וולוודיניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וולוודיניה
    גלית
    08/03/2011

שלום!
    שמי גלית, סובלת מוולוודיניה כבר מעל לחצי שנה, התחלתי טיפול באלטרולט 10 מג, במשך ודש וחצי וההקלה היתה זעירה , לכן העלו לי מינון ל20 מג וכעת לאלטרול- 25 מג. לפני העלאת המינון, לאחר שחצי שנה שסבלתי מוולוודיניה בלבד הופיעו תחושות מוזרות בגפיים, נימללולים בכפות הידיים וכאבים בשרירי הרגליים והידיים- כמו של התכווצות שרירים, יכול להיות שאלו תופעות שמאפיינות מינון לא נכון של תרופה? או שסתם נתפסים לי השרירים עקב המתח בו אני שרויה מפאת הכאב המקורי? שאלה נוספת, האם צפוי שאני סובלת מפיברומיאלגיה? שהתפתחה אט אט עקב הוולוודיניה?
    לאחר העלאת המינון, חויתי תחושה של הקלה בעצמת הכאב אך לא לגמרי, האם אשאר כואבת לנצח? האם מטרת הטיפול בכדורים הוא העלמת הכאב לגמרי כך שלא אזדקק להם יותר? אני מטופלת במרפאת כאב ואין לי גישה ישירה יומיומית עם הרופאה המטפלת בי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וולוודיניה

הוספת תגובה

• וולוודיניה - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    17/03/2011

שלום גלית
    מעצם ההגדרה של מחלה כרונית הבעיה איננה ניתנת לריפויי וניתן רק להקל על הסימפטומים, להפחית את הסבל ולשפר את איכות החיים.בנוסף לאלטרול יש עוד תרופות שניתן להוסיף כמו ליריקה או גבפנטין. אם שום דבר איננא אפקטיבי מומלץ לחשוב בכיוון אלקטרודה לגרוי העצבים של האגן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרוני- וולוודיניה?

גלית
    26/03/2011

האם זה באמת כך?
    כרונית- שאחיה עמה כל חיי? או כרונית- מעל ל3 חודשים והעתיד לא ברור.
    האם סיכוי להרפא? או שעלי להיות מודעת למצבי החמור והתמידי והלהתחיל להשלים עמו ולהתאים את חיי לכאב ולהפחתת עוצמתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו