כאב בטיסות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בטיסות
    שני
    05/12/2007

ד"ר שלום

לאחרונה אני נדרשת לטוס בתכיפות גבוהה.

שמתי לב לתופעה הבאה: בכל פעם שהמטוס מתכונן לנחיתה - לירידה ההדרגתית בגבהים והוא משתהה קצת באותו מקום רגע לפני הנחיתה עצמה - אוחז בי כאב עז (!!!!!!!!!) באזור של העין השמאלית. כאב שהוא מעין דקירות של מיליוני סיכות באותו רגע. אני מתאפקת לא לבכות באותם רגעים. וזה כואבבבב!!! אף פעם לא היה לי. רק בפעמים האחרונות שבהם טסתי. לא משנה באיזו חברה/ מדינה/ מזג אויר (חשבתי אולי יש שינויי אקלים).

אגב - בהמראה זה לא קורה.רק לפני נחיתות.

מה זה לפי דעתך ואיך עליי להתמודד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בטיסות

הוספת תגובה

• כאב בטיסות

ד``ר זאב קריסטל
    06/12/2007

כאב ראש המופיע בזמן נחיתה מקורו קרוב לודאי משינויי לחץ אטמוספרי. עלייה בלחץ האטמוספרי גוררת עליה בלחץ התוך גולגלתי וכתוצאה גרויי של עצבים ספציפיים, המתבטא בכאב וסימפטומים נאוירולוגיים אחרים. יש לפנות למרפאה נוירולוגית לקבלת יעוץ בנושא. עקב דמיון הכאב להתקף מיגרנה יש לשקול מתן תרופה ממשפחת הטריפטאנים להפסקת ההתקף או לקחת מראש תרופה משככת כאב כשעה לפני הנחיתה כאמצעי מניעה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש חזק חד דוקר פתאומי בנחיתה

עינת
    28/08/2012

מדהים ,כרגע הבן שלי (24)התקשר אלי מבועת אחרי התקף כאבים נוראי כפי שתארת. מזל שמצאתי בפורום כי ממש נלחצתי. זה קרה לו לפני מספר שנים אך ורק בנחיתה והוא לרגע חושב שהראש מתפוצץ לו ממש כואב ומפחיד בטרוף,דקירות עזות בתוך העין וברכה.
    האם ניסית תרופה שעזרה?הוא עשה שתי טיסות ברצף,בראשונה זה לא קרה ובשנייה לאחר ששתה קפה בשדה ועלה על טיסת ההמשך זה קרה ,כמובן שזה יכול להיות שייך לגורמים אחרים ולא לקפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו