מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זאב קריסטל דוקטור חשוב חשובסול23/02/2011
שלום ------לא רק לכאב המתפרץ--------
שאלה - אם ניתן לקחת סירופ אוקסיקוד, גם לכאב שמוגדר קבוע,
כלומר יוצא כול מספר שעות ,ועד 120 מ"ג ליממה,
במקום הכדורים בשחרור מבוקר של עד 120 מ"ג ליממה
חשוב- המינון ליממה בשניהם אותו הדבר, רק שהסירופ מטפל הרבה יותר טוב בכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירופ אוקסיקוד
ד``ר זאב קריסטל05/03/2011שלום רב
סירופ אוקסיקוד משמש רק כתוספת לתרופות בשחרור מבוקר, לצורך טיפול בכאב מתפרץ. רוצה לומר שתרופה כמו אוקסיקונתין תתן בסיס קבוע ומתמשך של שיכוך כאב במשך 24 שעות היממה, כאשר ניתן להוסיף על כך מספר פעמים ביום סירופ אוקסיקוד, שהוא קצר פעולה ויטפל בהתפרצויות כאב למרות הטיפול הבסיסי באוקסיקונטין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ד"ר
נדב19/07/2011יש לי שאלה בקשר לתרופה בשם אוקסיקונטין.
הבנתי שתרופה זו ממכרת והיא ניתנת לשיכוך כאבים חזקים.
אני גם סובל מכאבי גב מאד קשים יש לי תחושת שירפה בעקב רגל שמאל בצד הפנימי
כשאני מתכופף. האים אני חייב לעבור ניתוח? או שיש דרכים אחרות להקל את הכאב אני לוקח מידי פעם חצי כדור אוקסיקונטין 40 מג רק כאשר אני לא יכול יותר לסבול
אין לי מרשם פשוט החלטתי על דעת עצמי מכוון שניסיתי כמעט את כל סוגי הכדורים שאפשר אבל הם לא חזקים ויעילים כמו אוקסיקונטין למה זה?? ומה אתה מציע לי לעשות
תודה וברכה לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ד"ר - תגובה
ד``ר זאב קריסטל21/07/2011שלום נדב
לא ברור לי כיצד אתה מקבל אוקסיקונטין ולוקח אותו על דעת עצמך. תרופה זאת, במקרה שלך, רצויי לקחת כחלק מטיפול רפואי משולב, עם תרופות נוירולוגיות, הזרקות יעודיות תחת שיקוף רנטגן ובמידת הצורת פעולות חודרניות מיוחדות לצורך ניווט ושליטה על מסלולי הכאב. נטילת תרופה אחת לעיתים נדירות ובצורה לא מסודרת איננה פתרון הולם לבעייתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)