כאבים במאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במאמץ
    תמי
    09/12/2007

שלום.
    אני בת 15 ומשחקת כדורעף כבר 4 שנים, ומתחילת השנה בכל אימון, אחרי בערך חצי שעה (כל אימון הוא שעתיים) מתחיל לי כאב ראש ממש חזק ואני לוקחת נורופן שלפעמים פותר את הבעיה, אבל הבעיה שיש לי 3 אימונים בשבוע ובכל אימון אני לוקחת כדור ואני יודעת שזה לא בריא.
    אז רציתי לדעת למה יש לי את הכאבים האלו? עד עכשיו לא היו לי כאבי ראש באימונים והשנה זה התחיל..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במאמץ

הוספת תגובה

• כאבים במאמץ

ד``ר זאב קריסטל
    14/12/2007

שלום
    כאבי ראש יכולים להופיע במאמץ גופני מוגבר ממספר סיבות: א. עליה במתח השרירי בשרירי העורף וצוואר קדמי. מתח זה מקרין לראש ויכול להתבטא בכאבי ראש. ב. עליה בדופק בזמן מאמץ גורמת לעליה בלחץ דם ומי שיש לו נטייה ללחץ דם גבוה זה יכול להתבטא אצלו בכאב ראש גץ עליה בדופק ובתפוקת הלב יכולה לגרום להרחבת כלי הדם בגולגולת עליה וכתוצאה כאבי ראש.
    עצתי לך לבצע תרגילי הרפיה לפני כל משחק ולאחריו וכך כפי הנראה תוכלי להוריד את צריכת התרופות בהם את משתמשת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו