כאבים חזקים בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים בגב
    מרגלית אילוז
    18/01/2011

אני סובלת מ3 פריצות דיסק בגב התחתון ומיזה שבוע וש לי הקרנה לרגל שמאל עם זרמים מהברך מאחורה ומעלה כאבים חזקים שאני גוררת את הרגל שלי וזרמים לאחר ישיבה ובהליכה ואם אני עוצרת הכאבים עזים והרופא נתנה לי כדור פרקוסט 5 מג בלילה השאלה שלי אם הכדור לא מסוכן ויש לי פיברומיאלגיה שזה גם כאבים לא נורמלים ואני מקבלת טיפול וזה לא עוזר והאם הכדור פרקוסט יעזור לי ואני חולת סכרת סוג 1 עם משאבת אינסולין אני צריכה דחוף בבקשה יעוץ מה אני יכולה לעשות ואזה טיפול מתאים אודה לכם מאוד אם תענו לי בהקדם תודה מרגלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים בגב

הוספת תגובה

• כאבים חזקים בגב - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    24/01/2011

שלום מרגלית
    תחילה עליך להבדק על ידי רופא אורטופד לצורך שלילת הוראה דחופה לניתוח. במידה ואין דחיפות כזאת ניתן לטפל על ידי תרופות חזקות לשיכוך כאב כמו טרמדקס או אוקסיקונטין, זאת יחד עם תרופות נוירולוגיות כמו אלטרול או סימבלטה - עקב הרקע הסכרתי שלך.
    במידה וטיפול שמרני איננו יעל יש מקום להתערבת פולשנית כמו הזרקות תחת שיקוף רנטגן עם או בלי גלי רדיו, ולבסוף השתלת אלקטרודה לגרויי חוט השדרה. לצורך זה עלייך לפנות למרפאת כאב מןסמכת להתחלת טיפול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו