מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בפנים ותחושה של פנים תפוסותאבי16/11/2010
שלום,
מזה מספר חודשים אני סובל מכאבים בפנים ,כאבים אלו גורמים לי לחוסר יציבות ושיווי משקל מתי שאני הולך הליכה רגילה,כמו כן זה לא רק כאבים בפנים,פותח את הפה יש לי תחושה שהכול תפוס,כמו צוואר תפוס.
הכאבים יכולים להיות פעם החלק העליון של הפנים פעם בחלק התחתון,לפעמים דו צדדי או צד אחד.
מבחינת הבדיקות שעברתי אז ככה :
1. נורולוג.
2. רופא שיניים.
3. פה ולסת.
4. מפרק פה ולסת.
5. אף אוזן וגרון.
6. בדיקות CT ו MRI פנים וראש.
7. מרפאת כאב נורולוגית.
8. דיקור סיני.
בכול הבדיקות לא התגלה כלום.
הייתי אצל רופאים שונים מכול מיני מקצועות גם בפרטי וגם דרך הקופה.
הממצא היחיד שהיה ב MRI ו CT זה: "עיבוי רירית קלה בסינוסים מקסילרים יותר מימין"
האבחנה במרפאת כאב היתה : כאב ראש ממתח נפשי,קיבלתי לקחת כדורים בשם "אנרפיל"
סוף סיכום : שום דבר לא עזר אני כבר תשעה חודשים עם אותם כאבים שלא חולפים,אין לי מושג מה לעשות...
הכאבים קשים מאוד ,בנוסף התחושה שאני הולך שיש לי חוסר שיווי משקל.
לא מצליחים למצוא מה הבעיה,ומה הפיתרון.
אשמח לעזרה כיוון ,פנייה לרופא מסויים.
אני מיואש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בפנים ותחושה של פנים תפוסות - תגובה
ד``ר זאב קריסטל18/11/2010שלום אבי
כאבי פנים לעיתים קשים לאיבחון ואם עד כה לא אובחנה אצלך הסיבה לכאב אין מקום לדאגה מבחינת גורמי סכנה חמורה לבריאותך.
עליך לפנות ללמרפאת כאב מוסמכת לצורך טיפול תרופתי סימפטומטי בכאב עצמו משולב עם תרופות מייצבות עצבים ופעולות ספציפיות כמו חסמי עצה ולאחר מכן טיפןל בגלי רדיו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)