הרדמה איזורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרדמה איזורית
    מאור
    20/06/2011

שלום, רציתי לדעת אם אני יכול לקבל הרדמה איזורית למטרותיי האישיות. אני עושה קעקוע על כל הגב והכאב הוא בלתי נסבל.. כבר עברתי שלושה ביקורים וזה פשוט כואב ברמות בלתי נסבלות, רציתי לדעת אם אני יכול לקבל הרדמה איזורית לכל איזור הגב. ואם לא, יש כדור/משחה שינטרלו את הכאב לחלוטין? כבר לקחתי משככי כאבים שלא עזרו בכלל.. שני כדורי אופטלגין לא השפיעו, וגם 50 טיפות אופטלגין נוזלי לא השפיעו -בכלל-. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרדמה איזורית

הוספת תגובה

• הרדמה איזורית - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    20/06/2011

ניתן למרוח משחה הנקראת EMLA, הנותנה הרדמה מקומית של העור והופכת את הפרוצדורה לניסבלת. מריחה על שטח עור גדול מידי יכולה להיות רעילה, לכן מומלץ לבצע קעקועים גדולים במיוחד, בשלבים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא לא עוזרת

מאור
    21/06/2011

המשחה הזו משפיעה רק על השכבה העליונה של העור ולא על התחתונה, וזה לא עוזר לי. לא קיבלתי תשובה לגבי ההרדמה האיזורית. אשמח לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו