כאב כרוני בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב כרוני בגב
    דג
    08/04/2011

שלום לפורום,

אני סובל כחודש וחצי מכאבי גב, עם הקרנה לרגל ימין, לפני חמש שנים עשיתי ניתוח שהיצליח.
    כרגע בחופשת מחלה.

כאשר אני הולך, יש לי כאבים קשים כעבור עשר דקות הליכה.
    אני מעונין לחזור לעבודה בהקדם.
    במשך היום אני לוקח את התרופה "נקסין".
    עברתי גם פעולת שאיבת דיסק.

ההיתי רוצה לקחת רק בזמן העבודה כדור פיקוסט 5 מ"ג רק כדי לתפקד טוב בעבודה, במשך היום אני מיסתדר עם נקסין.
    הכדור פרקוסט עזר לי בעבר.
    אני מקווה שבכך שאקח רק כדור אחד ליום ימנע מימני תלות ועליה במינון.

מה דעתך

בברכה ותודה מראש
    דג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב כרוני בגב

הוספת תגובה

• בהמשך

דג
    08/04/2011

אני מתכוון לקחת את הפרקוסט 5 כדור אחד בזמן העבודה באופן קבוע כדי לתפקד בעבודה.

בברכה ותודה מראש
    דג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב כרוני בגב - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    10/04/2011

שלום רב
    הטיפול בנקסין לאורך זמן טומן בחובו סיכונים לסיבוכים ופגיעה במערכות רבות בגוף, לכן לא מומלץ להשתמש בתרופה זאת למשך יותר משבועיים רצוף. פרקוסט 5 הוא אופיואיד חלש ולרוב איננו מספיק כמענה לכאב בעוצמה חזקה. מומלץ לעבור לתרופות חזקות יותר כמו טרמדקס או אפילו אוקסיקונטין, ולשלב טיפול פולשני כמו הזרקות לשורש העצב, תחת שיקוף רנטגן עם או בלי טיפול בגלי רדיו. השתלת אלקטרודה לגרויי חוט השדרה מהווה פיתרון אלגנטי ואפקטיבי כאשר כל שאר האפשרויות הטיפוליות האחרות כשלו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו