שימוש כבוע במשככי כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש כבוע במשככי כאבים
    דרומי
    05/12/2010

שלום
    אני נכה צהל עם 2 פלטינות ביד הדומיננטית שלי (בן 25)
    לאחרונה הרופא שלי אמר לי עקב בדיקת דם (בלי קשר לכאבים)
    שאני צריך להפסיק לקחת אופטלגין ואלגולזין פורטה (אני לוקח את שניהם כמה פעמים ביום)
    כי זה הורס לי את המערכת החיסונית או משהוא
    הוא שלך אותי למעבדת/מרפאת כאב לצורך בדיקה של יריקות/ מה שיתאים.

רציתי לשאול
    א. איזה תרופות מתאימות במקרה כמו שלי (תרופות שלא פוגעות בגוף)?
    ב. מה בודקים במעבדת כאב ואיך?

תודה
    דרומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש כבוע במשככי כאבים

הוספת תגובה

• שימוש כבוע במשככי כאבים - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    05/12/2010

שלום דרומי
    גם לאופטאלגין וגם לאלגוליזין הוצאו לאחרונה אזהרות חמורות של ארגון התרופות האמריקאי, עקב תופעות לוואי מסוכנות. לכן טוב עשית שהפסקת לקחת תרופות אילו. עליך לפנות למרפאת כאב מוסמכת ולהתייעץ לגבי טיפול תחליפי, שהוא לרוב שילוב של תרופות יעודיות לפגיעה עיצבית, יחד עם מיגוון טיפוים נוספים, כמו שיקום, ריפויי בעיסוק, גרויי חוט השידרה ועוד.
    לא ברור לי מה כוונתך לגבי בדיקות רוק - אולי הכוונה לבדיקה גנטית. בכל מקרה, אין לכך כרגע קשר להמשך טיפול במרפאת כאב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף לאופטלגין

אבי
    18/12/2010

אני סובל מכאבי ראש מידי פעם ואופאלגין לרוב עוזר לי. הבנתי שזה לא בריא מומלץ. מה ניתן לקחת במקום? נורופן ודומיו לא עוזרים לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף לאופטלגין - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    20/12/2010

שלום רב
    אופטאלגין יכול לגרום לסיבוכים מסוכנים בחולים הרגישים לתרופה זאת. אם לאחר זמן ממושך של שימוש בתרופה זאת לא קרה לך שום דבר, סביר להניח שגם בעתיד תרופה זאת לא תזיק לך ולכן אין בעייה להמשיך ולהשתמש באופטלגין אם זה עוזר לך. תרופות אלטרנטיביות הן פרקוסט, טרמדקס, זלדיאר, טרמאל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו