מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקטור זאבmoran01/02/2011
שלום דוקטור
סובלת מכאבים קשים מאוד בגב ,הרופא במרפאת כאב אמר לי שניתוח או פרצדורה ,לא אומר שזה בטוח יעזור,,
אני מקבלת אוקסיקונטין בשחרור מבוקר + סירופ אוקסיקוד שצריך.
השאלה שלי באה ,מתוך זה שאני רוצה לדעת מה דעתך .
שאני מקבלת 120 מ"ג אוקסיקונטין בשחרור מבוקר ליממה + שצריך גם סירופ אוקסיקוד .
האם בגלל מינון כזה גבוהה ,למרות מה שהרופא כאב אמר לי ,
אולי עדיף כן לעבור פרצדורה של אלקטרודות ,או השמת משאבה שיטפטף מעט חומר נרקוטי לכאב.
התיק הרפואי שלי מאפשר פרצדורות כאלו.
מה אתה אומר דוקטור ,האם מינון גבוהה כמו שאני לוקחת ,לא עדיף לחשוב לעשות אלקטרודות או משאבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור זאב - תגובה
ד``ר זאב קריסטל06/02/2011שלום רב
בתשובה לשאלתך אלקטרודה יכולה בהחלט לעזור במקרים ספציפייים של כאב גב עם הקרנה לרגל, על רקע של נזק עיצבי.
עליך לפנות למרפאת כאב המתמחה בטיפול זה בכדי לברר תאימות לטיפול זה. בכל מקרה ההשתלה מתבצעת בשני שלבים, כאשר השלב הראשון הוא שלב של בדיקה אם את מגיבה לטכניקה טיפולית זאת, לכן אינני רואה כל מניעה לנסות את השלב הזמני ורק אם הוא באמת אפקטיבי ללכת על השתלה קבועה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)