כאבים בחזה בצד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה בצד ימין
    שוקי
    04/12/2007

אתמול התחילו לי כאבים בחזה בצד ימין. זה קצת מתחת לעצם הבריח. בהתחלה כאב לי רק כשהזזתי את היד למצבים מסויימים ועכשיו כואב לי גם כשאני מזיז את הראש והולך.
    כשאני לוחץ אני מרגיש שקע, אבל אותו הרגשתי גם בצד השני של הגוף. מה שקורה כשאני לוחץ הוא שאני מרגיש לחץ מסויים בעורף.
    לפעמים הכאב עצמו מושך גם לצוואר, לא כשאני לוחץ אלא כשאני עושה פעולות אחרות כמו שתיארתי למעלה. וזה לא ממש כאב בצוואר אלא יותר תחושה שזה נמשך לשם.
    רציתי לדעת מה זה יכול להיות ומה אני צריך לבדוק אם בכלל? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה בצד ימין

הוספת תגובה

• כאבים בחזה בצד ימין

ד``ר זאב קריסטל
    06/12/2007

שלום שוקי
    כאב פתאומי בחזה הימני עם הקרנה לעורף הוא לרוב ממקור שרירי. מתח בשריר אחד או קבוצת שרירים אם הוא מתמשך מספיק זמן גורם לגויי עצבים תחושתיים והתוצאה - כאב. הטיפול הוא ע"י תרופות משככות כאב פשוטות וכן הרפיית השריר המכווץ בעזרת פיזיוטרפיה. אפשרות אחרת זה הזרקה לנקודת מוקד הכאב של חומר הרדמה מקומית. דיקור סיני גם אפקטיבי במצב ספציפי זה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו