כאבי מוות אחרי טיפול שיניים,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מוות אחרי טיפול שיניים,
    רון
    02/03/2011

(אם מישהו חווה כאבים שקשה לתאר שלא עוברים חודשים אחרי טיפול שיניים -
    בבקשה לפנות אליי לחלוק מידע , כאבים - אולי ישועה - למייל)

בן 33 . מיואש. הלכו לי החיים , מבחור בריא לחלוטין לפני כעשרה חודשים , אני חושב שמה שקרה לי יגמור את חיי בגיל צעיר.

לא בונה על הרבה עזרה, אבל אולי ...

מיד אחרי טיפול שיננית + טיפול שיניים לפני כעשרה חודשים, החלו לי כאבי תופת באזור המטופל (ובעוד אזורים ליד). בלסת צד שמאל למטה... חניכיים... גרון ליד, אוזן. אבל בעיקר הכאבים מרגישים בשיניים לפעמים בכמה מקומות ספציפים.
    כמובן שהייתי אצל כמחצית מהרופאים בתחום בכל הארץ-
    רופאי שיניים רבים מספור, כירורגי פה ולסת, מומחים ספציפית לטיפולי שורש,
    נוירולוגים , ומומחים ברפואת כאב - הכל.

ביקרתי במרפאת כאב לשיניים בהדסה עין כרם - "הבטיחו " לי ששלושה שבועות עם אלטרולט - יהיה שיפור ניכר. איזה שיפור ואיזה נעליים (עברו מאז כחצי שנה),
    אני כעת גם עם ליריקה - במינון גבוה.
    הכאבים יומיומיים , כמעט רצוף.
    הציעו שזה טריגמינל נוירולוגיה - אבל הסימפוטמים לא מתאימים - במקום התקפות של כמה דקות פעם בכמה זמן.. הכאב שלי רצוף לאורך רוב היום.

ההמלצות הרפואיות - נראה שהלכתי לכולם (מרפאות כאב , מרפאת כאב לשיניים באוניברסיטת ת"א, בירושלים ,בי"ח בילינסון )
    כמובן שעשיתי בדיקות CT , MRI - יצא תקין.

מה עושים ? כי לחיות ככהלאורך עוד הרבה זמן - זה לא בא בחשבון

תודה לכולם

[email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי מוות אחרי טיפול שיניים, - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    05/03/2011

שלום רון
    לפי מה שאתה מתאר אני משער שהמדובר בכאב על רקע נוירופאתי - פגיעה עיצבית. כאב זה קשה יותר לטיפול מכאב רגיל ולכן יש לטפל בו בגישה מורכבת ורב תחומית.לפי תאורך עדיין לא קיבלת את כל טווח הטיפול הרצויי. אלטרולט למשל היא תרופה במינון התחלתי (10מ"ג), כאשר המינון הטיפולי הוא 75מ"ג ומעלה. אם האלטרול איננו נסבל ניתן לקחת במקומו סימבלטה במינון של עד 300 מ"ג פעמיים ביום. תרופה זאת בשילוב עם ליריקה ועם משככי כאב חזקים כמו אוקסיקונטין יכולים לתת מענה לבעייה.
    טיפול חדשני ואפקטיבי מאוד הוא אלקטרודה המושתלת תת-עורית האיזור הכאב וניתן באמצעותה לתת גרויים חשמליים המרגיעים את הכאב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו