כאב כרוני....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב כרוני....
    יעקב
    21/07/2010

אני סובל מכאב כרוני בברך טרמדקס עוזר לי אבל יש לי תופעות של עצירויות ומידי פעם כאבים בכיבה מה ניתן לעשות האם זה נובע מהתרופה אציין שאני לוקח כמה טיפות טרמדקס הכאב שלי בלתי נסבל ואיכות חיי ירודה כבר כמה שניים....???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב כרוני....

הוספת תגובה

• כאב כרוני....

ד''ר תמר ישר
    24/07/2010

יעקב שלום
    אמנם הטרמדקס גורם לעצירות אך אם נותן איכות חיים גם זמנית אז להעזר בחומרים משלשליים על בסיס טבעי
    אולי כדי לבדוק מה שורש הבעיה וטפל בהתאן
    חשוב גם על רפואה אלטרנטיבית
    בהצלחה
    ד"ר ישר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסה את טרגין

אורית
    29/08/2010

גם אני קיבלתי טרמדקס בעקבות כאבים בשל גידול סרטני וסבלתי נורא מהעצירות.
    הרופא החליף לי את הטיפול לטרגין ומאז אינני סובלת מהעצירות יותר.
    זה פשוט שיפר לי את איכות החיים פלאים. לא צריך לסבול ולקחת את זה כמובן מאליו שזה חלק מהטיפול, כי יש אלטרנטיבה.
    אגב כשטופלתי בלקסטיבים, רק סבלתי יותר, כי היו להם תופעות לוואי נוראיות, כאבי בטן, בחילות...

תיוועץ ברופא שרשם לך טרמדקס שוב, ותשאל אם טרגין תתאים לטיפול במקרה שלך. (אינני רופאה ולכן אינני יכולה לייעץ בנוגע לכאבים שלך באופן אישי, במקרה ראיתי את ההודעה שלך ואני רק מדברת מתוך ניסיון אישי שלי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו