מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגרנה וטיפול עי' נוירופידבקתמר טלמון05/02/2011
שלום לרופאים כאן,
אני בת 65 מזה 45 ש' סובלת ממיגרנה,עברתי טיפולים רבים, האחרון שבהם טופומקס ,לקחתי 70 מ'ג' ביממה והרגשתי דיכאון ,התחלתי עם סימבלטה וכעת 60 מג' ביממה עליתי ל100 מג 'בטופומקס, עם הזמן כאבי הראש חזרו עם הטיפול המונע , הזריקו לי לעורף לידוקאין ללא השפעה ,כעבור זמן ניסיתי גם בוטוקוס ,גם ללא השפעה.
כעת אני מקבלת סימבלטה וטיפולי נוירופידבק ,כאבי הראש ירדו מ3-4 בשבוע ל2-לפעמים עדיין 3 בשבוע ,אני כבר בטיפול ה11 אחת לשבוע ,מורידים לי גלי טטה ,סוג של גל SMR(גלי בטא קטנות -הכי נמוך) ומורידים טטה
וכן HR 12-15
ההבנה שלי מוגבלת בנושא ,רוצה להאמין שאולי תבוא הישועה מכאן ,אולי אתם יכולים לנסות להבהיר לי קצת יותר ,בנוסף מה חדש במרפאת כאב , לציין שתמיד טופלתי עי' ניאורולוגים.
ריללרט ואימטרקס בדכ' משחררים אותי מכאב ,לעיתים משאירים תשישות ,הבעיה שאני רוצה לא לקחת יותר מפעם בשבוע (כך אמרה לי ניאורולוגית בעבר).
אשמח לכל הסבר ,קצת מפורט (מקוה שאין נזק בנוירופידבק) ומה יש עוד להציע.
סליחה שהארכתי (45שנים בכמה שורות)תודה מראש על הסבלנות וההתנדבות.
תמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה וטיפול עי' נוירופידבק - תגובה
ד``ר זאב קריסטל06/02/2011שלום תמר
טיפול בביופידבק הוא אחד מהטיפולים האלטרנטיביים והוא למעשה טכניקה של הרפיית, לפיה החולה לומד לשלוט בגופו ולהרפות את שרירי העורף והגוף, דבר המפחית בסיכומו של דבר את עוצמת הכאב ואפילו יכול להפסיק את התקף המיגרנה. בהחלט ניתן להעזר בטכניקה טיפולית זאת כתוספת לטיפולים אחרים במיגרנה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוירופידבק
תמר טלמון06/02/2011דר' קריסטל שלום,
עניתי לי על ביופידבק ולא על נוירופידבק.
אשמח אם תענה לשאלתי.
תודה,
תמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)