ערב טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב
    שושי
    26/01/2011

ערב טוב

אני בת 37 ,סובלת מכאבים חזקים ,הייתי אצל רופאת כאב עם כול התיק הרפואי שלי,
    הרופאה רשמה לי מרשם אופיואידים ,ואמרה שכנראה אני יצטרך לקחת קבוע
    (עקב כאב כרוני) ,אני מאוד חוששת ,מאחר שזה כמו סמים ,

,וכן גם רופא המשפחה אמר לי שהוא מסתייג מהתרופה הנרקוטית,שהרופאה הבכירה במרפאת כאב רשמה לי ,ואמר לי שגם רופאי כאב ,ידם קלה בלתת אופיואידים.
    אני מאוד חוששת עקב הדברים שרופא המשפחה אמר לי.
    כיצד עליי לפעול ,אני סובלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב

הוספת תגובה

• ערב טוב - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    27/01/2011

שלום אילנה
    לפי אירגון הבריאות העולמי יש מידרג לטיפול בכאב בהתאם לעוצמתו. בכאב חלש מטפלים בתרופות המקובלות, בכאב בינוני בתרופות חזקות יותר כמו קודאין וטרמדול ובכאב חזק יש לטפל במשככי כאב ממשפחת הואפיואידים, כמו מורפין אוקסיקונטין וכו'. את כפי הנראה שייכת לקטגוריה השלישית ולכן החליטה רופאת הכאב להתחיל בטיפול באופיואידים. לכל בעייה יש את הטיפול המתאים לה וכמו שאינסולין מתאים לטיפול בסכרת נעורים כך אופיואידים מתאימים לטיפול בכאב חזק שאיננו מגיב למשככי הכאב הרגילים. אין מה לחשוש מתרופות אילו ואין להתייחס להפחדות מצד גורמים במערכת הבריאות, שאינם מבינים לצערנו הרב בטיפול בכאב.
    חוסר טיפול בכאב מאידך, יגרום לפגיעה קשת באיכות החיים וסבל רב לך ולכל האנשים הקשורים אליך, דבר שהוא מיותר לחלוטין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו