ליריקה לכאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליריקה לכאב
    אני
    31/12/2010

שלום. בן 33. סובל כ-10 שנים מפריצת דיסק L5S1. בשנתיים האחרונות החמרה. כדורים אנטי-דלקתיים כמעט לא עוזרים. (אקמולים עוזרים יותר). אלטרול וקלונקס עזרו יותר, בעיקר בלילה. נוירולוג נתן לי ליריקה במינון נמוך (75X2 לשבוע). עזר קצת.
    שאלותי:
    1. האם ליריקה משפיעה מיד או שיתכן ורק אחרי שבוע-שבועיים אתחיל להרגיש הקלה משמעותית?
    2. האם ניתן להעלות מינון. כלומר מהו מינון סביר לאדם שלא רוצה להיות ישנוני כל היום. האם 300-400 מ"ג ביום זה מינון מומלץ שניתן לתפקד עימו באופן מלא ולא אמור לפגוע בריכוז/עירנות.
    3. האם ניתן לחיות עם הכדור לאורך שנים. כלומר - האם לא מזיק לאיברים שונים בגוף (למשל לקחתי אטופן 600 פעמיים ביום אך נאמר לי ששימוש לאורך שנים יהרוס לי את הכבד. האם ליריקה היא תרופה בטוחה שאוכל לקחת לאורך שנים רבות).
    תודה, ושנה אזרחית טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליריקה לכאב

הוספת תגובה

• ליריקה לכאב - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    02/01/2011

שלום רב
    ליריקה מתחילה להיות אפקטיבית במינון של 150 מ"ג פעמיים ביום. ניתן לקבל תרופה זאת לאורך זמן ללא בעייה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

אני
    03/01/2011

פעמיים ביום 150 (כלומר 300) או סה"כ 150 ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    06/01/2011

150 בבוקר ו - 150 בערב, סה"כ 300

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו