כאבי ראש רצינים, עזרה דחוף..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש רצינים, עזרה דחוף..
    מיתר
    26/05/2010

לפני כמעט שלושה שבועות התחילו לי כאבי ראש כמו דקירות כאלה מאחורי הראש.הלכתי לרופא משפחה והוא אמר לחזור אליו אם זה ממשיך. אחרי יומיים בערך הכאבים הפכו לכאבים כאלה של לחץ בכל הראש וכבר לא דקירות. בגלל שהכאב הכי מפריע לי בבוקר אמא שלי חשבה שזה רק כדי להתחמק מהבית ספר, אבל זה ממש לא בגלל זה, הוא אפילו מעיר אותי בלילה.כואב לי יותר כשאני שוכבת, משתעלת, נוסעת באופניים וכל זה.. .התעלפתי פעם אחת שבוע בערך אחרי שהכאבים התחילו. הלכנו לניורלוג הוא עשה לי בדיקה ניורלוגית שיגרתית אמר שהכל תקין ושלח אותי לרופא עיניים ואף אוזן גרוןושנחזור בעוד חודש אם ממשיך לכאוב. והרופא משפחה נתן לי אתופן 400mg בנתיים. עכשיו אני מתלבטת אם לקחת את האתופן כי הרופא אמר שזה יפסיק את הכאבים אבל לא מטפל בהם, אבל הכאבים יפסקו איך אני ידע אם לחזור לניורולוג או לא?
    יש לי ידיד במד"א והוא אמר שסוג כזה של כאבי ראש דורש שישלחו לCT מיד. אני יכולה לקבל אולי חוות דעת של מישהו מפה בנוגע לכאבים ואם כדאי לקחת את האתופן?כי גם אמרו שהוא עושה דלקת בכבד...
    תודה מראש (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש רצינים, ..עזרה דחוף

ד''ר תמר ישר
    28/05/2010

מיתר שלום
    אני מבינה את מצוקתך - קודם כל יש לשכך את הכאב לשם איכות חיים וכמובן!!!יש צורך בברור מעמיק - כגון הדמיה CT או MRI של ראש ומערות פנים לשלול כל בעיה אורגנית .
    פני לרופא המשפחה לקבל הפניה ואח"כ עם כל החומר גשי לנוירולוג מומחה בתחום
    הרבה בריאות
    ד"ר תמר ישר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו