כאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש
    מ.
    04/11/2007

מאז שאני זוכר את עצמי אני סובל ממגרנות לעיתים תכופות. בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש מעין כאבים עמומים (מרגיש כאילו שזה פנימי) בשתי הרכות הכאבים לא חריפים אך הם הולכים וחוזרים, ומופיעים לסרוגין פעם ברכה ימין ופעם בשמאל

כמו כן לעיתים אני מרגיש תחושה של בחילה. האם יש טעם להתחיל להלחץ ולעשות CT?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש

הוספת תגובה

• כאב ראש

ד``ר זאב קריסטל
    05/11/2007

שלום מ.
    לפי התיאור שנתת לכאבי הראש מהם אתה סובל אין את המאפיינים הקלאסיים של התקפי מיגרנה. אלו מופיעים אחת למספר חודשים בצורת "הלמות פטישים". מלווים בבחילות והקאות ונמשכים מיממה עד מספר ימים. הכאב לרוב בצד אחד של הפנים. אם אלו אמנם התופעות מהם אתה סובל מזה שנים רבות, הרי שלבטח אתה נמצא בטיפול ובמעקב במסגרת מרפאה נוירולוגית. כאבי ראש מתמשכים בעלי אופי מעיק יכולים להופיע בחולי מיגרנה: 1. כתופעת לוואי בלתי רצויה מנטילה כרונית של תרופות משככות כאב 2. שלב מתקדם יותר של המחלה בה ההתקפים נעשים תכופים יותר ויותר עד שהכאב הופך להיות רציף וקבוע. 3. מתח בשרירי הראש והצוואר שלרב מלווה מיגרנות ויכול להפוך לתופעה קבועה. 4. כאב ראש משני למחלה אחרת כמו תהליך תופש מקום בגולגולת. האחרון מהווה "דגל אדום" ולמעשה כל שינויי באופי כאבי הראש בוודאי מחייב התייחסות מיוחדת ומחייב ברור יסודי הכולל צילום סי-טי לצורך שלילת גורם המחייב התערבות ניתוחית. עובדה זאת ידועה היטב במרפאה הנוירולוגית בה אתה מטופל ולכן בביקור הבא שם יפנו אותך לביצוע הדמייה זאת לאחר שתמסור לרופא פרטים על ההתפתחויות בכאב הראש ממנו אתה סובל. כדי להרגיע אותך, משך הזמן הרב של סוג הכאב שתיארת מצביע בכיוון של גורמים שפירים ולא תוך-גולגלתיים.
    שלום ואיחולי החלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו