כאבי צוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר
    הדר
    12/06/2010

שלום,
    אני לא יודעת אם אני במקום המתאים אבל אני אשמח אם תנסו לעזור לי.
    לפני כחצי שנה התחיל לכאוב לי באיזור הצוואר הקדמי והאוזניים (באותו זמן הייתי רחוקה מלהבין שמדובר בצוואר). הלכתי לרופאת אף אוזן גרון והיא טענה שיש לי חומציות יתר בקיבה ונתנה לי כדורים. התחלתי לטפל בזה בצורה טבעית ואחרי חודשיים שהבנתי שזה לא זה וחזרתי אליה והיא אבחנה שיש לי דלקת בTMG (בלסת). הופנתי לפיזיותרפיה, והפיזיותרפיסטית אבחנה שמקור הבעיה הוא בצוואר.עם הזמן הכאב גם עבר לצוואר האחורי וכשאני יושבת לזמנים ממושכים הוא עולה לאיזור האחורי של הראש. הייתי בסדרת טיפולי פיזיותרפיה ועשיתי תרגילים לחיזוק חגורת כתפיים כל יום למשך כחודש וחצי עד שהבנתי שלא רק שזה לא עוזר, זה רק מכאיב עוד יותר. ביקשתי מאורתופד הפניה לסיטי ובדיקה לא היה שום ממצא פתולוגי. ניסיתי דיקור סיני, ניסיתי שיטת מסאז בשם טריגר פוינט ושום דבר לא עזר. הלכתי לנוירולוג והוא רשם לי כדור בשם ליריקה למשך שלושה חודשים וגם משהו כמו וולטרן למשך שלושה שבועות והפנה אותי לעשות בדיקת מיפוי עצמות. בנתיים ניסיתי בטרן והם לא עזרו לי, ועכשיו אני על מוסקול וקספו שאולי הם עוזרים קצת אבל לא יותר מדי. אני כרגע ממתינה לתוצאת של בדיקת המיפוי עצמות ולאישור לתור למרפאת כאב, והלכתי למומחה ברפואה סינית שהפנה אותי לאוסטאופאת. אני לא כל כך יודעת לאיזה איש מקצוע לפנות, איזה בדיקות לעשות ובסך הכל ממש אבודה בתוך כל זה. אני הידרותרפיסטית שעובדת עם נכים, ככה שיוצא לי להרים מטופלים די הרבה. עד עכשיו בהמלצת הנוירולוג הייתי בשבועיים חופש. כרגע המצב לא שונה מלפני שבועיים ואני מתלבטת אם לעזוב את העבודה כי אני מחויבת אליהם עד אוגוסט. אני ממש אשמח לעצות.....
    תודה מראש ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי צוואר

הוספת תגובה

• כאבי צוואר

ד''ר תמר ישר
    13/06/2010

הדר שלום
    באם אין ממצא בבדיקות -קרוב לודאי שהמאמץ שאת מפעילה שרירים ושלד יוצר את הבעיה
    אני מאד ממליצה על דיקור סיני.אני מבינה את מחוייבותך ומצוקתך אך הפסקה במאמץ שאת עושה יקל עליך
    בהצלחה ד"ר ישר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו