מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש כבוע במשככי כאביםדרומי05/12/2010
שלום
אני נכה צהל עם 2 פלטינות ביד הדומיננטית שלי (בן 25)
לאחרונה הרופא שלי אמר לי עקב בדיקת דם (בלי קשר לכאבים)
שאני צריך להפסיק לקחת אופטלגין ואלגולזין פורטה (אני לוקח את שניהם כמה פעמים ביום)
כי זה הורס לי את המערכת החיסונית או משהוא
הוא שלך אותי למעבדת/מרפאת כאב לצורך בדיקה של יריקות/ מה שיתאים.
רציתי לשאול
א. איזה תרופות מתאימות במקרה כמו שלי (תרופות שלא פוגעות בגוף)?
ב. מה בודקים במעבדת כאב ואיך?
תודה
דרומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש כבוע במשככי כאבים - תגובה
ד``ר זאב קריסטל05/12/2010שלום דרומי
גם לאופטאלגין וגם לאלגוליזין הוצאו לאחרונה אזהרות חמורות של ארגון התרופות האמריקאי, עקב תופעות לוואי מסוכנות. לכן טוב עשית שהפסקת לקחת תרופות אילו. עליך לפנות למרפאת כאב מוסמכת ולהתייעץ לגבי טיפול תחליפי, שהוא לרוב שילוב של תרופות יעודיות לפגיעה עיצבית, יחד עם מיגוון טיפוים נוספים, כמו שיקום, ריפויי בעיסוק, גרויי חוט השידרה ועוד.
לא ברור לי מה כוונתך לגבי בדיקות רוק - אולי הכוונה לבדיקה גנטית. בכל מקרה, אין לכך כרגע קשר להמשך טיפול במרפאת כאב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף לאופטלגין
אבי18/12/2010אני סובל מכאבי ראש מידי פעם ואופאלגין לרוב עוזר לי. הבנתי שזה לא בריא מומלץ. מה ניתן לקחת במקום? נורופן ודומיו לא עוזרים לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף לאופטלגין - תגובה
ד``ר זאב קריסטל20/12/2010שלום רב
אופטאלגין יכול לגרום לסיבוכים מסוכנים בחולים הרגישים לתרופה זאת. אם לאחר זמן ממושך של שימוש בתרופה זאת לא קרה לך שום דבר, סביר להניח שגם בעתיד תרופה זאת לא תזיק לך ולכן אין בעייה להמשיך ולהשתמש באופטלגין אם זה עוזר לך. תרופות אלטרנטיביות הן פרקוסט, טרמדקס, זלדיאר, טרמאל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)