כאב בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בטן
    נגה
    04/01/2011

אני בת 33, סובלת קרוב לארבע שנים מכאבי בטן הולכים וחוזרים.
    נבדקתי הן אצל רופאת נשים שלא מצאה ממצא חריג והן אצל גסטרו- אשר שלחה אותי ל סי טי בטן, גסטרוסקופיה, - יצא תקין וכן נבדקתי לרגישות ללקטוז וגלוטן- גם כן תקין.
    יש לציין שהבעיה החלה כחצי שנה לאחר לידת בתי השנייה .
    האם יש דבר נוסף שעלי לבדוק? אני סובלת מאוד מהכאבים והם משבשים את איכות חיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בטן

הוספת תגובה

• כאב בטן - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    06/01/2011

שלום נוגה
    כאבי בטן התקפיים יכולים להיות ממקור של אברי הבטן הפנימיים למשל כחלק מתסמונת המעי הרגיז. הטיפול הוא על ידי תרופות נוגדות דיכאון ותרופות נוירולוגיות נוספות, בנוסף למשככי כאב בעוצמה בינונית וגבוהה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן

מורן אבן
    07/01/2011

שלום נגה,

יש דברים רבים שעוד ניתן לבדוק. במרכז תדרים תוכלי לבדוק אם יש חסימה של וויסות המערכות בבטן על ידי מערכת העצבים האוטונומית (דבר שיכול לגרום לבעיה וקל יחסית לפתור), כמו כן יכולות להיות רגישויות למזון שהופיעו אחרי הלידה, או חוסר איזון הורמונלי שיגרום למצב הזה...

בברכה, מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו