מינון אוקסיקונטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון אוקסיקונטין
    זוקמן דני
    14/03/2011

שלום -אני סובל מכאב כרוני לאחר שנים של שתי פריצות דיסק גב תחתון -עברתי ניתוח ב2005 אצל ד"ר גפשטיין ,שאיבת דיסק ב2010,כל שנה "בלוקים" -SNRB -כיום מה שנשאר לי כרגע,זה טיפול בכאב ! המינון שלי הוא 50 מ"ג אוקסיקונטין ליום והוא לא נותן לי כיסוי מלא לכאב ,אני חייב עליה של לפחות עוד 10 מ"ג ליום -ז"א לקבל 60 מ"ג ליום בתקווה שזה ישלים את כיסוי הכאב לכל 24 השעות.שאלתי היא מי הגורם שנותן לי אישור לעליה מעל 50 מ"ג ? רופא משפחה טוען שהוא רושם מרשם רק עד 50 מג ליום....האם מרפאת כאב של ב"ח זה הכתובת ? אני שייך לקופת חולים כללי -מושלם-האם יש גורם במזגרת הכללית שיכול גם כן לספק לי את האישור החדש ? אני מודה לך מראש וממתין לתשובתך--בכבוד -דני זוקמן -קיבוץ ברעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון אוקסיקונטין

הוספת תגובה

• מינון אוקסיקונטין - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    17/03/2011

שלום דני
    לאחר שעברת ניתוח גב נוצרו הצטלקויות באיזור הניתוח. אלו יכולים ללחוץ או ללכוד את שורשי העצב בתוכם ולגרום לכאב כרוני על רקע של נזק עיצבי.
    הטיפול היעיל ביותר במצב זה הוא השתלת אלקטרודה אפידוראלית לגרויי חשמלי של חוט השדרה ולא טיפול במינון גבוה של תרופות נרקוטיות שיעילותן נמוכה בכאב ממקור עצבי.
    לקבלת אינפורמציה נוספת בנושא עלייך לפנות לרופא מומחה בכאב העוסק בטיפול זה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו