כאבי בטן בלתי נסבלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן בלתי נסבלים
    אורי
    26/02/2011

שלום, שמי אורי ואני בן 15, כבר כשנה, פעם בחודש, אני סובל מהתקפים בלתי נסבלים של כאבי בטן שנמשכים כ30דק' לערך.
    קשה לתאר עד כמה קשים ההתקפים, אני יכול לומר שלרוב הם מלובים בזעה והקאות.
    למזלי יש אינטרנט. לאחר מספר התקפים התחלתי לחפש ומצאתי מידע מועיל באינטרנט שהפך את הכאבים לנסבלים בהרבה.
    כיום, בזמן התקף אני נושם עמוק ככל שניתן ושומע מוזיקה חזקה מאוד.

המטרה של ההודעה הינה למצוא פעולות נוספות שניתן לעשות כדי להפוך את הכאב ליותר נסבל בזמן התקף, תודה רבה!
    חשוב לציין כי אינני מחפש פתרון לבעיה שכן אני מעדיף למצוא אותו אצל רופא שיכול לבדוק אותי ולעקוב אחר התוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן בלתי נסבלים

הוספת תגובה

• כאבי בטן בלתי נסבלים

רונה
    04/09/2011

האם הכאבים הינם בבטן התחתונה, בערך כחצי שעה והינם באים והולכים כל דקה בערך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן בלתי נסבלים - תגובה

ד''ר תמר ישר
    06/09/2011

אורי שלום

ראשית חשוב להבין את מקור הבעיה - פנה לרופא המשפחה לשם ברור.

לגבי הקלה בכאב באם לא נימצאה סיבה אורגנית -ניתן לפנות לדימיון מודרך-דרך אלטרנטיבית ויעילה להרפיה ושיכוך הכאב.

ד"ר ישר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר זאב קריסטל
    05/03/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גסטרואנטרולוגיה_מחלות_דרכי_העיכול' id=link]גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו