כאב בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בפנים
    יוסי
    06/01/2008

שלום דוקטור

יש לי כאבים בפנים, בכל פעם במקום אחר, הכאב הוא כאילו קיבלתי שם מכה, אך אין כל סימן או נפיחות וכדומה. האם זו תופעה מוכרת, האם יתכן כי מעייפות? זה קורה לי פעמיים בשבוע בערך שיש לי כאבים כאלו במצח, לחי, סנטר וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בפנים

הוספת תגובה

• כאב בפנים

ד``ר זאב קריסטל
    08/01/2008

שלום יוסי
    כאב בפנים יכול להיגרם מבעיה מקומית או מבעיה באזור אחר הגורמת לכאב מוקרן (או מועבר). כאב בפנים יכול להיגרם מבעיות בשיניים ו/או כתוצאה מאי התאמה בסגירת קשתות השיניים. זו הסיבה השכיחה ביותר וניתן לפתור אותה בקלות ע"י ביקור קצר אצל רופא פה ולסת. סיבה נוספת היא דלקת של המפרק לסת תחתונה -גולגולת, שגורמת לכאבי פנים המתגברים בלעיסה ולעתים מקרינים למקומות שונים בפנים. ניתן לאבחן בעיה זאת ע"י צילומים מתאימים ולטפל עם זריקות תוך פירקיות. הקרנה של כאב משרירי הצוואר ומקור שרירי מקומי יכולים להיות סיבה נוספת לכאבים שאתה מתאר והם מלווים לרב בנוקשות שרירי הצוואר ונקודות לחיצה רגישות בשרירי הצוואר ושרירי הלעיסה. הטיפול במקרה זה ע"י שיטות שונות של הרפיית שרירים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו