דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    anna
    29/08/2010

שלום !
    אני בת 16 וישלי חבר כבר שנתיים ,קיבלתי מחזור ב-7 לחודש (המחזור שלי דיי מסודר ומתמשך 5 ימים ככה )
    ב-14 שכבנו (עם קונדום durex)והוא נקרע אז לקחתי פוסטינור new וזרקנו את הקופסא של הקונדומים וקנינו חדשה גם מdurex אבל שונה (לא אותה קופסא)
    ב-19 היה לי דימום קל במשך 3 ימים (הלכתי לגניקולוג והוא אמר שזה בסדר -תגובה של פוסטינור)
    ב-26 שוב שכבנו ושוב נקרע (הקונדום החדש) אז לקחתי שוב פוסטינור ב-27 בשעה 13:00 אבל הפעם בקופסא לא היה רשום new וכשעשיתי השוואה בין הקופסא הראשונה לשנייה -לא היה שום הבדל בשניהים כדור 1 levonorgestrel 1.5 mg ורק המילה new הייתה חסרה
    היום (28)קמתי עם כאבים באיזור הכבד אז אמא לשי הביאה לי תרופה בשם "אספירין" מצרפת וזה הרגיע אותי ועכשיו שוב התחילו לי כאבים אז שוב לקחתי

*האם עצם זה שיש לי כאבים באיזור הכבד קשור ב-לקיחת הפוסטינור ואם כן מה אני אמורה לעשות ?
    כייי כואבב לי ממשש אני לא יכולה לישון וכשאני יושבת או שוכבת או עומדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר זאב קריסטל
    02/09/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו