עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    לביאה
    23/06/2010

אני 7 שנים אחרי תאונת דרכים עם חבלות בצוואר , כתף ורגל. טופלתי במיון ושחררתי. שלושה חודשים אחר כך פניתי לטיפול רפואי עם כאבי הליכה וירידה ביכולת ההליכה בשתי הרגליים. באותו הזמן הועלה על ידי רופא נשים חשד לסרטן שחלות שנשלל לאחר כשנה. עברתי בירור אורטופדי ונתגלו ממצאים בע"ש מותני ליסטזיס וליזיס בגובה S1-L5 דרגה שניה. כן גם בצילום אגן היצרות SIJ משמאל ושינויים ניווניים. כך גם בעמ"ש צווארי. אובחנה פיברומיאלגיה. אחר כך היה חשד לMS בשל ממצאי MRI מוח אך נשלל.
    סובלת מקשיי הליכה ניכרים! (לא יכולה ללכת יותר מ-500 מ' וגם זה לאט) , בעיות שיווי משקל, נפילות, חולשה, נימולים, עוויתות בשרירים, מתקשה לעמוד ללא הישענות, בעיות קוגנטיביות. עברתי טיפולים פיסיותרפיים, הידרותרפיה, מתרגלת באופן קבוע פלדנקרייז וכמה שיכולה "ספורט".
    טופלתי בבקלוסל, קסנקס, ציפרלקס, גילקס, לוריוון, סימלטה, פלקווניל, טרמדקס, ליריקה וגאבאפנטין, אך כל אלה לא הועילו מסיבות שונות.
    הופניתי סוף סוף למרפאת כאב, והרופא המליץ על טיפול בקנביס רפואי. (ניסיתי בעבר ועזר רבות), שיפור בהליכה, בשיווי משקל, בכאבים ובשינה.
    הבעיה – ההמלצה הנ"ל מפנה לפסיכיאטר, וכאן אני נתקעת. כושר התנועה שלי מאד מוגבל. אני מהצפון ובנוסף חסרת ממון עקב כל הבעיות הללו, (=חזרתי לעבודה חלקית מאד ועם הרבה חובות מהתקופה בה לא יכולתי לעבוד כלל).
    האם יש לך רעיון היכן ואיך אני יכולה לקבל את הפסיכיאטר שיבדוק ויראה שהסיכון במקרה שלי אינו משמעותי (בטח לא יותר ממה שכבר נוסה עלי). אני כעת לא מטופלת ומצבי מתדרדר במהירות. מהעבר אני יודעת שהטיפוס למעלה מאד קשה וממושך.
    אודה לך להתייחסותך. (פניתי למרפאה לבריאות הנפש בעיר מגורי, אך הם אמרו שאינם מטפלים בכך).
    תודה
    לביאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר זאב קריסטל
    24/06/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=177 id=link]פסיכיאטריה[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו