כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    בן
    26/04/2011

שלום אני בן בן 23 אחרי בגיל 20 קיבלתי חבלת פנים מבקבוק בירה בארובת העין וכעבור שבוע החלו לי כאבי ראש נוראיים בראש למעלה ומאחורה ולפעמים חצי ראש הכאב מחמיר בלעיסה של אוכל ובכל צעד הכאב היה שנה וחדשיים וחלף לשנה וחזר שוב באותה מידה והוא כמעט שנה. הכאב מוקל בשכיבה עשיתי בעבר סיטי והיה תקין מדי פעם יש לי היתקשות על הלסת העליונה והייתי אצל נוירולוגית לאחרונה והיא טוענת שיש בעיה בלסת אחריי שכל נוירולוג אומר לחץ נפשי האם זה יתכן הוא שיחלוף שוב ? שימוש באלטרואלט בעבר לא עזר וגם לא ציפרלקס לעיתים יש גם תחושה של אויר באזניים בנשימה אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• בן

בן
    26/04/2011

ויש לי גם הפרשות מעין שמאל של החבלה וקשיים בתפקוד היוםיומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    02/05/2011

שלום
    הבעיית כפי הנראה עיצבית. פנה למרפאת כאב לטיפול בתרופות המיועדות לכך וטיפולים נוספים כמו חסמי עצב ועוד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו