שנה וחצי עם כאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנה וחצי עם כאב
    יעל
    29/10/2010

שלום
    לפני שנה וחצי בערך התחלתי להרגיש כאבים עזים ושורפים בברכיים, באגן ובגב. הכאב נמשך במשך כל היום, כאשר בשעות הלילה הכאב מתחזק אף יותר, ואני לא מצליחה לישון. אני נרדמת ומתעוררת עם הרגשת שריפה בגב, האגן והרגליים, מתעוררת ובוכה מהכאב. ניסיתי כל תרופה נגד כאבים(כולל תרופות טבעיות והומיאופטיות) שאינן דורשות מרשם רופא.
    רופא המשפחה שלך אותי לצילומים ולא מצא שום גורם לכאבים, ואמר שהזמן יעשה את שלו. בינתיים אני חיה עם כאב חזק ושורף, לא ישנה, וכל חיי השתנו, וכך גם חיי משפחתי וילדיי.
    אני מיואשת וכואבת, אשמח לעצה לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנה וחצי עם כאב

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה

יעל
    30/10/2010

אשמח לכל עצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה וחצי עם כאב - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    31/10/2010

שלום יעל
    עלייך לפנות למרפאת כאב מוסמכת לצורך איבחון וטיפול בתרופות המיועדות ספציפית לתיסמונות כאב ממקור עיצבי - כאב נוירופאטי. במקביל יש לבצע סידרה של בדיקות איבחוניות לאיתור הסיבה לתפקוד העיצבי הפאתולוגי. יעוץ לגבי כך תוכלי לקבל במרפאת הכאב או במרפאה נוירולוגית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה ועוד שאלה

יעל
    31/10/2010

האם אני צריכה / יכולה לבקש הפניה למרפאת כאב דרך רופא המשפחה, או שאין צורך סכך ואני יכולה לפנות למרפאה שכזו באופן עצמוני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה ועוד שאלה - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    01/11/2010

רצוי דרך רופא המשפחה עם סיכום כל התרופות המחלות הבדיקות והאבחנות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו