מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשגלי22/08/2010
מזה 24 שנים אני סובלת מכאבי ראש קשים(מגרנות, כאבי ראש ממקור צווארי, כאבי ראש בכלל...)כמו כן אובחנתי לפני 3 שנים כחולתפיברומיאלגיה-שום דבר לא הורס לי את החיים כמו המיגרנות וכאבי הראש-אני בין 18-20 יום עם התקפים צורכת אימטרקס+תרופות לשיכוך כאבים שפעמיים רבות לא עוזרות. אין מומחה לנרולוגיה שלא הייתי אצלו נסיתי המון תרופות והכאב קשה מנשוא שלא לדבר על"הורס" איכות חיים.
בשבועיים האחרונים התחלתי להתאמן בחדר כושר וישנה החמרה בכאב הראש ממקור צוואר(שזה כאב שמאוד קשה לשכך עם הכדורים)י-האם ידוע על קשר בין הדברים?
ערכו לי MRI ראש לפני 3 שנים "יצא" תקין. כמו כן יש לי טינטון קשה מאוד ולעיתים רבות חוסר שיווי משקל.
האם יש מזור לסבל שלי בתחומכם?
בברכת תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר תמר ישר25/08/2010גלי שלום
רשית אם תרגילים מסויימים בחדר כושר משמבשים לך את אורך החיים הרגיל ומחמירים את הבעיה הקיימת יש להמנע מהם שכן שינויים או מתיחות בעמוד שידרה צאורי יכולים להשפיע.
לגבי המיגרנה האם ניסית רפואה אלטרנטיבית?דיקור סיני?
ד"ר ישר תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)