תחושה של כאבים מושהים ברגל ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה של כאבים מושהים ברגל ימין
    אמיר
    18/10/2010

שלום,

רגל ימין שלי אינה כשורה מזה כחצי שנה. באזור הקרסול יש תחושה של חוסר נוחות שקשה לאפיין אותה במדויק (מזכיר תאורים של רגל עצבנית אבל לא קשור לשינה).
    לעתים מופיעים בעיקר בירך כאבים שמזכירים כאבי שרירים מושהים (DOMS) שקורים אחרי ספורט. כאבים אלו מופיעים לרוב בישיבה, ולפעמים אחרי רכיבה על אופניים (אבל בעיקר כשאני יושב זמן מה לאחר מכן). אני רוכב רכיבה מאומצת (עם עלייה) של כשעה פעמיים עד שלוש בשבוע, וכבר רגיל למסלול כך שלא נראה שזה DOMS אמיתיים (לא מופיעים ברגל שמאל).
    אין שום סימנים חיצוניים חריגים.

האם הבעיה באזור הקרסול והכאבים בירך עשויים להיות קשורים? אני חושד, אבל לא בטוח, שהתנועה בקרסול ברכיבה פחות חופשית.
    האם זה נשמע יותר כתאור של בעיה אמיתית במערכת השריר-שלד או כבעיה נוירולוגית? (היה B12 נמוך ולקחתי תוסף, היום הוא בגובה ממוצע והבעיה ממשיכה)

תודה,
    אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושה של כאבים מושהים ברגל ימין - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    20/10/2010

שלום
    כאב כזה שתיארת שכיח בספורטאים ומקורו בשימוש שרירי מאומץ שיפשוף של גידי השריר ותגובה דלקתית כתוצאה מכך. הטיפול הוא הפסקות ממושכות יותר בין האימונים, מנוחה וטיפול עם תרופות נוגדות דלקת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד כמה שאלות

אמיר
    20/10/2010

שלום ותודה על התשובה,

לאיזה רופא עלי לפנות? או שמדובר בתרופות ללא מרשם?
    אני מבין שככל הנראה לא מדובר במשהו חמור. בהתחשב בזה שרוב הזמן אין כאב והוא לא משתק אותי, תוך כמה זמן פחות או יותר צפויה החלמה מלאה?

תודה
    אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו