מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בטיסותשני05/12/2007
ד"ר שלום
לאחרונה אני נדרשת לטוס בתכיפות גבוהה.
שמתי לב לתופעה הבאה: בכל פעם שהמטוס מתכונן לנחיתה - לירידה ההדרגתית בגבהים והוא משתהה קצת באותו מקום רגע לפני הנחיתה עצמה - אוחז בי כאב עז (!!!!!!!!!) באזור של העין השמאלית. כאב שהוא מעין דקירות של מיליוני סיכות באותו רגע. אני מתאפקת לא לבכות באותם רגעים. וזה כואבבבב!!! אף פעם לא היה לי. רק בפעמים האחרונות שבהם טסתי. לא משנה באיזו חברה/ מדינה/ מזג אויר (חשבתי אולי יש שינויי אקלים).
אגב - בהמראה זה לא קורה.רק לפני נחיתות.
מה זה לפי דעתך ואיך עליי להתמודד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטיסות
ד``ר זאב קריסטל06/12/2007כאב ראש המופיע בזמן נחיתה מקורו קרוב לודאי משינויי לחץ אטמוספרי. עלייה בלחץ האטמוספרי גוררת עליה בלחץ התוך גולגלתי וכתוצאה גרויי של עצבים ספציפיים, המתבטא בכאב וסימפטומים נאוירולוגיים אחרים. יש לפנות למרפאה נוירולוגית לקבלת יעוץ בנושא. עקב דמיון הכאב להתקף מיגרנה יש לשקול מתן תרופה ממשפחת הטריפטאנים להפסקת ההתקף או לקחת מראש תרופה משככת כאב כשעה לפני הנחיתה כאמצעי מניעה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש חזק חד דוקר פתאומי בנחיתה
עינת28/08/2012מדהים ,כרגע הבן שלי (24)התקשר אלי מבועת אחרי התקף כאבים נוראי כפי שתארת. מזל שמצאתי בפורום כי ממש נלחצתי. זה קרה לו לפני מספר שנים אך ורק בנחיתה והוא לרגע חושב שהראש מתפוצץ לו ממש כואב ומפחיד בטרוף,דקירות עזות בתוך העין וברכה.
האם ניסית תרופה שעזרה?הוא עשה שתי טיסות ברצף,בראשונה זה לא קרה ובשנייה לאחר ששתה קפה בשדה ועלה על טיסת ההמשך זה קרה ,כמובן שזה יכול להיות שייך לגורמים אחרים ולא לקפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)