מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב כרוניגיא13/01/2011
לפני 5 שנים היו לי כאבים בחזה ולאחר התפרצות דופק מהיר וביקור בבית החולים ורופא המשפחה התברר שבלוטת התריס שלי היתה בהיפר.
לאחר טיפול תרופתי ולאחר טיפול ביוד - מזה כשנתיים וחצי הבלוטה מאוזנת.
עם זאת, בכל פרק הזמן הזה (5 שנים) יש לי כאבים כרונים בחזה. בצד שמאל בעיקר אך לעיתים רחוקות גם בימין.
בביקורים חוזרים ונשנים אצל קרדיולוג (יותר מאחד) ומספר בדיקות מאמץ ואחרות (לפחות 3 פעמים עשיתי בדיקות מאמץ ואחרות) הוברר לי מעל לכל ספק שלא מדובר באירוע לבבי (אירוע לבבי-הגדרת הקרדיולוג).
אשמח מאוד לשמוע את דעת הרופאים המכובדים באתר - מה קורה פה?
הכאבים מאוד מציקים וממררים את איכות החיים.
הם פשוט נמצאים כל הזמן ברקע.
תודה מראש
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב כרוני - תגובה
ד''ר תמר ישר16/01/2011הכאב בבית החזה יכול גם לנבוע מסטרס לאור חמש שנים של אי ודאות וכו
רצוי לנסות תרופה מרגיעה ,או דיקור סיני
באם לא עוזר ברור ראומטולוגי !
בהצלחה
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, רבה רבה, על התגובה.
גיא19/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)