מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורמולת GUIPI WANיונית10/09/2011
שלום רב
רציתי לשאול האם מותר לקחת את פורמולת GUIPI WAN בהריון ?
תודה
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורמולת GUIPI WAN - תגובה
מיכל שלזינגר10/09/2011שלום לך יונית
באופן עקרוני אני נזהרת מאוד כאשר אני רושמת צמחים בהריון.
אמנם אין התווית נגד על הפורמולה GUI PI WAN בהריון, אבל לא תמיד ניתן לדעת מהן ההשלכות של נטילת צמחים על העובר.
הפורמולה מחזקת טחול ומזינה דם בלב. בד"כ משתמשים בה במצבי חרדה, פלפיטציות, שכחה, אינסומניה, חלומות מטרידים, בעיות מחזור (אני בטוחה שכעת הבעיה שלך היא לא מחזור (: ).
חיזוק טחול ניתן לעשות באמצעות תזונה.
אם הבעיה היא חרדות, או בעיות שינה אזי בזמן ההריון אני רושמת רק פרחי באך,
מטפלת באמצעות דיקור, משלבת טיפולים בדמיון מודרך ו NLP.
רק אם אין ברירה אני רושמת גם צמחים :
למשל במקרים של עצירה בהתפתחות עוברית IUGRׂ
קושי בהחזקת הריון וכיו"ב.
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורמולת GUIPI WAN - תגובה - תגובה
מיכל שלזינגר10/09/2011שלום לך יונית
להבא כאשר את מעוניינת לשאול שאלות הקשורות ברפואה משלימה בזמן הריון אני ממליצה לך לפנות לפורום BEOK של רפואה משלימה בהריון (שגם אותו אני מנהלת).
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סינית10/09/2011
הי.אני כבר 3 שבועות בטיפול של דיקור סיני בארה"ב ע"י מומחה סיני.הסיבות שהגעתי בגינן לטיפול הן: דלקות יוזרות בשתן, אבל בכליה הימנית שלי, הרזיה.
אני מרגישה שיפור במצבי בכל הקשור לבעיות האחרות אבל...על אף שאני לא רעבה וכו' אני לא יורדת במשקל.אני מניחה שכבר הייתי צריכה לראות תוצאות עד כה.אני נשקלת פעם בשבוע ו...כלום.אני מרגישה שירשתי בהיקפים אבל כאמור לא במשקל עצמו.האם כשעושים דיקור מטפלים בכל הבעיות או כל פעם בבעיה אחת עד שהיא עוברת ואז עוברים לשניה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לדיקור...
ת10/09/2011שכחתי להגיד שאני לא עושה דיאטה במקביל והסיני לא אמר לי שאני צריכה לשמור.אני מקפידה רק על תזונה נכונה ובריאה ולא אוכלת שום דבר עם סוכר ושמרים.
שאלה נוספת: האם דיקור יכול לעזור גם לריפלוקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדיקור... - תגובה
מיכל שלזינגר10/09/2011שלום לך אפרת
טיפול טוב ברפואה סינית הינו טיפול הוליסטי. הטיפול הוא בכלל הבעיות.
לגבי ירידה במשקל:
א. בדקי האם בלוטת התריס מאוזנת.
ב. מנסיוני כשמטופל רוצה לרזות יש לשנות גם תזונה. בקשי מן המטפל שלך שיתאים לך תזונה מתאימה על פי הסינדרום הסיני שלך.
שינוי תזונה לכזו שמתאימה לסינדרום הסיני שלך תבטיח הצלחה גם בירידה במשקל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודשייםרינת08/09/2011
אני מרגישה כבר חודשיים מלאות וגודש בשדיים ממה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודשיים - תגובה
מיכל שלזינגר08/09/2011שלום רינת
ברפואה הסינית בד"כ מייחסים מלאות וגודש בשדיים לסטגנציה של צ'י הכבד קשור לתזונה, מתח, לחץ.
כמובן שיכול להיות שמדובר בהריון
שינויים הורמונליים- למשל החלפת / התחלת נטילת גלולות.
חוסר איזון הורמונלי.
אולי יש לך נטיה לשד פיברוציסטי.
אני מבינה שמדובר בתופעה חדשה אצלך.
ממליצה דבר ראשון לפנות לכירורג שד / גינקולוג
ואם אין מדובר באחת מ- 4 הסיבות שהזכרתי אז ממליצה לפנות למטפל ברפואה סינית שבאמצעות הנחיה לאורח חיים, תזונה, דיקור וצמחים, יוכל לסייע לך .
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספסתרינת08/09/2011
היי...
אמרו שהכלורופיל בעלים של "אספסת" מאזן הורמונלית ומטפל באל-וסת על רקע חוסר דם...
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספסת - תגובה
הכלורופיל מסייע במקרים של "חסר דם" אבל לא מאזן הורמונלית.
הכלורופיל מטהר דם, מקרר דם, מסלק רעלים, אנטי דלקתי, משפר פעילות כבד ומחדש רקמות. לגבי איזון הורמונלי ישנם צמחים אחרים.
אבל, חשוב להתאים את הטיפול למקרה ולשם התאמה מדוייקת של צמחים יש לפנות למטפל.
רצוי לשלב מלבד הטיפול בצמחים גם הנחיות לאורח חיים ותזונה, וכמובן לשלב גם דיקור על מנת לייעל את הטיפול. אלו ווסת יכולה לנבוע מסיבות רבות וביניהן: חסר דם, סטגנציה, חולשת כליות ועוד.
בחלק גדול מן המקרים קיים שילוב של גורמים. רק אם הטיפול יתייחס לכלל הגורמים ינתן פתרון משמעותי וארוך טווח לבעיית האל ווסת (אמינוריאה) לא יעזור אם הטיפול יתייחס רק לחלק מן הסיבות.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטוןרינת08/09/2011
שלום, רציתי לשאול אם כדורי דופסטון מעבים את רירית הרחם?
איך הכדורים האלה יכולים לעשות ווסת?...
*רמת האסטרוגן שלי יצא בבדיקה=75
ורירית הרחם 5 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון - תגובה
כדורי דופסטון (פרוגסטרון) לא נועדו לעיבוי רירית הרחם, אלא לגרום להופעת ווסת.
בכל מקרה פנית לפורום רפואה סינית ואם את מעוניינת לשאול לגבי טיפולים הורמונליים מערביים אז מומלץ שתפני לפורום גינקולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיכלרינת08/09/2011
מה באמת את נתקלת אצל מטופלות במקרים שבהם הרירית התעבתה מ- 5 ל-9 בגלל אכילת סלק???...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלק ועיבוי רירית
אם תקראי את התשובה שלי שוב אז תשימי לב לכך שכתבתי שאני לא יכולה לבודד את הטיפול בסלק כיוון שהמטופלות שלי תמיד משלבות תזונה לצד צמחים סיניים / הומוטוקסיקולוגיה ודיקור.
אני לא מכירה מקרים של טיפול בסלק באופן בלעדי.
אני בטוחה שיש מקרים כאלו. את זאת ניתן לברר בפורומים מסוג "פורום תמיכה בטיפולי פוריות" וכיו"ב.
תוכלי לקבל התייחסויות של נשים אחרות שסבלו/ סובלות מרירית רחם דקה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתשובה בדחיפותמיטל07/09/2011
שלום,
יש לי שאלה אני מקווה שתעני לי בפירוט
מזה שבוע אני שותה כל בוקר מיץ סלק ובתוצאות האולטרסאונד אין התקדמות מבחינת עובי הרירית.
ברצוני לדעת תוך כמה זמן לוקח למיץ סלק לעבות את רירית הרחם?
יש מזונות נוספים שיכולים לסייע בעיבוי רירית הרחם.?...
אשמח מאוד להמלצות שלך איך אפשר עוד לסייע לרירית להתעבות ....
תודה מראש,
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה בדחיפות - תגובה
מיכל שלזינגר07/09/2011שלום לך מיטל
איני מכירה אותך ואין לי שום נתוני רקע על המקרה שלך.
מדוע הרירית דקה?
האם את בטיפולי פוריות? האם נטלת איקקלומין (שפוגע ברירית)? האם עברת כבר מספר טיפולי פוריות?
האם את אנמית?
האם יש בעיה בזרימת הדם?
האם יש לך סטגנציה של דם ברחם?
האם את סובלת בד"כ מכאבי מחזור?
האם עברת גרידות /ניתוחים באיזור האגן?
כפי שאת מבינה אין לי כלל נתונים לענות לך.
סלק יכול מאוד לסייע אבל אם למשל מטופלת נטלה איקקלומין, או שהיא סובלת מסטגנציה באיזור הרחם והאגן (מתבטא בכאבי מחזור), ניתוחים כלשהם וכיו"ב
אז קיימת בעיה בזרימת הדם.
באופן כללי סלק יכול מאוד לסייע בעיבורי הרירית נתקלתי אצל מטופלות במקרים שבהם הרירית התעבתה מ- 5 ל-9. אבל בד"כ מדובר בנשים שעברו גם דיקור לצד טיפול בצמחים סיניים ואין לי דרך לנטרל את הנתונים.
ממליצה לך לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות.
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלוטןמאיה03/09/2011
שלום
הייתי רוצה לדעת האם עדיף לאכול מוצרים ללא גלוטן במידה ואין רגישות לגלוטן?
כלומר האם עדיף לחם מקמח תירס למשל (שאין לו ערך תזונתי עד כמה שידוע לי) לעומת לחם מקמח מלא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלוטן - תגובה
מיכל שלזינגר07/09/2011שלום לך מאיה
כפי שהבנת בעצמך למי שאינו רגיש לגלוטן עדיף לאכול מוצרים בעלי ערך תזונתי גבוה יותר: קמח מלא, שיפון ודומיהם.
בשנים האחרונות מזון נטול גלוטן הפך ל"אופנתי" ולא ברור לי למה. אין שום יתרון בריאותי בהמנעות מגלוטן למי שאינו רגיש למוצרים אלו.
מרבית האוכלוסיה אינה רגישה לגלוטן.
מזון נטול גלוטן איזו מזין כקמחים מלאים.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים ליובש בעיניםירון01/09/2011
האם
יש צמחים סינים המיועדים לטיפול ביובש בעינים עקב בלפריטיס?
אני מטופל בדיקור צמחים ואינילציה ולמעט הקלה מאד מאד ארעית אין ממש שיפור דרסטי,כפי שחשבתי אני מטופל 4 חודש אגב הדיקור לא ממש עוזר רק הקלה אחכ בקושי לשעה
האם מומלץ להמשיך בטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים ליובש בעינים - תגובה
מיכל שלזינגר04/09/2011שלום רמי
שני צמחים שעובדים על איזור העיניים:
BO HE - מנטה
JU HUA חרצית
אבל, ברפואה הסינית בד"כ לא עובדים עם צמחים בודדים אלא נותנים את הצמחים בצורת פורמולה שמכילה בד"כ בין 4- 10 צמחים.
מתאימים את הפורמולה לסינדרום הסיני ממנו סובל המטופל:
למשל חוסר דם, סטגנצית צ'י וכיו"ב.
4 חודשים הם זמן ממושך מאוד לטיפול, כבר היית אמור לראות שיפור.
אני לא יודעת מהו הסינדרום הסיני שלך, והאם יש מחלות רקע נוספות
כדי להיוועץ במטפל.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקלה בבלפריטיס אבל...
ירון07/09/2011למיכל יש פה ושם שיפור אחרי 5 חודשים אם כי לא קבוע ולא כל יום
יש תחושה של הקלה עקב יובש אבל בדרך כלל זה מחזיק בממוצע בין חצי שעה עד שעתיים וחצי ובמקרים חריגים 3 שעות
מדובר בדלקת עינים לא נעימה מסוג בלפריטיס המהווה מטרד סבל ואי נוחות למטופל כולל יובש כרוני
המומחה לרפואה סינית טען שזה יקח זמן,מאד נחמד רק שאני לא מתכוון לממן מטפל סיני או אחר לכל החיים
האם מנסיונך שתיית תה מנטה מס' כוסות ביום יכול לסייע בהפחתת יובש בעינים,או שגם תה חרצית,האם ניתן להשיג זאת בחנויות טבע והאם יש לכך תופעות לואי מסוכנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקלה בבלפריטיס אבל... - תגובה
מיכל שלזינגר07/09/2011שלום יותם
עניתי לך שבד"כ משלבים צמחים סיניים בפורמולה. ישנם מקרים ששותים בהם תה, אבל בד"כ נותנים גם פורמולה סינית.
תה מנטה נחשב למקרר ויכול להתאים לך רק אם הקונסטיטוציה שלך היא לא של קור.
תה חרצית (כריזנטמה) מטהר רוח חמה ממרידיאן הכבד ומן העיננים ומזין יין כבד וכליות.
3- 4 כוסות ליום לא יגרמו נזק. אבל בכל זאת מומלץ לשלב עם פורמולה מתאימה.
ניתן להשיג בחנויות שמוכרות צמחים סיניים ביניהן: זן צמחים, ראן צמחים, ברא צמחים.
לטיפול בבלפרטיס אני בד"כ משלבת דיקור לצד הומוטוקסיקולוגיה (תכשירים במינונים הומיאופתיים) .
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת-באיזו תדירות מומלציםשירה28/08/2011
הטיפולים האלה.
שיאצו -פעם בשבוע ??
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת-באיזו תדירות מומלצים - תגובה
מיכל שלזינגר28/08/2011שלום שירה
לגבי טיפולי שיאצו תלוי...
אם מדובר על סדרת טיפולים בד"כ מקובל אחת לשבוע.
אם יש איזושהי בעיה אקוטית לעיתים מבצעים טיפול אפילו פעמיים בשבוע.
אנשים שפונים ל"טיפולי תחזוקה" בשיאצו לעיתים מטופלים פעם בשבועיים או אחת לחודש. כפי שאת רואה אין חוקיות, תלוי בסיבת הפנייה לטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לרפואה הסינית כלים לעזור ל-שירה26/08/2011
אפילפסיה
אוטיזים או בעיות תקשורת
חרדה/פחד אצל תינוק צעיר (מצב נפשי)
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לרפואה הסינית כלים לעזור ל- - תגובה
ערן מי-רב27/08/2011שירה שלום
האם כוונתך שכל התופעות הללו מופיעות אצל תינוק?
אפילפסיה, בעיות תקשורת, חרדה ופחד ניתנים לטיפול על ישי רפואה סינית ובמצבים כאלו הייתי משלב דיקור, צמחי מרפא ושיאצו כל אלו לגעת באספקט הנפשי של התופעות.
מבחינת אוטיזים האמונה שלי היא כי ניתן לשפר דברים מסויימים אצל אוטיסטים גם על ידי השילוב הנ"ל אך העבודה במקרה זה היא ארוכת תווך.
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
שירה27/08/2011לבני בן ה-3 יש את כל הדברים האלו.
ניסינו בעבר קצת רפלקסולוגיה ועיסויים ,כמו כן 3 טיפולים של קרניו-סאקרלס.
כמו כן מקבל הידרו-תרפייה פעם בשבוע ובנוסף במעון השיקומי-קלינאית תקשורת ,ריפוי בעיסוק ופיזיותרפיסטית.
חשוב לציין שסובל גם מהיפוטוניה ולא הולך .
יש לנו בקופת חולים אפשרות דרך הרפואה משלימה לקבל את כל הטיפולים שציינת.
האם יש שאלות/דברים שכדאי לשאול את המטפלים ?
תודה רבה !
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת הפה השורףאן26/08/2011
היי, רציתי לדעת אם יש טיפול ברפואה הסינית לתסמונת "הפה השורף". תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת הפה השורף - תגובה
ערן מי-רב27/08/2011אן שלום
מה כוונתך ב"פה שורף" חיך עליון\תחתון, לשון....
לכל דבר בגופינו יש הסבר מבחינה סינית.
הדבר מצריך איבחון על ידי מטפל שיוכל לאמר לך ולאבחן מה מקור חוסר האיזון בגוף ומתוך כך לבחור בטיפול הנכון על ידי הכלים שיש לרפואה הסינית: דיקור, צמחי מרפא, תזונה...
אני ממליץ לך לפנות למטפל ברפואה סינית שיאבחן זאת ויתן לך את הטיפול הנכון.
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממי משיגים פרמולות לאקנה ?רז26/08/2011
שלום
לא מזמן פירסמתי פה תמונה שלי של הפנים ומיכל ענתה לי.
ניסיתי בעבר דיקור לניקוי רעלים אבל שטויות במיץ עגבניות לא עזר
מה שעזר באמת והקל לי על האקנה זה התזונה . (גם שאכלתי ג'אנק לפעמים יצא ולפעמים לא) אבל נעזוב את זה.
מאיפה משיגים פורומולות לאקנה קלה ??
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך- מבקש פורמולות איכותית שבאמת..
רז26/08/2011יעזרו
שמעתי שיש כאלה סתם בזבוז כסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- מבקש פורמולות איכותית שבאמת.. - תגובה
מיכל שלזינגר26/08/2011שלום עידו
תזונה היא קרדינאלית במצבי אקנה.
לגבי פורמולה סינית שעובדת...
כדי שפורמולה "תעבוד" היא צריכה להיות מותאמת באופן מדוייק.
לכן, יש צורך לפנות למטפל שיאבחן במדויק את מצבך ויתאים לך פורמולה מדוייקת עבורך.
פורמולה מדוייקת תעשה את העבודה.
כאשר נוטלים פורמולה חשוב מעקב של מטפל על מנת שיוכל להנחות אותך כיצד להשתמש בה, כמה זמן ליטול אותה. האם להחליף לפורמולה אחרת בשלב מסוים וכיו"ב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואכה סינית ודלקות עינים כרוניותירון22/08/2011
שלום רב
מטופל כ 4 חודש אצל מומחה לטענתו בתחום העינים
למעט הקלה פה ושם לזמן קצר בקושי של שעתיים אין שינוי במצב ועדיין סובל מיובש מציק בעינים
נוטל אומגה 3
3 ביום האם זה מספיק?
האם מומלץ שימוש בעשב חיטה וכמה פעמים ביום?
האם ניתן בכלל ברפואה הסינית לטפל בהצלחה במטרד קשה לטיפול כמו בלפריטיס ויובש בעינים?
אגב נסיתי הומאפטיה 7 חודש ולא קרה פשוט כלום!!!!!!
מה מומלץ לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואכה סינית ודלקות עינים כרוניות - תגובה
ערן מי-רב22/08/2011רמי שלום
לגבי האמגה 3 מאוד תלוי במצב הגופני שלך.
עשב חיטה אומנם מטפל בדלקות וזיהומים אך לא ישירות לעיניים ומבחינת כמות אין לי מידע לגבי זה.
אכן לרפואה הסינית יש תשובה לכך אך הדבר תלוי במספר גורמים:
- איבחון מדוייק של המטפל
- שילוב צמחי מרפא סינים (הכרחי)
- שינוי תזונה ואורח חיים
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה+כאב אוזן+צוואר תפוסמיקה21/08/2011
שלום
יש לי מיגרנה בצד ימין של הראש כבר יומיים כולל הפרעה קלה בראייה בצד ימין (נדמה שאני רואה קצת חשוך יותר בצד הזה), ואני חשה לחץ בבסיס הגולגולת בצד ימין.
עכשיו גם האוזן הצטרפה לחגיגה.
מה קורה לי? מה אני צריכה לעשות?
אני בת 30, בריאה, שותה מספיק, לא בהריון, לא מעשנת ועושה פעילות גופנית כמה פעמים בשבוע, וטיפול דיקור+טווינא אחת לשבועיים לתחזוקה, כי אני עובדת 10 שעות ביום מול מחשב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה+כאב אוזן+צוואר תפוס - תגובה
ערן מי-רב21/08/2011שלום
על פי תיאורך ישנם לחץ ומתח אשר נכנסים אל גופך מבחינה פיזית ונפשית.
ישנם דרכים רבות לשחרר את המתחים הללו ובטוחני כי המטפל\ת שלך ידעו לעשות כך אך יש לאשחן בצורה מדוייקת יותר.
כפי הנראה נוצר לחץ מהצוואר אשר משפיע על העצב המשולש (עצב הפנים) אשר בסיסו ליד האוזן והינו משפיע על העין, אף, פה וגם על האוזן.
הייתי ממליץ להוסיף צמחי מרפא בנוסף ותרגילי שחרור צוואר למספר דקות בכל שעה עגולה במהלך עבודתך.
כמובן שיש המלצות רבות עוד אך בשביל צריך לראות את כל המערך בגוף.
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)