מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבצס בישבןמיכאל07/04/2012
שלום ,
אני בן 28, לפני כארבע וחצי שנים גדל לי אבצס באזור עצם הזנב- ישבן. ניקזו לי אותו פעם אחת בבית החולים ואמרו לי שמכיוון שהאבצס לא נעלם, אצטרך לעשות ניתוח יותר עמוק. מניתוח זה ניסיתי להימנע במשך השנים האחרונות וניסיתי טיפולים אלטרנטיביים שונים. ביומיים האחרונים האבצס התנפח וגורם לי לכאבים. הייתי מעוניין לשמוע על פתרון אלטרנטיבי ללא צורך בניתוח לבעייתי.
אשמח לשמוע תשובה בהקדם,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבצס בישבן - תגובה
מיכל שלזינגר08/04/2012שלום מיכאל
אני מבינה שעברת טיפולים אלטרנטיביים שונים. לא יודעת אלו טיפולים אלטרנטיביים עברת.
האם ניסית גם דיקור?
לי אישית אין נסיון בטיפול באבצס בעצם הזנב.
ככל הידוע לי בד"כ הטיפול המקובל הוא כירורגי אבל כמטפלת שרואה משמעות רבה לקשר שבין גוף ונפש ממליצה מאוד לברר מהי הסיבה לאבצס הזה.
כדאי לפנות למטפל שמשלב אייפק בטיפול על מנת לעלות על הסיבה לבעיה. אייפק הוא כלי מצויין שבו אני משתמשת על מנת לאבחן ולטפל בבעיות.
טיפול שמטפל רק בסימפטום ולא בשורש פעמים רבות מהווה מענה זמני בלבד והבעיה עלולה לחזור ו/או להתבטא בצורות שונות... אותה הגברת בשינוי אדרת.
תמיד חשוב לגלות מהי הסיבה הנפשית לבעיה, הקונפליקטים בחייך.
טיפול שורש בבעיות יאפשר לך חיים בריאים ומאוזנים יותר גופנית ונפשית.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני ורטליןמשה26/03/2012
שלום
האם יש איזה שהיא סכנה או מניעה לבצע דיקור סיני בזמן נטילת רטלין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני ורטלין - תגובה
מיכל שלזינגר26/03/2012שלום לך משה
ריטלין אינו מהווה התווית נגד לטיפול בדיקור
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפאאורח13/03/2012
שלום,
אשמח לדעת את ההבדל בין צמחי מרפא באבקה
בכדור
ובנוזל - טיפות
לקחתי בעבר כדורים והיה סבבה
עכשיו אני הולכת למדקר שעובד עם נוזל והמליץ לי על נוזל
מה ההבדל בבקשה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא - תגובה
ערן מי-רב13/03/2012ליאור שלום
הדעות חלוקות לגבי שאלה זו.
מניסיוני כל אחד מאיתנו שונה ולכן השפעה שונה מה גם שיש הבדלים בין החברות השונות בארץ.
אני מאמין שהמטפל שלך בחר שלא בהסח הדעת לעבוד עם טינקטורה (נוזל) דבר שגם אני אמצתי מזה זמן רב בשל הנוחות והאפקטיביות.
בסין העתיקה (וגם היום במקומות מסויימים) משתמשים בצמחים בצורתם הטבעית ביותר על ידי הרתחה\בישול וחליטתם בסיר שזו דרך שאני מאמין שהכי אפקטיבית אך לא ישימה לחיינו כיום.
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוראורח08/03/2012
שלום,
מה זה אומר שכל הזמן קר לי
אבל ממש קר לי
ואני כל הזמן מחפשת את השמש
ואת האור
ואת החום
האם זה מסוכן? ומחייב טיפול?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קור - תגובה
מיכל שלזינגר11/03/2012שלום ליאור
אם כל הזמן קר לך זה בהחלט מצב שיש לבחון:
האם את סובלת מאנמיה / חוסר דם על פי הרפואה הסינית.
אולי חולשת יאנג הטחול.
יאנג הכליות????
על מנת לקבל אבחון מדוייק וטיפול מתאים כמובן שיש לפנות למטפל שיפגוש אותך ויערוך תשאול ויתייחס לסימנים השונים:
דופק, לשון ואבחנת גוף ויבקש ממך גם בדיקות דם מערביות.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרין מגמהאורח08/03/2012
שלום רב,
בת 35
אני מאובחנת בחוסר דם לפי הסינים
קר לי מאד בחורף.....
אני שוקלת לקחת את הגרין מגמה לניקוי וחיזוק צי
יחד עם זאת הבנתי שזה מקרר
אנא המלצתכם
והאם אני יכולה להתחיל בשבוע הבא או שיש תאריך מומלץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרין מגמה - תגובה
מיכל שלזינגר11/03/2012שלום ליאור
גרין מגמה נחשב למקרר. אם את סובלת מקור אני ממליצה לך להמתין אפילו עד לקיץ ממש.
כבר נתקלתי בלוא מעט מטופלים שסבלו מקור וכאשר התחילו לקחת גרין מגמה (כפי שהומלץ להם במקומות שונים) הם התקררו.
עכשיו עדיין אביב וישנם ימים קרים ואף גשומים, בערב עדיין קר.
אני ממליצה לך להמתין עד שהימים יהיו ממש חמים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופותtg06/03/2012
האם נייתן לשלב zoom (אומגה3 epa , פוספטידיל-סרין)עם כמוסות "Linchzhi
בטיפול בהפרעות קשב וריכוז?
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב תרופות - תגובה
ערן מי-רב06/03/2012שלום רב
למיטב ידיעתי אין סתירה בין שני המרכיבים שציינת ולא ידוע לי על מחקר שנעשה על כך.
ליתר ביטחון אני ממליץ על כך שבמידה והחלטת לשלב את השניים צרי רווח של כחצי שעה בין האחד לשני.
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרזיטיםelli29/02/2012
שלום.
לאחר כחודש של גזים מרובים וכאבי בטן עשיתי בדיקת צואה ונמצא שיש טפיל Dientamoeba fragilis , יש עוד בדיקה שעדיין אין לה תוצאה Stool cult profile.
אני יודעת שצריך לטפל בזה באנטיביוטיקה, אך אני מניקה והאנטיביוטיקה לא מתאימה להנקה. פניתי לנטורפטית היא אמרה שהיא לא יכולה לטפל בי וגם שינויי תזונה רק יעבירו את כל הרעל ליונקת. בנוסף היא אמרה שאפשר לעבוד על זה עם דיקור. רציתי לדעת מה דעתכם על זה? היונקת רק בת חצי שנה ואני לא רוצה להפסיק את ההנקה.. האם יש סיכוי שזה יקרה? היונקת בשבועיים האחרונים עם גזים וגם בעיה ביציאות (אבל גם התחלתי איתה מוצקים אז אני לא יודעת מה גורם לזה) ולביתי בת ה3 יש גם כל הזמן גזים וצואה רכה , האם יש לילדה גם פתרון ברפואה הסינית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרזיטים - תגובה
ערן מי-רב01/03/2012שימי שלום
אכן הרפואה הסינית (דיקור, צמחי מרפא) יכוה לתת מענה לכך.
במידה ואת פונה למטפל\ת אשר יאבחנו אותך ויטפלו בך אני ממליץ לבדוק שאכן הם מתמחים ברפואת נשים (גניקולוגיה).
בהקשר ליונקת ברגע שהאם תאוזן הדבר ישפיע גם על היונקת.
וכמובן ובמידה וצריך המטפל ידקר גם את ביתך.
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהריוןקרני26/02/2012
אני בהריון בשבוע 4 +3 ממש התחלה ומפחדת להרגיש לא טוב בחילות שמעתי שרפואה סינית מאוד עוזרת בנושא כמה טיפולים ממולץ לעשות .כל שבוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות הריון וטיפולי דיקור בהריון
מיכל שלזינגר26/02/2012שלום שושי
מזל - טוב!
אין צורך לחשוש. לא כל הנשים ההרות סובלות מבחילות והקאות.
חלק בלתי מבוטל מן הנשים אינן סובלות מכל תופעה כזו. חלק אחר סובלות רק מבחילות קלות.
מעט נשים סובלות מסימפטומים מאוד קשים של בחילות והקאות קיצוניות.
מספר הטיפולים שיש לבצע נקבע על פי הצורך.
אם ישנן בחילות מאוד קשות יש צורך במספר טיפולים בשבוע.
אם מדובר בתופעות קלות אז אפילו טיפול אחת לשבוע בצרוף הנחיות לתזונה מתאימה יעשו את העבודה.
ההנחיה שלי למטופלות בזמן הריון היא כזו:
אם אין משהו מיוחד אלא רק איזון וחיזוק בזמן ההריון אז מומלץ להגיע בין אחת לשבועיים - חודש.
אם יש בעיות ספציפיות כמו כאבי גב, סימפיזיוליס פוביס (כאבים במפשעה) , בחילות, כאבי ראש, עייפות וכיו"ב אז מומלץ להגיע על פי צורך. בחלק מן המקרים יש צורך בטיפול חד שבועי ולעיתים תכוף יותר.
לפני לידה אני ממליצה להגיע לטיפול החל משבוע 35 אחת לשבוע על מנת להכין את הגוף - נפש ללידה בריאה ונינוחה.
בשבועות אלו מומלץ דיקור, בשילוב פרחי באך ודמיון מודרך כהכנה ללידה.
שיהיה המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון והנקהאופיר19/02/2012
שלום,
אני אמא לפעוט בן שנה וארבעה חודשים ועדיין מניקה, מעוניינת בהריון שני אבל טרם קיבלתי מחזור.. האם הרפואה הסינית יכולה לעזור לי בכניסה להריון במצב כזה?
אודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון והנקה - תגובה
מיכל שלזינגר19/02/2012שלום אופיר
אני מניחה שאם התינוק הוא בן שנה וארבעה חודשים ההנקה שלך היא כבר לא הנקה מלאה אלא חלקית, כך שאם עדיין לא קיבלת מחזור למרות שלא מדובר בהנקה מלאה ניתן לשער שבגוף שלך ישנם מחסורים שונים ואיברים שיש לחזק. הנקה ממושכת מאוד מתישה את גופה של האישה.
בכל מקרה הרפואה הסינית אינה ממליצה על הנקה מעבר לחצי שנה- שבעה חודשים, כיוון שהנקה ארוכה יותר מאוד "מתישה" את הכליות של האם.
גם באנתרופוסופיה לא ממליצים על הנקה מעבר לתקופה זו.
הרפואה הסינית יכולה לסייע לך בקבלת מחזור באמצעות הנחיות לתזונה + צמחים ודיקור.
אבל... ממליצה לך לחשוב על סיום ההנקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורטיזולענינה09/02/2012
שלום רב. בבדיקת דם שעשיתי ראיתי קורטיזול גבוה - 950.
תוצאה גבוהה הייתה גם בבדיקות קודמות. מקקריאה ברחבי האינטרנט הבנתי שמדובר במשהו שקשור ללחץ.
אשמח לקבל קצת יותר מידע לגבי מה זה קורטיזול וכיצד אפשר לטפל בצורה טבעית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורטיזול - תגובה
מיכל שלזינגר10/02/2012שלום לך
קורטיזול: מדובר בהורמון מקבוצת הסטרואידים, המופרש מבלוטת יותרת הכליה. זהו אחד ההורמונים החשובים ביותר ומשפיע כמעט על כל רקמה בגוף. הוא משתתף בפירוק חלבונים, מסייע לאזן את משק הפחמימות והשומן ומשפיע דרמטית על מערכת החיסון.
ערכים גבוהים עלולים להצביע על בעיה בבלוטת התריס- סינדרום קושינג
גידול באדרנל
גם נטילת תרופות ואפילו נטילת גלולות עלולה אצל חלק מן הנשים יכולה להוביל לרמות קורטיזול גבוהות
באנשים הסובלים מבעיות נפשיות דוגמת דיכאון וחרדה גם יתכן ותמצאנה רמות גבוהות.
הפרעות שינה. הפרעות אכילה . צריכת אלכוהול מוגזמת ועוד.
קודם כל חשוב לערוך בדיקות נוספות על מנת לשלול בעיה פיזית בגוף.
ולבחון את אורח חייך - שינה, תזונה, לחץ, אלכוהול, תרופות שונות ???.
אם מדובר בלחץ אז טיפול ברפואה סינית יכול לסייע אבל לחץ הינו אורח חיים ועל מנת לקבל תוצאות טובות חשוב מאוד לשנות אורח חיים ולשלב: מדיטציה, דמיון מודרך, אפשר גם להעזר בטיפול ביופידבק, דמיון מודרך.
טיפול במטופל הסובל מרמות גבוהות של לחץ מחייב גם שיתוף פעולה ושינוי אורח חיים של המטופל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחשירי31/01/2012
כיצד מתח נפשי יכול להגביר את התסמינים של PMS?
איך משפיע מתח נפשי על PMS?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח - תגובה
ערן מי-רב02/02/2012שירי שלום
גוף נפש קשורים האחד בשני ללא הפרדה זה מזה.
חוסר איזון יכול להיגרם מבעיה פיזת וזותשפיע על הנפש וכמו כן גם ההפך מחוסר איזון נפשי המשפיע על הצד הפיזי בנו.
מתח\לחץ\כעס הינו באחריות הכבד מבחינה סינית (אין זה אומר כי יש בעיה פיזית\מערבית בכבד) והוא אחראי על זרימת הדם בגוף ואצל נשים גם אל המחזור.
מכאן מתח נפשי גורם לתקיעות והאטה של זרימת הדם ויותר PMS.
אמליץ לך לגשת למטפל ברפואה סינית שיאבחן את חוסר האיזון ויתן לך את הטיפול המדוייק לך כולל המלצות שינוי תזונתי ואורח חיים.
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריאות האישהשאלה29/01/2012
האם הרפואה הסינית מטפלת בפטריה וגנאלית? וכיצד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריאות האישה - תגובה
מיכל שלזינגר29/01/2012שלום לשואלת
הרפואה הסינית מתייחסת לפטריה וגינאלית כחלק מסינדרום קור ולחות / חום וקור במחמם תחתון.
בד"כ כשמדובר בלחות במחמם תחתון אז ישנה לחות כללית בגוף.
הטיפול הוא באמצעות דיקור, הנחיות תזונה שנועדה לסייע למערכת העיכול להתחזק וכך לייצר פחות לחות ויותר אנרגיה (צ'י).
במקביל המטופל מקבל פורמולת צמחים סיניים כשהדגש בפורמולה הוא גם על חיזוק אנרגיית הטחול (שהוא ברפואה האיבר שעושה טרנפורמציה וטרנספורטציה = מפרק את המזון לנוטריינטים ומשנע אותם בגוף) והתמרת לחות.
פעמים רבות ניתן במקביל לטפל גם בצמחים באופן מקומי.
אבל טיפול מקומי בלבד אינו מספק פתרון לאורך זמן.
החלמה מלאה מן הבעיה דורשת התערבות ברמה הכללית של הגוף כפי שציינתי.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי צבעאלעד26/01/2012
אני מטפל בכוסות רוח וברפואה סינית ורציתי לדעת למה שאני שם כוס רוח על הגב נניח,לחלק מהאנשים נשאר צבע אדום סגול על הגב ולחלקם לא נשאר כל זכר מהכוס ואין צבע?
מה הסיבה לכך?
אותי לימדו שככל שהאיזור אדום אז יש תקיעות וסטגנציה..
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוסות רוח
מיכל שלזינגר29/01/2012שלום אלעד
כפי שציינת הסיבה העיקרית לשוני הנותר על גבי עורו של המטופל לאחר הסרת כוסות הרוח הינה מידת הסטגנציה של הצ'י שממנה סובל המטופל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטןשירי25/01/2012
לפי הרפואה הסינית- מה הגורמים לבטן נפוחה? ממה הבטן יכולה לתפוח? האם זה קשור למצב נפשי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן נפוחה
מיכל שלזינגר29/01/2012שלום שירי
אצל חלק מן הנשים והנערות לפני הופעת המחזור, בתקופת הטרום ווסת ישנן תופעות שונות, המשתייכות לקבוצת סימפטומים המכונים: PMS , מתח קדם וסתי.
בין התופעות:
מתח נפשי
נפיחות בטנית
כאבי בטן
כאבי ראש
ועוד.
התופעות הללו אינן מופיעות אצל כלל הנשים.
מתח נפשי מאוד מגביר אותן, כך גם תזונה בעייתית ואורח חיים בעייתי.
על פי הרפואה הסינית בתקופה הזו הכבד הוא הדומיננטי והגורמים שהזכרתי משפיעים על הגברת מצבי סטגנציה.
מצב סטגנטיבי של הכבד פוגע בזרימת הצ'י של הקיבה ופוגע בתהליך העיכול ובכלל בזרימת הצ'י בגוף.
לכן מופיעים כאבים שונים ואי נוחות.
אורח חיים נכון, רוגע, תזונה נכונה מסייעים לתחושה טובה גם בימים שלפני המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
גלית29/01/2012כיצד מתח נפשי יכול להגביר את התסמינים של PMS?
איך משפיע מתח נפשי על PMS?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למיכלשירי20/01/2012
האם את מכירה את הרכיבים הללו?
האם יש לרכיבים הללו תופעות לוואי?
מה הרכיבים הללו מכילים?
Passiflora Dry Extract 250mg
Valeriun Dry Extract 60mg
Vitamin B1 10mg
Vitamin B6 10mg* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים וצמחים
מיכל שלזינגר21/01/2012שלום שירי
אני מבינה שלקחת את זה ממוצר כלשהו.
רשום לך בדיוק מה הם מכילים.
אני לא מבינה את השאלה.
B1
B6 אלו כמובן ויטמינים
צמח ולריאן
ופסיפלורה
לכל צמח ולכל ויטמין עלולות להיות תופעות לוואי כמו לגבי כל מוצר אחר.
אפשרות אחת היא אלרגיה ספציפית של אדם לאחד מן החומרים.
ואפשרות אחרת היא שילובים לא נכונים עם חומרים נוספים.
יש לבחון כל מוצר לגופו ביחס לאדם.
אני נוהגת לבחון כל מוצר שמטופל כבר נוטל כמו תרופות מרשם או תוספים אחרים וכן לבדוק גם בדיקה קינסיולוגית (תגובת שריר) לראות אם מוצר מסויים ושל חברה מסויימת מתאים למטופל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)