CRPS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CRPS
    נטלי
    07/05/2011

דר' שלום,
    יש לי CRPS בברך עקב נפילה יש חוסר יישור של הרגל נפיחות כאבים ועוד. אורטופד שלי דוחף אותי לעשות זריקה אפידורלית להורדת כאב, בכדי לעשות טיפול פיזיוטרפיה טוב יותר . אני לא רוצה וחוששת מהזריקה. 2 שאלות: אם אני מרגישה שאני מתקדמת בטיפול ליישור הברך גם אם לא הרבה, האם עליי להסתכן בזריקה.
    ואיזה סיבוכים קיימים בזריקת אפידורל.
    רופא שלי אמר לי כי אם אני לא עושה את הזריקה הוא לא מוכן לטפל בי יותר ויוריד מעצמו את האחריות , האם זה חוקי לדבר כך ולאלץ אותי לעשות את הזריקה שאני פוחדת ממנה.

בתודה
    נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CRPS

הוספת תגובה

• crps הצעה לנטלי

רון
    08/05/2011

נטלי שלום אני עברתי פעמיים זירקת אפידורל אבל לצערי זה בכלל לא עזר לי תנסי את זה אולי יעזור לך ביצוע הזריקה 15 דקות בהתחלה זה כואב כי זה זריקה דרך הגב תחת צילום CT ישיר אני עשיתי את כל הטיפולים אם זה השתלת משאבה אם זה אלקטרודות לגרוי אם זה קטמין דרך הווריד אם זה אסטרוידים ונכון להיום אני עובר מחקר ואני מקווה שיעזור לי ומה שמצעבן אותי שהרופאים עדיין שולחים אותי לעשות צילומים
    חמודה זאת מחלה מאוד קשה אני לא יושן בלילות מהכאבים הבלתי נסבלים הצעה שלי אליך תטפלי בעצמך כמו שצריך ותעשי הכל כדי לצאת מהמחלה הזאת כי אחרת זה רק יחמיר ויחמיר וזה לא טוב אני מכיר הרבה אנשים שיש להם CRPS ולא טפלו בעצמם כמו שצריך וכבר אבדו רגל אז מקווה שיהיה לך רק בריאות שלימה והחלמה מהירה תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• crps

אלה
    08/04/2014

בני אובחן כסובל בcrps בכף יד מירסוק עבר ניתוח כרגע מקבל טיפול ועכשיו גם הכפות רגלים אדמומיות עם כאב ועיקצוצים האם יש קשר
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפי תודה . רפואה שלמה לך.

נטלי
    08/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CRPS - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    16/05/2011

שלום רב
    זריקה אפידוראלית איננה מיועדת לטיפול ב - CRPS ולכן ברוב המקרים היא לא תשפר את המצב. בעיקרון אין מה לפחד מזריקה זאת שכן יש בה סיכון מועט מאוד לסיבוכים. טיפול ב - CRPS כולל אמצעים אחרים עליהם תקבלי מידע לא אצל האורטופד אלא במרפאת כאב במרכז רפואי מוסמך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו