מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעת לוואי מליריקהעינת06/11/2010
שלום רב,
יש לי בלט בצוואר בחוליות c4 c5 c6 ואני סובלת מכאבים עזים במשך 10 חודשים ונטלתי משככי כאבים בהמלצת הרופאים דרמדקס ואלגולזין פורטה, במרפאת כאב אובחנתי כסובלת מכאב נוירופטי וקיבלתי ליריקה 75מ'ג פעמיים ביום והונחתי להגדיל את המינון עד 300מ'ג ביום , לפי רמת הכאב ,בביקור אצל רופא ראומוטולוג נאמר לי שהמינון שאני נוטלת אינו מספיק אם אני עדיין סובלת מכאבים עזים והפנה אותי חזרה למרפאת כאב מאחר ואין לי אפשרות ליצור קשר עם הרופא במרפאת הכאב בבית החולים זיו עד לחודש דצמבר ינואר לכל המאוחר {אין תורים}אני נוטלת על דעת עצמי ובעזרת רופא משפחה 150מ'ג בבקר ובערב ובאמצע היום אני נוטלת 75מ'ג .ולשאלתי כאשר אני נוטלת כדור כ-10 דקות לאחר מכן אני חווה התקפת כאבים עזה בכתפיים בעורף והראש הרגשת שיתוק וקושי קל בנשימה האם התופעה נורמלית??האם להפסיק את השימוש בליריקה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעת לוואי מליריקה - תגובה
ד``ר זאב קריסטל07/11/2010שלום עינת
הכאבים שתיארת אינם סיבוך של ליריקה אך הם מראים שהליריקה איננה התשובה לבעייתך.
עלייף לפנות למרפאת כאב מוסמכת לצורך קבלת תכנית טיפולית משולבת הולמת, שתיכלול טיפול תרופתי, פיזיוטרפי ושיקומי יחד עם הזרקות סטרואיים תחת שיקוף רנטגן טיפול בגלי ראדיו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)