לדוקטור זאב קריסטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדוקטור זאב קריסטל
    אמ
    15/08/2010

שלום וברכה דוקטור

אני סובל מכאבי תופת מספר שנים, ((((((((((((((((((( נוראיים לאורך כול היום)))))))))))))))))))

מספר חודשים לוקח נרקוטיקה ,שמתחיל לעזור לי במידה מסויימת,

מה למען השם אני יכול לענות לרופא(ים ) ,שמעניק(ים )סופרלטיבים לנרקוטיקה כמו תרופת פצצת אטום, וכוליי ומפחידים אותך מהתרופה.

מבלי לתת שום אלטרנטיבה שיכולה להקל על הכאבים ,ששום מלים לא יכולים לתאר אותם.

מה אני יכול להגיד לרופאים כאלו כמובן יש לי כבוד לכול אדם.

אם המצב לא הייה מעציב בצורה מחרידה ,זה הייה מצחיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדוקטור זאב קריסטל

הוספת תגובה

• נרקוטיקה

ד``ר זאב קריסטל
    15/08/2010

כאב כרוני הוא מחלה בפני עצמה, מחלה הפוגעת קשות באיכות החיים של הסובל ממנה ושל כל מישפחתו, באשר היא גורמת לפגיעה ביכולת להתפרנס, בחיי המשפחה וביחסים החברתיים של החולה. כאב כרוני גורם גם לפגיעה נפשית קשה עם דיכאון, עלייה בלחץ דם החמרה במצב הלבבי ודיכויי המערכת החיסונית. כל זה מחייב טיפול בכאב כרוני לפי סולם שנקבע על ידי אירגון הבריאות העולמי. כאשר תרופות משככות כאב רגילות אינן עוזרות יש להתחיל , לפי סולם זה, טיפול בנרקוטיה.
    חוסר טיפול בכאב מנוגד לשבועת הרופא ומהווה פגיעה בזכויות החולה לטיפול הוגן ומתאים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו