מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן בלתי נסבליםאורי26/02/2011
שלום, שמי אורי ואני בן 15, כבר כשנה, פעם בחודש, אני סובל מהתקפים בלתי נסבלים של כאבי בטן שנמשכים כ30דק' לערך.
קשה לתאר עד כמה קשים ההתקפים, אני יכול לומר שלרוב הם מלובים בזעה והקאות.
למזלי יש אינטרנט. לאחר מספר התקפים התחלתי לחפש ומצאתי מידע מועיל באינטרנט שהפך את הכאבים לנסבלים בהרבה.
כיום, בזמן התקף אני נושם עמוק ככל שניתן ושומע מוזיקה חזקה מאוד.
המטרה של ההודעה הינה למצוא פעולות נוספות שניתן לעשות כדי להפוך את הכאב ליותר נסבל בזמן התקף, תודה רבה!
חשוב לציין כי אינני מחפש פתרון לבעיה שכן אני מעדיף למצוא אותו אצל רופא שיכול לבדוק אותי ולעקוב אחר התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בלתי נסבלים
רונה04/09/2011האם הכאבים הינם בבטן התחתונה, בערך כחצי שעה והינם באים והולכים כל דקה בערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן בלתי נסבלים - תגובה
ד''ר תמר ישר06/09/2011אורי שלום
ראשית חשוב להבין את מקור הבעיה - פנה לרופא המשפחה לשם ברור.
לגבי הקלה בכאב באם לא נימצאה סיבה אורגנית -ניתן לפנות לדימיון מודרך-דרך אלטרנטיבית ויעילה להרפיה ושיכוך הכאב.
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל05/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גסטרואנטרולוגיה_מחלות_דרכי_העיכול' id=link]גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)