מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה של כאבים מושהים ברגל ימיןאמיר18/10/2010
שלום,
רגל ימין שלי אינה כשורה מזה כחצי שנה. באזור הקרסול יש תחושה של חוסר נוחות שקשה לאפיין אותה במדויק (מזכיר תאורים של רגל עצבנית אבל לא קשור לשינה).
לעתים מופיעים בעיקר בירך כאבים שמזכירים כאבי שרירים מושהים (DOMS) שקורים אחרי ספורט. כאבים אלו מופיעים לרוב בישיבה, ולפעמים אחרי רכיבה על אופניים (אבל בעיקר כשאני יושב זמן מה לאחר מכן). אני רוכב רכיבה מאומצת (עם עלייה) של כשעה פעמיים עד שלוש בשבוע, וכבר רגיל למסלול כך שלא נראה שזה DOMS אמיתיים (לא מופיעים ברגל שמאל).
אין שום סימנים חיצוניים חריגים.
האם הבעיה באזור הקרסול והכאבים בירך עשויים להיות קשורים? אני חושד, אבל לא בטוח, שהתנועה בקרסול ברכיבה פחות חופשית.
האם זה נשמע יותר כתאור של בעיה אמיתית במערכת השריר-שלד או כבעיה נוירולוגית? (היה B12 נמוך ולקחתי תוסף, היום הוא בגובה ממוצע והבעיה ממשיכה)
תודה,
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה של כאבים מושהים ברגל ימין - תגובה
ד``ר זאב קריסטל20/10/2010שלום
כאב כזה שתיארת שכיח בספורטאים ומקורו בשימוש שרירי מאומץ שיפשוף של גידי השריר ותגובה דלקתית כתוצאה מכך. הטיפול הוא הפסקות ממושכות יותר בין האימונים, מנוחה וטיפול עם תרופות נוגדות דלקת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד כמה שאלות
אמיר20/10/2010שלום ותודה על התשובה,
לאיזה רופא עלי לפנות? או שמדובר בתרופות ללא מרשם?
אני מבין שככל הנראה לא מדובר במשהו חמור. בהתחשב בזה שרוב הזמן אין כאב והוא לא משתק אותי, תוך כמה זמן פחות או יותר צפויה החלמה מלאה?
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)