כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    גלי
    22/08/2010

מזה 24 שנים אני סובלת מכאבי ראש קשים(מגרנות, כאבי ראש ממקור צווארי, כאבי ראש בכלל...)כמו כן אובחנתי לפני 3 שנים כחולתפיברומיאלגיה-שום דבר לא הורס לי את החיים כמו המיגרנות וכאבי הראש-אני בין 18-20 יום עם התקפים צורכת אימטרקס+תרופות לשיכוך כאבים שפעמיים רבות לא עוזרות. אין מומחה לנרולוגיה שלא הייתי אצלו נסיתי המון תרופות והכאב קשה מנשוא שלא לדבר על"הורס" איכות חיים.
    בשבועיים האחרונים התחלתי להתאמן בחדר כושר וישנה החמרה בכאב הראש ממקור צוואר(שזה כאב שמאוד קשה לשכך עם הכדורים)י-האם ידוע על קשר בין הדברים?
    ערכו לי MRI ראש לפני 3 שנים "יצא" תקין. כמו כן יש לי טינטון קשה מאוד ולעיתים רבות חוסר שיווי משקל.
    האם יש מזור לסבל שלי בתחומכם?
    בברכת תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר תמר ישר
    25/08/2010

גלי שלום
    רשית אם תרגילים מסויימים בחדר כושר משמבשים לך את אורך החיים הרגיל ומחמירים את הבעיה הקיימת יש להמנע מהם שכן שינויים או מתיחות בעמוד שידרה צאורי יכולים להשפיע.

לגבי המיגרנה האם ניסית רפואה אלטרנטיבית?דיקור סיני?

ד"ר ישר תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו