מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לדוקטור זאב קריסטל,10/06/2010
שלום ותודה רבה רבה רבה ד"ר זאב על התשובות שנתתה לי מאוד עזרו.
במידה ולוקחים אוקסיקונטין פומית, האם ניתן לשלב גם עם זריקת קורטיזון לגב.
לי אישית התרופה מאוד עוזרת.
ובבקשה עצה , איך אני צריכה להיתייחס לכותבים עם הביטחון העצמי הרב ,שכותבים נגד אוקסיקונטין
באינטרנט דברים נוראיים ,זה מאוד מבלבל ומפחיד, שמבאים אותך למצב שכאילו רק אצלם יש את המידע הנכון לגבי הנרקוטיקה. ובכלל לחלוטין לא מתייחסים לחולים שרק התרופות האלו עוזרים להם
ולא הרופא שנותן לי את התרופה.
אני כבר לוקחת תקופה את התרופה . אבל המידע החד משמעי נגד התרופה מערער את הביטחון שלי ומפחיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות סטרואידים לגב
ד``ר זאב קריסטל11/06/2010שלום שושנה
זריקות סטרואידים לעמוד השידרה נועדו לטפל בתהליכים דלקתיים היכולים להוות גורם לכאבי גב כרוניים, כמו למשל פריצות דיסק ודלקת של הפרקים הקטנים שבין החוליות. זה טיפול במנגנון אחד של יצירת כאב. הטיפול באוקסיקונטין מכוון למנגנון אחר לגמרי והוא מכוון להשתקת העברת הכאב מעמוד השידרה למוח. כך ששילוב של שני הטיפולים יתן אפקט טב יותר מאשר שימוש בטיפול ניפרד כל אחד לחוד.
לגבי הדיעות המוקדמות נגד טיפול באוקסיקונטין, יש להתיחס אליהן כמו לשאר הדיעות המוקדמות- להתעלם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)