מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקיוי רעליםרוחמה16/05/2010
אני מעוניינת לבצע זאת
מה הם תופעות הלוואי כמה זה עןלה וכיצד זה מתבצע?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי רעלים
מיכל שלזינגר16/05/2010שלום לך רוחמה
ביצוע ניקוי מתאים ומדויק שלא יפגע מחד ויועיל מאידך יכול להעשות רק לאחר אבחון מדויק ומדוקדק של מטפל מוסמך אשר יערוך לך תשאול מקיף,
יש להתייחס למצבך הבריאותי העכשווי, למחלות שונות שהיו לך בעבר ולאחרונה, לתרופות שאת נוטלת / נטלת.
על פי הממצאים ניתן להתאים לך תזונה מדויקת + אם יש צורך אז לצרף גם תוספים ו/ או צמחים שונים בצורות שונות- טינקטורה, אבקה, קפסולות, חליטות .
לא חייבות להיות תופעות לוואי במקרה שהטיפול נעשה בצורה מודרגת.
אבל במקרים קצוניים של רעילות כמו ריבוי שתיית קפאין, עישון סיגריות, נטילה כרונית של תרופות שונות, תזונה בעייתית-
עלולים להופיע כאבי ראש, תופעות עוריות שונות, חולשה, עייפות, בימים הראשונים אולי אי שקט, עייפות ו/ או עודף עירנות ועוד.
כל אלה תופעות חולפות.
אבל אני חוזרת ומדגישה:
חשוב לעשות את הטיפול בליווי צמוד של מטפל.
בהצלחה
חג שמח ורפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה וצמחי מרפאדנה15/05/2010
שלום בני בן 17 , היה לו אקנה קלה . ועכשיו זה עבר לו ומאז הוא עבר לתזונה מאוזנת (ירקות,פירות קמח לבן ירד מהתפריט,ורק מים...) וזה התבטא גם בבדיקות דם שהיו מצוינות.
עכשיו הבעיה היא שאחראי שעבר לו הפצעים נשארו לו קצת נקודות ורודות כאלה על העור ("סימני פוסט אקנה") הבנתי שזה עובר עם הזמן ולפעמים הרבה. האם צמחי מרפא יעזרו?
קניתי לו : שמן לבנדר.
ועירבוב מיוחד שהכינו לי שנמצא כל זה בתוך בקבוק 1 כמובן שבריכוזים יותר נמוכים כי זה עירבוב
הרכיבים: שמן שקדים, שמן שומשום, שמן זרעי פשתן, ושמן קנלדולה.
שמנים אתרים: ארז,גוניפר,לימון,לבנדר,גרניום,ציפורן,ותימוס אדום (בלמיש קוראים לזה)
האם זה יעזור לעור להחלים?
ובנוסף גם תוסף תזונה של ויטמין 500MG ,C של GNC
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ** חשוב לציין **
דנה15/05/2010חשוב לציין שהשמנים הוזמנו מחברת ''שלוס'' שמוכרת חברה טובה ומוכרת רק לבעלי תעודות (הוא מטופל ע"י מוסמכת השאלה שלי עם זה יעזור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסט אקנה - צלקות אקנה
מיכל שלזינגר15/05/2010שלום לך דניאל.
מנסיוני הקליני- שמנים אולי ירככו וירגיעו במעט את מרקם העור, אבל לא מספיק.
דיקור קוסמטי נותן תוצאה הרבה יותר טובה ועמוקה בצלקות של אקנה. צלקות – מהוות על פי התיאוריה של הרפואה הסינית תקיעות של דם וצ'י במקום מסוים.
סטגנציה תמיד יוצרת יובש. היובש יוצר – בלט / או שקע של עור..
אנו רוצים להביא חמצן רב לצלקת.
אפשר לגרום לעור הפנים להיות כמעט בגובה אחיד.
לא ניתן להעלים את החטטים, אבל ניתן לשפר את המראה ולגרום לעור להיות כמעט בגובה אחיד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גנגליון בידר.13/05/2010
שלום,
לבעלי יצאה בליטה בשורש כף היד ליד בסיס האגודל. אובחן כגנגליון.
יש איזה טיפול לזה ? יש סיכוי לפזר את הגוש ? מסאז' יעזור ?
אולי איזו משחה או אולי דיקור?
צריך לתת מנוחה ליד ?
(הגנגליון הופיע אחרי תקופה של מאמצים מיוחדים בשימוש בידיים).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גנגליון בשורש כף היד
מיכל שלזינגר13/05/2010שלום לך אסנת
גנגליון -במרבית המקרים מדובר בציסטה המכילה נוזל. במקרים אלו דיקור בשילוב אלקטרו יכול מאוד להועיל. מוצרים הומוטוקסיקולוגיים המשולבים בטיפול בדיקור (הומוסינאטרי) + נטילה פומית יכולים להיות מאוד יעילים.
את מספרת כי הגנגליון הופיע על כף היד סמוך לתקופה של מאמצים קשים , ואכן לפעמים הוא נובע מארתריטיס או פגיעה ברצועה שהן בעצם הסיבה לכאב ולתלונות אחרות.
רפואה שלמה לבעלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוםרועי12/05/2010
שלום, אני נער בן 17 ומאז ומתמיד אני סובל מחום בגוף אשר גורם לי גם להזעה. בחורף אני מסתובב בקצר וממש נעים לי אבל בקיץ אני ממש משתגע ואני חייב מזגן, וכל הזמן חם לי ואני לא יודע מה לעשות, מה יכול לעזור ?
כדי להיות קר ויבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום פנימי
מיכל שלזינגר13/05/2010שלום לך רועי
אתה נער צעיר ועל פי הרפואה הסינית, נוטה לתופעות של יאנג (חום).
נערים בגילך וגברים צעירים בכלל נוטים יותר לסבול מחום.
ניתן להשפיע באמצעות תזונה-
א. סילוק מזונות מחממים מן התפריט ואכילת מזונות מקררים וניטרליים.
מזונות קרירים לדוגמא:
ברוקולי, מלפפון, צנון, תרד, מלון, תפוח,
שעועית מש, גריסים, דוחן, חיטה, טופו
תה מנטה ותה נענע.
חשוב להמנע ממוצרים מחממים: קפאין, מזון חריף., בשר אדום בכמות גדולה ועוד
ב. לעיתים חסימת צ'י ("סטגנציה") היא המובילה לחום- צריך לבדוק האם יש גם בעיה כזו.
במקרה כזה על מנת לשפר את תנועת הצ'י (האנרגיה הזורמת- מונח סיני) יש לאכול כמויות קטנות של מזון בכל פעם ולהמעיט במזונות קשים לעיכול ומזונות שמנים המייצרים לחות כגון:
גבינות שמנות, ביצים, בשר שמן, מזון מטוגן, ממתקים
מומלץ לפנות למטפל אשר יערוך לך אבחנה מדוייקת ויתאים לך טיפול תזונתי מדויק.
אולי מדובר על מצב קיצוני במיוחד ואז יהיה צורך בשילוב של דיקור וצמחים.
מאחלת לך קיץ נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלותטניה09/05/2010
בוקר טוב!
לבני בן ה5 יש יבלות ויראליות (הוגדר ע"י רופא עור מולוסקום) על הידיים והבטן
מישהו המליץ לי על מריחת טויה THUYA . האם זה באמת יכול לעזור, ואם כן איפה ניתן לרכוש את זה?
תודה והמשך יום נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות ויראליות
מיכל שלזינגר09/05/2010שלום לך ט.
זהו פורום העוסק ברפואה סינית, אבל אני אענה לך בכובע השני שלי כמטפלת בהומוטוקסיקולוגיה-
יבלות ויראליות משתייכות למיאזמה הסיקוטית והפוליקרסט הוא אכן THUJA.
אני ממליצה בכל זאת לפנות לבעל מקצוע על מנת לקבל טיפול מתאים ומדויק.
פני להומיאופת / הומוטוקסיקולוג.
בהצלחה
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות ויראליות בפניםאליס06/05/2010
שלום רב,
אני סובלת למעלה משנה מיבלות ויראליות בפנים עם הזמן זה הולך ומתפשט על עוד אזורים בפנים
האם יש מה לעשות????
אשמח לקבל תשבוה
תו דה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות ויראליות בפנים
מיכל שלזינגר06/05/2010שלום לך אליס
בתופעות כאלו אני מטפלת באמצעות תכשירים הומוטוקסיקולוגיים בשילוב דיקור סיני.
רפואה שלמה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבולות ויראליות
אליס07/05/2010מיכל תודה על תשובתך, בכמה טיפולים מדובר??? ותוך כמה זמן רואים שיפור במצב??
תודה
ושבת מבורכת
אליס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלות ויראליות בפנים
מיכל שלזינגר08/05/2010שלום לך אליס
תוך מספר ימים מתחילים לראות הפסקה של התפתחות יבלות חדשות.
תוך מספר שבועות צפויה העלמות של הקיימות.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיתון יצרים תוקפנות ומיניותדוד197006/05/2010
רציתי לשאול האם יש דרך או שיקוי למתן יצרים מיניים לזמן מסויים בצורה שלא תזיק לפריון הגבר
האם לכמרים היה איזה שהוא טריק בענין בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ברפואה הסינית
עדי מנחמי06/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת במרכז הראיהנעמי03/05/2010
שלום רב,
לפני כ 3 חודשים עברתי טראומה .עד אז ראייתי היא 6/6 ואני אישה בריאה.
נוצרה לי בצקת מתחת למקולה בעין ימין,שעברה כעבור חודשים ,אך הראיה התדרדרה(בעיקר ראית פרטים).
לפני שבועיים הבצקת חזרה(csr) והראיה התדרדרה יותר.
האם לרפואה הסינית כלים לסייע לי?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת במרכז הראיה
מיכל שלזינגר03/05/2010שלום לך אודליה
בד"כ ניתן להקל מצבים כאלו באמצעות דיקור.
שילוב תכשירים הומוטוקסיקולוגיים ייעל את הטיפול
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להמלצות על מטפלים
נעמי04/05/2010עם נסיון בcsr
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת הריוןניב28/04/2010
שלום,אני רוצה להכין את גופי לקראת הריון.אני חיה בסין ורציתי לשאול איזה טיפולים מתחום הרפואה הסינית מומלצים-פה יש הכל אני מניחה...ואם בכלל זה מומלץ לקראת הריון.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנת הגוף להריון
מיכל שלזינגר28/04/2010שלום לך מירית
אני ממליצה לך לפנות למטפל ברפואה סינית שהוא הרבולוג:
המטפל יבחן את מצבך על פי אבחנת דופק, לשון ותשאול ויתאים לך טיפול בצמחים - אם יש צורך, לצורך איזון והכנת הגוף להריון.
במקביל כדאי לפנות גם למטפל בתחום המגע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור להרזיהשרה27/04/2010
הייתי מבקשת המלצה למדקר טוב לצרכי דיאטה ושליטה בדחף למתוקים(סכרתית מסוג 1)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה
עדי מנחמי27/04/2010הטיפול שמצאתי כיעיל ביותר הינו שילוב בין דיקור לשיפור חילוף החומרים,תפריט מאוזן ובריא(ולא קשה )והשארת מחטים באוזניים ,שמורידות צורך במתוק ופחמימות.באתר שלי יש הסבר בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספר מומלץ למי שרוצה ללמוד רפואה סינדניאל26/04/2010
שלום לכולם!
אשמח לדעת האם יש ספר מומלץ בתור התחלה למי שמתעניין ברפואה סינית ומתכנן ללמוד זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספרות מומלצת - רפואה סינית למתחילים
מיכל שלזינגר26/04/2010שלום לך
ישנם ספרי מבוא רבים בתחום.
מרבית הספרים הם באנגלית וכמובן בסינית.
אחד מספרי הבסיס הינו: THE WEB THAT HAS NO WEAVER
של טד קפצ'וק.
מומלץ לכל תלמיד מתחיל לרפואה סינית
וישנם עוד רבים וטובים-
ספר נחמד בעברית הינו- "הרפואה הסינית- הספר השלם"/ דוד פרלה- ספר בפורמט אלבומי, יפה ומבואר.
אני ממליצה לך לפנות לאחת מחנויות הספרים הגדולות ופשוט להסתכל מה מתאים ומעניין עבורך.
באנגלית המבחר הרבה יותר גדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
דניאל26/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולונוסקופיה ומשקל נמוךליבי23/04/2010
שלום,
מזה ארבעה חודשים אני סובלת מעצירויות מתמשכות, לאחר שכל חיי היציאות היו סדירות לחלוטין.
לכך נתלוותה גם צרבת נוראית, חוסר תיאבון וירידה במשקל. רופא המשפחה הפנה אותי לרופא מומחה ששלח אותי לבדיקת קולונוסקופיה, על מנת לשלול אפשרות של סרטן וכדומה.
אני בת 28, גובה 160 ס"מ וכרגע משקלי 47 (היה 49-50 לפני שכל הסיפור התחיל).
שאלתי היא - האם ישנה דרך אחרת לבדוק את הנ"ל, שלא ע"י קולונוסקופיה ?
אני חוששת מאוד שגופי לא ישרוד את המשלשלים החזקים והצום של מעל 24 שעות - בייחוד לאחר הירידה במשקל, אני ממש מפחדת להתעלף או לאבד הכרה.
אשמח לדעות, עצות או הצעות.
תודה רבה מראש, ליבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולונסקופיה
מיכל שלזינגר23/04/2010שלום לך ליבי
במצב כמו זה שאת מתארת אין מנוס מבדיקת קולונסקופיה.
קחי לך יומיים למנוחה לימים שנוטלים את המשלשלים ותצליחי להתגבר. אין בדיקה אחרת שיכולה להחליף אותה !!!
רפואה שלמה
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהכרמית21/04/2010
אני בהריון (שבוע 7) וראיתי חומר רב ביותר באנגלית (פשוט הקלדתי בגוגל פטרוזיליה והריון) על כך שפטרוזיליה מסוכנת בהריון, מעודדת הפלות, מעודדת פעולת בלוטת אדרנל אשר מדכאת את יצור הפרוגסטרון, פוגעת בעובר מבחינת תפקוד המוגלובין ועוד. בעברית לא מצאתי כל חומר בנושא.
אני סובלת מדלקות בדרכי השתן והומלץ לי לשתות חליטות פטרוזיליה, ועשיתי כך במהלך ההריון (אני חושבת ששתיתי כ15 כוסות סה"כ, לעיתים שתיים ביום).
נלחצתי מאוד כאשר קראתי את המידע הנ"ל לגבי נזקים שגרמתי ואשמח ואודה מאוד על התייחסות.
תודה רבה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה פטרוזיליה בהריון
מיכל שלזינגר22/04/2010שלום לך כרמית
קודם כל תרגעי!!!
כפי שהסתבר לך בדיעבד, בהריון לא מומלץ לשתות חליטות פטרוזיליה. אין בעיה עם קצת פטרוזיליה במזון אבל לא מומלץ לשתות בחליטה (שאז הכמות גדולה יותר).
לגבי נטיה לדלקות -
עדיף ליטול תוסף חמוציות מאיכות טובה איתו אין בעיה במהלך ההריון.
אפשר לשלב תוספים נוספים ו/או דיקור.
בכלל אם יש בעיה מסויימת עדיף תמיד לפנות למטפל ולקבל טיפול והדרכה מדוייקים על פי אבחון מדוייק.
אני מניחה שלא נגרם נזק.
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואה סיניתאורית21/04/2010
האם הרפואה הסינית יכולה לעזור לטיפול בבעיות של דלקות אוזניים חוזרות ונשנות אצל ילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אוזניים + רפואה סינית
מיכל שלזינגר22/04/2010שלום לך רותי
לרפואה הסינית יש כלים יעילים לטיפול בדלקות אוזניים חוזרות ונשנות אצל ילדים.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוזנייים
עדי מנחמי26/04/2010הכרחי גם לשלב נרות הופי.זה יעיל מאד בשילוב דיקור וגם לעיתעם צמחנ מרפא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית תה בשעות הערבשמרית13/04/2010
הייתי אצל מדקר סיני והוא המליץ לי להימנע משתיית תה או קפה לאחר השעה ארבע אחר הצוהריים. רציתי לשאול מדוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית תה בערב
מיכל שלזינגר13/04/2010שלום לך שמרית
לא מומלץ לשתות תה / קפה בערב על מנת לא לפגוע בשנת הלילה.
שהיא מאוד חשובה לבריאות הגוף- נפש.
אני מניחה שהמטפל הנחה אותך בכלל לצמצם בצריכת קפה ותה גם במהלך שעות הבוקר והצהריים.
שתיית קפה ותה באופן מוגזם מתישה את האדרנל.
לא רצוי לשתות יותר מ- 2 כוסות ביום.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)