פורום רפואה סינית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחי מרפא סינים לאחר לידה
    נעם
    09/11/2011

יש לי שאלה לגביי פורמולה שנקראת "AFTER BIRTH" של זן צמחים. אני עושה רשימה אחרונה לפני הלידה של כל מיני דברים שאצטרך ושמעתי על הפורמולה הזאת שהיא מאוד עוזרת לחיזוק הגוף ותומכת בו ממש אחרי הלידה. אני אשמח לשמוע קצת יותר לגביי צמחי מרפא זו תיהיה הפעם הראשונה שאני אקח פורמולה של צמחים. מה זה בדיוק? איך זה עובד? האם יש תופעות לוואי לצמחים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמחי מרפא סינים לאחר לידה

הוספת תגובה

• צמחי מרפא סינים לאחר לידה - תגובה

ערן מי-רב
    11/11/2011

אידית שלום
    צמחי מרפא הם חלק מהרפואה הסינית, כפי שמזון נכנס אל גופינו יום יום .
    או בדומה לשתיית תה - נענע, קינמון וכו.
    הסינים מצאו כי לכל איחד מהצמחים יש תכונות, כלומר כל אחד מהם יש לו מספר תפקידים בגוף (בדומה לנקודות הדיקור\לחיצה). שילוב של מספר צמחים נקרא פורמולה ועל פי תכונות הצמחים יחדיו נקבעת תפקידה של הפורמולה (חיזוק דם, הרגעת הנפש וכו..).
    פורמולות הצמחים הסיניות הינן טבעיות אך יש לשים לב ובמידה וחברה מסויימת מכינה אותן אחרת.
    ישנן מספר צורות לקיחה - אבקה, נוזל וכצמח.
    לגבי תופעות לוואי - לא אמורות להיות אך מניסיוני בתחום ישנן פעמים שהגוף צריך מספר ימים בכדי להסתגל לגוף בדומה לטיפול דיקור או מגע בפעם הראשונה (ראקציה) אך זאת מכיוון שהוא מתחיל להתנקות ולהתאזן.
    אני ממליץ לך לגשת למטפל אשר יבנה לך פורמולה המדוייקת לך לאחר לידה.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ברפואה סינית בדלקת עינים
    רגב
    06/11/2011

שלום רב
    מזה כ 7-8 חודש אני מטופל אצל רופא סיני דיקור וצמחי מרפא
    לדלקת עפעפים ויובש נלווה למעט הקלה של כ 30-40% במצב ולא כל יום אין שיפור משמעותי האם לרפואה הסינית אכן יכולת שיפור דרסטי במיוחד בתחום העינים דלקתיות עינים ומצב כזה?
    האם יש בשוק כמוסות המפחיתות יובש בעין בצורה ארוכה ולזמן ארוך?
    לאחרונה יצא לשוק משקפי עיסוי עם דיקור סיני עם הנקודות הדיקור הבאות אודה לקבלת הסבר על הנקודות והאם מומ לצות לטיפול בבעיה,המטפלת במכבי המליצה לי על נטילת אצה כלורולה 3-5 ביום למה זה מיועד,כי מעבר לדלקת יש לי גם סבואיירק דרמטיטסס
    להלן נקודות הדיקור
    Zanzhu.1
    Jingming.2
    Sizhukong.3
    4.Chengqi
    5.Qiuhou
    6.Tong לסיוע

הוספת תגובה

• טיפול ברפואה סינית בדלקת עינים - תגובה

מיכל שלזינגר
    07/11/2011

שלום לך רגב

8 חודשים הם זמן מאוד ממושך לטיפול ללא התקדמות. אבל אני מבינה ממך שיש התקדמות ולכן אתה ממשיך בטיפולים.

לגבי כמוסות המפחיתות את היובש אני לא מכירה משהו כזה כמוצר מדף. אני בדרך כלל מרכיבה למטופלים שלי פורמולה הומוטוקסיקולוגית, אבל אין מדובר במוצר מדף אלא במוצר מדויק למטופל שניתן לאחר אבחון. לגבי המשקפיים הללו לא נתקלתי במוצר כזה. אתה כמובן יכול לנסות.
    מדובר בנקודות דיקור מקומיות . אני מניחה שמי שפיתח את המשקפיים היה מעוניין להשיג גירוי מקומי לנקודות סביב העין מתוך מטרה לשפר בעיות מקומיות באיזור העיניים.
    אני לא יודעת עד כמה הטיפול יעיל.
    חלק גדול מן הטיפולים בדיקור במרפאה מבוססים על שימוש בנקודות דיקור מרוחקות מאיזור הבעיה ודווקא אלו טיפולים מאוד מוצלחים.

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ברפואה סינית בדלקת עינים - תגובה - תגובה

מיכל שלזינגר
    07/11/2011

לגבי כלורלה, יש בה כלורופיל וכנראה המליצו לך על נטילתה כי כלורופיל משפיע על הכבד והכבד מתבטא בעיניים.

יתכן ששימוש במוצר עתיר כלורופיל יוכל לשפר את הסימפטומים שלך במידה מסויימת.
    תמיד יש להתיחס למקור הבעיה, לסינדרום.
    מהו הסינדרום? את זה יודע רק המטפל שלך....
    לכן, כדאי להיוועץ בו.

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ישנו פתרון טבעי ....
    ע
    06/11/2011

שלום.
    האם יש פתרון טבעי להפרעה טורדנית כפייתית??
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    האם ישנו פתרון טבעי ....

הוספת תגובה

• האם ישנו פתרון טבעי .... - תגובה

ערן מי-רב
    07/11/2011

שלום
    קשה לענות על שאלה זו כיוון שיש צורך לבדוק גם מבחינה מערבית מה הגורם במוח.
    מעבר לכך ישנה אפשרות לעבוד על כך מתוך הרפואה הסינית על ידי דיקור, צמחים, שיאצו...
    כמובן אמליץ לך לגשת למטפל אשר הנגיעה שלו הינה גם בנפש האדם.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלטרניטבה טבעית לציפרלקס
    ע
    06/11/2011

שלום
    אני מחפש אלטרנטיבה טבעית לתרופת הציפרלקס.. האם יש?
    רמוטיב לא בא בחשבון.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אלטרניטבה טבעית לציפרלקס

הוספת תגובה

• אלטרניטבה טבעית לציפרלקס - תגובה

ערן מי-רב
    07/11/2011

ע שלום
    לרפואה הסינית על מגוון סוגי טפוליה (דיקור, צמחים...) יכולה להביא למענה על כך.
    כמובן יש צורך באיחון מדוייק על ידי מטפל\ת ברפואה סינית שיתן את הטיפול הנכון לאותו מטופל.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגיל באוזן
    רז
    30/10/2011

הבנתי שעגיל באוזן לא טוב לעשות לפי הרפואה הסינית, רציתי לדעת
    למה לא?, ומה ההשלכות יהיו . באוזן שמאל הכי למטה (בסחוס )

תודה רבה ולילה טוב וכמובן !שקט! : )

לקביעת תור
    סגירה
    עגיל באוזן

הוספת תגובה

• עגיל באוזן - תגובה

מיכל שלזינגר
    30/10/2011

שלום לך רן

לאוזן יש משמעות רבה ברפואה הסינית ובעצם לכל איבר בגוף...
    אנשים רבים וגם מטפלים ברפואה סינית עונדים עגילים מטעמים אסטטיים ואחרים.
    אבל ישנו תחום שלם שקשור לדיקור סיני ששמו אוריקולותרפיה שעוסק בנקודות דיקור אוזן.
    באוזן נקודות דיקור רבות שהינן בעלות השפעה על איברים ומערכות שונות בגוף.
    גם באיזור הקלאסי לעגיל (הסחוס בתנוך האוזן) ישנן נקודות השפעה שונות.

דוגמא אחרת, פירסיניג באיזור הטבור אצל מטופלות עובר בדיוק במקום של מרידיאן ה- CV , ה- CONCEPTION VESSEL שזהו מרידיאן העיבור, ה- CHONG.
    אצל רבות מן הנשים שעשו פירסינג כזה מופיעות דלקות וגינליות, הפרשות וגינליות, קנדידה נרתיקית ועוד.

זה לא כל כך נורא לעשות עגיל באיזור שאתה מתאר וכפי שסיפרתי גם חלק גדול מן המטפלים ברפואה סינית עונדים עגיל ב"מיקום הקלאסי", אבל לגבי עגילים רבים באוזן, או פירסינג במקומות שונים בגוף, לא הייתי ממליצה.

מאחלת שקט ורוגע לכולנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה...

רז
    06/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלורלה
    אור
    27/10/2011

שלום ...

יש לי בעיות בקיבה שבדרך מלווות בבחילות וקצת כאבים , אני שותה צמח מרפא לבעיות בקיבה בשם ספיראה. לאחרונה ממש הוקל לי ואני מרגישה יותר טוב.
    מבנה גוף שלי נורא רזה . אני ישנה בממוצע 11 שעות ועדיין חשה עייפות וקושי בתיפקוד היום יומי .יש לי גם דלקות חוזרות בנרתיק .
    עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין. רק ויטמין סי על הגבול .
    בקיצור לאור כל זה אני שותה כל יום: בפוביוטיקה לנשים ויטמין סי ואת הצמח מרפא (ספיראה).
    אני רוצה להוסיף את **הכלורלה ** שמעתי שיש לו הרבה סגולות רפואיות .
    האם היא תתרום לבעיות עייפות ???
    האם היא יכולה לעזור לי לעלות במשקל או לפחות לשמור עליו ?
    האם הכלורלה יכולה להפריע לקיבה שלי להשתקם או לעשות לה נזק ? היא מומלצת כשיש בעיות בקיבה ?
    האם אני יכולה לשתות את כל הויטמינים ואתה הכלורלה ביחד עם הצמח מרפא?
    אפשרי להשיג אותה בקופות החולים ?
    מה תווך המחירים?
    וסליחה על החפירה......
    אשמח לתשובות תודה רבה ........ :)

לקביעת תור
    סגירה
    כלורלה

הוספת תגובה

• כלורלה - תגובה

מיכל שלזינגר
    27/10/2011

שלום לך אור

אני ממליצה לך לפנות למטפל ולערוך אבחנה מדוייקת למצבך.
    את מציינת שמבנה הגוף שלך מאוד רזה. יש לבחון את התזונה שלך, האם היא מכילה את כל הנוטריינטים שצריך?
    אולי את אינך צורכת מספיק קלוריות.
    אני מבינה שבדקת גם את תפקוד בלוטת התריס.
    אם יש לך בעיות בקיבה סביר להניח שיש גם בעיות ספיגה.
    גם דלקות חוזרות בנרתיק מעידות על בעיה של חום, סטגנציה ורעילות.
    מטפל יבחן את כל הנתונים, אם יש צורך יפנה אותך לבדיקות נוספות ויוכל לסייע בטיפול הוליסטי.
    נטילת תוסף זה או אחר לא תוכל להועיל אם לא תהיה התייחסות מדוייקת שתפתור את כל בעיות השורש.
    הכלורלה היא אצה נפלאה, עשירה בכלורופיל ויש לה סגולות נפלאות, אבל אם יש לך בעיות ספיגה, ואולי אינך אוכלת בצורה נכונה ומאוזנת לא תראי תוצאות משביעות רצון.

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לזה

מירי
    27/05/2016

רציתי לדעת אם אנשים לקחו כלולרה ספורילינה ומוריגה האם עזר להם לאוסטופורויזיס ? ולמה זמן אפשר לקחת את זה ? והאם זה טוב לקמטים בפנים? אני לוקחת את זה שנתיים לא מרגישה שום שינוי . האם זה סתם שמועות שזה בריא? או האם באמת בריא ובמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספים לקמטים בפנים

מיכל שלזינגר
    30/05/2016

שלום מירי

חשוב להבין שתוספים כשמם הם "תוספים".
    הם מתווספים לתזונה נכונה, אורח חיים בריא וכמובן גנטיקה וקונסטיטוציה בסיסית (נטיות, מבנה וכו').

מצב של אוסטיאופורוזיס:
    קודם כל תזונה מתאימה - לאו דווקא מוצרי חלב פרה (שכיום ידוע לרבים שהם דווקא פוגעים בספיגת סידן) ,
    כמובן תוספים מתאימים
    וכמובן ספורט !
    פעילות שמסייעת לבניית עצם.
    קמטים בפנים -
    א. חיצונית כמובן להתרחק מקרינת שמש, צריכת שמנים שבריאים, שמן נר הלילה ועוד.
    יש שמשתמשים בשמן מורינגה כסרום למריחה חיצונית.
    ב. פנימית - שמן נר הלילה לדוגמא. ועוד תוספים שכדאי להתאים באופן אישי על ידי מטפל.

יש היום הרבה פרסומים על ספירולינה, מורינגה, כלורלה ועוד סופרפודס ("מזונות על").
    צריכתם אינה באה במקום תזונה בריאה ומותאמת אישית וכמובן שלכל אחד יש להתאים גם תוספים באופן אישי.

כאשר ישנה בעיה של קמטים בפנים אני ממליצה למטופלות שלי טיפול משולב דיקור קוסמטי יחד עם כל מה שציינתי: תזונה, תוספים ופורמולות צמחים מתאימות.
    רק בטיפול משולב ניתן לראות תוצאות משמעותיות.
    תוסף כזה / או אחר לבדו אינו יכול לסייע להעלמת קמטים.

אם תרצי פרטים נוספים על טיפול דיקור קוסמטי
    את מוזמנת לפנות אלי אישית
    אשמח לסייע לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לזה - תגובה

מיכל שלזינגר
    30/05/2016

שלום מירי

חשוב להבין שתוספים כשמם הם "תוספים".
    הם מתווספים לתזונה נכונה, אורח חיים בריא וכמובן גנטיקה וקונסטיטוציה בסיסית (נטיות, מבנה וכו').

מצב של אוסטיאופורוזיס:
    קודם כל תזונה מתאימה - לאו דווקא מוצרי חלב פרה (שכיום ידוע לרבים שהם דווקא פוגעים בספיגת סידן) ,
    כמובן תוספים מתאימים
    וכמובן ספורט !
    פעילות שמסייעת לבניית עצם.
    קמטים בפנים -
    א. חיצונית כמובן להתרחק מקרינת שמש, צריכת שמנים שבריאים, שמן נר הלילה ועוד.
    יש שמשתמשים בשמן מורינגה כסרום למריחה חיצונית.
    ב. פנימית - שמן נר הלילה לדוגמא. ועוד תוספים שכדאי להתאים באופן אישי על ידי מטפל.

יש היום הרבה פרסומים על ספירולינה, מורינגה, כלורלה ועוד סופרפודס ("מזונות על").
    צריכתם אינה באה במקום תזונה בריאה ומותאמת אישית וכמובן שלכל אחד יש להתאים גם תוספים באופן אישי.

כאשר ישנה בעיה של קמטים בפנים אני ממליצה למטופלות שלי טיפול משולב דיקור קוסמטי יחד עם כל מה שציינתי: תזונה, תוספים ופורמולות צמחים מתאימות.
    רק בטיפול משולב ניתן לראות תוצאות משמעותיות.
    תוסף כזה / או אחר לבדו אינו יכול לסייע להעלמת קמטים.

אם תרצי פרטים נוספים על טיפול דיקור קוסמטי
    את מוזמנת לפנות אלי אישית
    אשמח לסייע לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גידולים
    ללי
    26/10/2011

אני בת 27 .במשך 3 שנים אני סובלת מגידולים שפירים כל פעם במקום אחר וכבר עברתי 5 ניתוחי חלקם קשים מאד (של גידולים בכבד ובדרכי המרה) האם לרפואה הסינית יש פתרון שיוכל לעצור את התופעה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    גידולים

הוספת תגובה

• גידולים - תגובה

ערן מי-רב
    27/10/2011

ללי שלום
    אכן הרפואה הסינית יכולה לטפל בכך על ישי איזון הגוף וניקוי מהגורם לכך.
    בנוסף הדבר מצריך שינוי אורך חיים ותזונה מאוזנת ומסודרת יותר.
    ממליץ לך לגשת למטפל שיאבחן ויתן לך את הטיופל הנכון לכך.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב
    נעמה
    25/10/2011

אני מתחילה ללמוד רפואה סינית בשנה הקרובה. כחלק מהלימודים אני נדרשת לבחור קורס מגע: שיאצו או טווינה.
    הבעיה היא שאני לא מבינה מה ההבדל ביניהם, אני אשמח אם תסבירו לי.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

ערן מי-רב
    27/10/2011

נעמה שלום
    בראש ובראשונה שיהי לך בהנאה בלימודים.
    ההבדל בין שיאצו לטווינה:
    טווינה:
    שיטת טיפול סינית המבוצעת על ידי המטפל דרך טכניקות של דחיפה ומשיכה.
    טווי (TUI)= דחיפה נה (NA)=משיכה.
    המטפל דוחף ומושך את שרירי המטופל ועובר על מסלולי האנריגה (מרידיאנים) בגוף ואף לוחץ על נקודות אשר משמשות לדיקור ו\או לחיצה מכאו השם
    אקופרסורה - אקו=נקודה פרסורה=מלועזית לחץ
    בהבדל מדיקור, אקופנקטורה - אקו=נקודה, פנקטורה=דיקור או מחט.
    ביצוע הטיפול הוא מעין עיסוי אשר נעשה על גבי הבגדים ולכן הטווינה נקראת "עיסוי סיני רפואי" אשר מטרתה להביא את הגוף\נפש לאיזון.
    יתרה מכך הטווינה יעילה מאוד לבעיות אורתופדיה ולכן נקראת גם "פיזיותרפיה סינית"
    הטיפול נעשה לרוב על גבי מיטת טיפולים.
    התנועות מגיעות מהאגן ולכן חשוב ללמוד גם צ'י קונג.

שיאצו:
    שיטת טיפול יפנית שהתפתחה מתוך הטווינה.

שי=אצבע, אצו=לחיצה
    לחיצות ומתיחות עשל הגוף על גבי הבגדים.
    במקורו נעשה על גבי מזרן.
    שיאצו טוה לבעיות אורותופדיות גם כן אך מנסיוני טוב ל: תמיכה בהריון, נפש, חוסר ריכוז...

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפטיטיס בבדיקת שתן
    ו
    24/10/2011

שלום
    לאחרונה התחלתי סדרת טיפולים בדיקור ,אחד בינתיים.בבדיקת שתן שערכתי (איסוף שתן - לחץ דם גבוה)נתגלה זיהום-הפטיטיס. .
    האם מומלץ /אסור להמשיך בטיפול הדיקור?
    ומהן ההמלצות לטיפול במקרה זה באמצעות הרפואה המשלימה?
    בברכה ותודה.ו

לקביעת תור
    סגירה
    הפטיטיס בבדיקת שתן

הוספת תגובה

• הפטיטיס בבדיקת שתן - תגובה

מיכל שלזינגר
    24/10/2011

שלום

לגבי אבחון הפטיטיס, חשוב לעבור בדיקת דם מתאימה ולאבחן מהו סוג ההפטיטיס.
    א. יש ליידע את המטפל.
    ב. כדאי לפנות למטפל שמשלב צמחים ו/או הומוטוקסיקולוגיה כדי לטפל בנגיף.

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינוסים ושיניים
    איילת
    23/10/2011

שלום רב, רוצה לדעת האם דיקור יכול לעזור לדלקת בסינוסים כאשר יש קשר לשיניים בלסת העליונה. ע"פ האבחנה כרגע הסינוס נמוך והשיניים בתוך הסינוס.
    ע"פ רופא השיניים מומלץ לעשות ניתוח הרמת סינוס

רק מלחשוב על זה אני מצטמררת..

האם דיקור יכול איכשהו לעזור ?

בתודה, איילת

לקביעת תור
    סגירה
    סינוסים ושיניים

הוספת תגובה

• סינוסים ושיניים - תגובה

ערן מי-רב
    24/10/2011

איילת שלום
    לא הבנתי את ההסבר שלך או את מה שאמר הרופא "השיניים בסינוסים"
    אך בהתייחס לדלקת בסינוסים יש לרפואה הסינית תשובה על ידי דיקור ואולי אף שילוב של פורמולת צמחים.
    כל אלו בכדי להוריד את הדלקתיות וכמובן יש לאבחן ולראות את שורש הבעיה בכדי שלא תשנה שוב.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דאנג גואי
    רינה
    21/10/2011

מה יש בחליטה הזאת? העלים רעילים?

אם אני אשתה דאנג גואי בחלטיה אז זה יכול להיות מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה
    דאנג גואי

הוספת תגובה

• קצת על האנג'ליקה הסינית

שחר קרן
    21/10/2011

היי רינה, לשאלתך האם זה יכול להזיק, כל דבר טוב יכול להזיק אם הוא ניתן לאדם שלא צריך את זה. קצת על האנג'ליקה הסינית ונתחיל באיסורים הידועים קודם: לאנשים עם מערכת עיכול חלשה, שלשולים, נפיחות בבטן שנובעים מלחות ומערכת עיכול חלשה הצמח לא מומלץ, הוא עובד נגד הקיבה, אמנם בצורה חלשה אך לבעלי מערכת עיכול חלשה זה יכול לפגוע. כמו כן ברפואה הסינית לא ניתן לחסרי יין עם חום שנובע מהחסר.
    מעבר לזה הצמח הוא מצויין לפוריות האישה, הוא מחזק ומעשיר את הדם ומטפל בסמפטומים של חסר דם, מניע אותו ומונע תקיעות, כלומר מסדר מחזור לא סדיר ומרגיע תופעות קדם ווסתיות שנובעות מחוסר דם ותקיעות. הוא מפזר קור בבטן תחתונה ומלחלח את המעיים במצב של יובש מחסר דם (לכן יכול גם לגרום לשלשולים)
    מעבר לזה הוא עוזר לרפא את הבשר, כלומר ריפוי פצעים, אפטות. אני משתמש בו להכנת משחות לעור דמו משחה לאפטה, משחה לטחורים ומשחה לכוויות.
    הוא מרגיע את שרירי הרחם, מגן על הכבד, עוזר לספוג ויטמין E, יש בו ויטמין b12 וחומצה פולית, הוא עוזר להורדת כולסטרול, עוזר למנוע דום לב, הוא אנטיבקטריאלי ואנטי דלקתי, סוג של מולטי צמח.
    לסיכום אם צריך אותו אז הוא צמח מצויין, אני ממליץ לך בכל זאת לפנות למטפל להכנת פורמולת צמחים שישלבו מספר צמחים שיכולים לטפל בסיבה שבגללה את רוצה לשתות את הצמח, זה יהיה יותר יעיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף
    קרן
    18/10/2011

איזה פורמולה יכולה להוות תחליף לארקוקסיה ?

לקביעת תור
    סגירה
    תחליף

הוספת תגובה

• תחליף - תגובה

ערן מי-רב
    18/10/2011

קרן שלום
    קשה לענות על שאלה זו כיוון שיש להתאים את הפורמולה לחוסר איזון של המטופל על כן יש לעבור איבחון מדוייק ולאחריו בחירת פורמולה על ידי המטפל.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור
    גלית
    18/10/2011

איך דיקור סיני יכול להסדיר מחזור...?

כיצד..?

לקביעת תור
    סגירה
    דיקור

הוספת תגובה

• דיקור - תגובה

ערן מי-רב
    18/10/2011

היי גלית
    הסינים מצאו כי כל איבר בגופינו הינו בעל מספר תפקידים, לכל איבר יש מסלול אנרגטי (מרידיאן) אשר עובר במסלול קבוע, על מסלול זה יושבות נקודות אשר משמשות לדיקור (אקופנקטורה) או ללחיצה (אקופרסורה).
    לכל נקודה מספר תפקידים - הנעת אנרגיה, חיזוק וכו'.
    לאחר איבחון על ידי מטפל ברפואה הסינית מוצאים את הסיבה בגינה המחזור אינו סדיר והמטפל בוחר בנקודות המתאימות אשר מזכירות לגוף כיצד לחזור לאיזון.
    דוגמא: תקיעות של אנרגיה באזור הגניטלי - יבחרו הנקודות אשר מניעות אנרגיה לאזור.

בבכרת
    אושר בריאות אור ואהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מירה
    18/10/2011

באיזה מקום בגוף נקודות הדיקור האלה?

ברגליים? בידיים?

LIV 2+SP 8

CV 3+SP 6

ST 29+ SP 10

BI 30+GB 41

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מיקום נקודות דיקור

מיכל שלזינגר
    18/10/2011

שלום מירה

מיקומן של נקודות הדיקור הללו הינו ברגליים, עכוז ובטן.
    תחת שמות שונים של כותבות (מירה, לינדה, דנה, שירן, סימה וכיו"ב ) את מנסה כל הזמן לשאול שאלות על צמחים, נקודות דיקור וכו'
    אבל בלי להכיר וללמוד את הרפואה הסינית באופן עמוק ומקיף אין למידע זה שום משמעות.
    כפי שיש משמעות לצמחים מסויימים ולצירופים שלהם, כך גם לגבי נקודות דיקור.
    חשוב לדעת, להכיר, ולהבין מהי שיטת הדיקור שנבחרה, מהי משמעות הצירופים השונים של נקודות הדיקור על פי אותה שיטה.
    כל זה כחלק מן הפילוסופיה העמוקה של הרפואה הסינית.
    אין שום משמעות לפריטי מידע שהוצאו מהקשרם.

חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדקר לילדים
    מירב
    17/10/2011

שלום רב, אני מחפשת זמן מה מדקר סיני המתמחה בילדים שמטפל באזור מגוריי.
    אני מניחה שבפורום זה אתם לא מאפשרים פרסום של שמות מטפלים, ולכן אשמח לקבל הפנייה לקישור/אתר שבו אני יכולה למצוא את הנדרש,
    בברכה,
    מירב

לקביעת תור
    סגירה
    מדקר לילדים

הוספת תגובה

• מדקר לילדים - תגובה

מיכל שלזינגר
    17/10/2011

שלום מירב

כפי שהבנת הפורום שלנו אכן אינו פורום פרסומי, אבל נשמח לסייע לך .

את מוזמנת ליצור קשר טלפוני עימי או עם עמיתי, ערן ונשמח לעזור.

חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה