מיגרנה וטיפול עי' נוירופידבק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנה וטיפול עי' נוירופידבק
    תמר טלמון
    05/02/2011

שלום לרופאים כאן,
    אני בת 65 מזה 45 ש' סובלת ממיגרנה,עברתי טיפולים רבים, האחרון שבהם טופומקס ,לקחתי 70 מ'ג' ביממה והרגשתי דיכאון ,התחלתי עם סימבלטה וכעת 60 מג' ביממה עליתי ל100 מג 'בטופומקס, עם הזמן כאבי הראש חזרו עם הטיפול המונע , הזריקו לי לעורף לידוקאין ללא השפעה ,כעבור זמן ניסיתי גם בוטוקוס ,גם ללא השפעה.
    כעת אני מקבלת סימבלטה וטיפולי נוירופידבק ,כאבי הראש ירדו מ3-4 בשבוע ל2-לפעמים עדיין 3 בשבוע ,אני כבר בטיפול ה11 אחת לשבוע ,מורידים לי גלי טטה ,סוג של גל SMR(גלי בטא קטנות -הכי נמוך) ומורידים טטה
    וכן HR 12-15
    ההבנה שלי מוגבלת בנושא ,רוצה להאמין שאולי תבוא הישועה מכאן ,אולי אתם יכולים לנסות להבהיר לי קצת יותר ,בנוסף מה חדש במרפאת כאב , לציין שתמיד טופלתי עי' ניאורולוגים.
    ריללרט ואימטרקס בדכ' משחררים אותי מכאב ,לעיתים משאירים תשישות ,הבעיה שאני רוצה לא לקחת יותר מפעם בשבוע (כך אמרה לי ניאורולוגית בעבר).
    אשמח לכל הסבר ,קצת מפורט (מקוה שאין נזק בנוירופידבק) ומה יש עוד להציע.
    סליחה שהארכתי (45שנים בכמה שורות)תודה מראש על הסבלנות וההתנדבות.
    תמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיגרנה וטיפול עי' נוירופידבק - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    06/02/2011

שלום תמר
    טיפול בביופידבק הוא אחד מהטיפולים האלטרנטיביים והוא למעשה טכניקה של הרפיית, לפיה החולה לומד לשלוט בגופו ולהרפות את שרירי העורף והגוף, דבר המפחית בסיכומו של דבר את עוצמת הכאב ואפילו יכול להפסיק את התקף המיגרנה. בהחלט ניתן להעזר בטכניקה טיפולית זאת כתוספת לטיפולים אחרים במיגרנה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוירופידבק

תמר טלמון
    06/02/2011

דר' קריסטל שלום,
    עניתי לי על ביופידבק ולא על נוירופידבק.
    אשמח אם תענה לשאלתי.
    תודה,
    תמר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו