מחלת CRPS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת CRPS
    פואד
    29/03/2011

שלום
    אני סובל ממחלת הCRPS ואמור לקבל טיפול יומירה שעושים עליו מחקר במרפאת כאב רמב"ם האם זה עוזר ואם יש מצב שזה עושה בעיות בכל מיני מקומות בגוף

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת CRPS

הוספת תגובה

• מחלת CRPS - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    01/04/2011

שלום פואד
    לפני שאתה חותם על הסכמה להשתתף בניסויי הקליני עליך לקבל הסבר מלא על הניסויי וכל הכרוך בו. לצורך זה עליך לפנות לרופא האחראי על הניסויי בבית החולים רמב"ם לקבלת כל המידע בנושא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת CRPS

רוני
    01/04/2011

תודה לך קבלתי הסבר ברור אתמול מהמנהל מחלקה והרופא שמבצע את המחקר ואני משתתף בניסוי ואני מקווה שזה יצליח ואני אחלים מהכאב הבלתי נסבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת CRPS - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    03/04/2011

האם ניסית השתלת אלקטרודה לגרויי חוט השדרה? טיפול זה יעיל מאוד במצבים של CRPS.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו