות
ד"ר תמר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)