מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש חזקים ומתמשכיםרעות13/07/2010
שלום רב,
אני כבר ממש מתוסכלת ולא יכולה להתמודד יותר..
אני בת 23 ומזה מספר חודשים סובלת מכאבי ראש חזקים באופן תכוף.
תמיד היו לי כאבי ראש, אך ברמה סבירה כמו לכולם ובזמן האחרון זה בלתי נסבל.
אני מרגישה כאילו הראש שלי כבד וחובקת אותו טבעת לחץ, המקיפה מהעורף ועד לקצה העליון של המצח.
כמו כן בדרך הכאב משדר חזק מעל העיניים וברקות. אני סובלת ממיגרנות, אך הכאב הזה אינו דומה למיגרנה. לא משנה מה אעשה הוא לא עוזב, גם לא אחרי שינה ולפעמים אני מסתובבת ימים עם ראש בלתי נסבל..
לפני כחודשיים צצו בגולגולת בליטות קטנות. הרופאה שלי בהתחלה התעלמה, אחר כך שלחה לבדיקות דם ואמרה לקחת אקמול פוקוס.. תודה באמת..
בבדיקות נמצא שסבלתי ממונו.
כמו כן, יש לי אנמיה כרונית ואני מתקשה בלקיחת ברזל שכן הוא משבש לי את מערכת העיכול (גם הטבעי והעדין ביותר.. שפעם היה בסדר אבל בסיבוב האחרון משהו השתבש).
סליחה על ההודעה הארוכה, אך אני ממש מתוסכלת. איך אפשר לחיות ככה?! אני לא מקבלת את תשובת הרופאים שצריך ללמוד לחיות עם זה. בטוח יש פתרונות! או לפחות דרך להקל..
אשמח לסיוע לפני שהראש שלי יתפוצץ באמת..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש חזקים ומתמשכים
ד''ר תמר ישר13/07/2010שלום רעות
כאב הראש נמשך זמן רב מדי
אחד הגורמים להחמרה יכולה להוות האנמיה וצריך למצוא דרך להתמודד עמה - תפקיד הרופא המטפל
במנוסף יש לעשות בירור נוירולוגי כולל MRI ראש ומערות פנים לשלול כל בעיה אורגנית אחרת
כמוכן יש צורך בהכוונה בטיפול תרופתי עד אשר תימצא הסיבה
רק בריאות
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)