לדוקטור זאב קריסטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדוקטור זאב קריסטל
    ,
    10/06/2010

שלום ותודה רבה רבה רבה ד"ר זאב על התשובות שנתתה לי מאוד עזרו.

במידה ולוקחים אוקסיקונטין פומית, האם ניתן לשלב גם עם זריקת קורטיזון לגב.

לי אישית התרופה מאוד עוזרת.

ובבקשה עצה , איך אני צריכה להיתייחס לכותבים עם הביטחון העצמי הרב ,שכותבים נגד אוקסיקונטין
    באינטרנט דברים נוראיים ,זה מאוד מבלבל ומפחיד, שמבאים אותך למצב שכאילו רק אצלם יש את המידע הנכון לגבי הנרקוטיקה. ובכלל לחלוטין לא מתייחסים לחולים שרק התרופות האלו עוזרים להם
    ולא הרופא שנותן לי את התרופה.

אני כבר לוקחת תקופה את התרופה . אבל המידע החד משמעי נגד התרופה מערער את הביטחון שלי ומפחיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדוקטור זאב קריסטל

הוספת תגובה

• זריקות סטרואידים לגב

ד``ר זאב קריסטל
    11/06/2010

שלום שושנה
    זריקות סטרואידים לעמוד השידרה נועדו לטפל בתהליכים דלקתיים היכולים להוות גורם לכאבי גב כרוניים, כמו למשל פריצות דיסק ודלקת של הפרקים הקטנים שבין החוליות. זה טיפול במנגנון אחד של יצירת כאב. הטיפול באוקסיקונטין מכוון למנגנון אחר לגמרי והוא מכוון להשתקת העברת הכאב מעמוד השידרה למוח. כך ששילוב של שני הטיפולים יתן אפקט טב יותר מאשר שימוש בטיפול ניפרד כל אחד לחוד.
    לגבי הדיעות המוקדמות נגד טיפול באוקסיקונטין, יש להתיחס אליהן כמו לשאר הדיעות המוקדמות- להתעלם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו