מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן והפרעת עיכול כתוצאה מתוסףדון05/09/2009
כאבי בטן והפרעת עיכול כתוצאה מתוסף ברזל עדין (יחד עם C) - בעקבות ירידה לערכים גבוליים - מה לעשות כדי למנוע את תופעות הלוואי?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתון נוסף
דון05/09/2009במגמת ירידה:
המוגלובין 15.3
MCV 89
MCH 30.5
ברזל 83
פריטין 34
בי 12 391
חומצה פולית גדול מ- 10
טרנספרין 199
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות עיכול ותוסף ברזל
מיכל שלזינגר05/09/2009שלום דון
אכן ברזל הינו מינרל קשה לעיכול שאצל רבים גורם לעצירות.
הפתרון הוא בד"כ להחליף לתוסף אחר עד שמוצאים את התוסף המתאים- לכל חברת תוספים יש "ברזל עדין".
כמובן חשוב תמיד להקפיד ולרכוש מוצרים של החברות הידועות.
ניתן לרכוש תוסף של ברזל נוזל - פלורידיקס - של חברת גרמזה, בד"כ נספג מצוין ואינו גורם לבעיות עיכול.
אבל, חשוב לשמור על התוסף במקרר לאחר הפתיחה ( במקרה הספציפי הזה).
הקפד גם לשתות מספיק נוזלים - לפחות 10 כוסות מים ביום.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
03-9012411
052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטנט הסינישמחה03/09/2009
שלום רב
אני בת 39 ואסמטית מאוד דואגת ולחוצה לגבי שפעת החזירים ובמיוחד שאני נכללת בקבוצת סיכון
בימים אלה הראו ודיברו עך הפטנט הסיני שאלתי היא האם כל אחד יכול לרכוש את התמצית ללא בדיקת רופא כי להבנתי זה תמצית למניעה וטיפול של שפעת החזירים
והיכן ניתן לרכוש ואיך קוראים לזה.גם הבן שלי בן ה8 אסמטי.
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת החזירים + מניעה
מיכל שלזינגר04/09/2009שלום לך
לגבי מחלות נגיפיות בכלל וכמובן גם שפעת:
חשוב להשתדל ולהתרחק מסביבתם של חולים במחלה, לשהות בחללים מאווררים, להקפיד על שטיפות ידיים.
לגבי "הפטנט הסיני"
פורמולה בשם jade screen או בשמה הסיני
yu ping feng san
פורמולה זו נועדה להגן על הגוף . מבחינה סינית מחזקת את הריאות והטחול ומייצבת את החיצון ועל ידי כך מגינה מפני מחללות.
התויות נגד לא מיועדת לטיפול בשלב האקוטי של המחלה.
בפורמולה 3 צמחים
huang qi
שנחשב למגביר שיעול - ואם את סובלת מאסתמה - זוהי בעיה.
bai zhu
אסור במקרים של חסר יין או פגיעה בנוזלים (למשל אם את סובלת מתופעות של גיל המעבר, הזעות, גלי חום וכו'.
fang feng
אסור גם במקרים של חסר יין.
באופן עקרוני למי שאינו באוכלוסית התויות הנגד- הפורמולה ניטלת באופן יומיומי לצורך מניעה..
יש להתחיל ליטול אותה כחודש ומחצה לפני תחילת העונה הבעייתית. רק כחודש מתחילת הטיפול מתחילה ההשפעה המיטבית.
את הפורמולה ניתן להשיג בחנויות הטבע הגדולות.
או דרך האינטרנט.
אבל,
לשאלתך האם היא מתאימה לכל אחד-
כפי שציינתי יש לה התויות נגד. אני לא מכירה אותך/ או את בתך.
אם יש לך ספקות-
תמיד מומלץ לפנות למטפל שיבצע אבחנה מדויקת ויתאים פורמולה באופן אישי.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
03-9012411
052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילשול אצל תינוקעופר אריאלי01/09/2009
אחותי אמרה לי שעל פי הרפואה הסינית מתן גרגירי אורז לא מבושלים לתינוק מפסיקה שילשול - האם יש אמת בדבר?
איך אפשר להפסיק שילשול אצל תינוק שלא מלווה בחום או סימפטומים אחרים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול אצל תינוק
מיכל שלזינגר01/09/2009שלום עופר
השאלה היא כמובן ממה נובע השלשול.
כמובן שיש להחליף תזונה, אבל במיוחד כאשר מדובר בתינוק יש להזהר שבעתיים. מומלץ לפנות למטפל אשר מטפל בתינוקות ואם השלשול נמשך כבר מספר ימים מומלץ לבצע גם תרבית צואה.
כדאי לתת לתינוק תכשיר פרוביוטי. מאיכות טובה מכיוון שהמיקרואורגניזמים ה"טובים" מונעים שגשוג של חיידקים גורמי מחלות, פטריות ושמרים ובכך מגנים עלינו מפני זיהומים במערכת העיכול.
בהצלחה
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
03-9012411
052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעה בכפות הידייםאביב31/08/2009
שלום רב!
אני סובל מהזעה בכפות היידים..לא בצורה קריטית אבל ידיים לחות...
ראיתי שיש טיפולים שונים כמו ניתוחים וכו' אבל הבנתי שאח"כ ההזעה עוברת למקום אחר בגוף בדר"כ ואני לא מעונין בכך..
האם בתחום הרפואה הסינית , דיקור וכו', אפשר לעזור בכך???
אודה לתשובה מהירה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה
עדי מנחמי31/08/2009לפני ניתוח שווה לנסות טיפול בדיקור או בצמחים.לעיתים כשמאזנים רמות חום גבוהות בגוף,גם ההזעה עשויה להחלש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ניתן לעשותיעלי31/08/2009
שלום אני בת 31.5 ומלאה בפיגמנטציה בפנים ונקבוביות פתוחות שבאור יום הן מחרידות ובנוסף מלא ורידים ברגליים בירך מקדימה ומאחורה מה ניתן לעשות
לגבי הפיגמנטציה היייתי אצל קוסמטיקאית רפואית אך ללא הועיל מה ניתן לעשות לעזרתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור
עדי מנחמי31/08/2009מיכלי שלום רב.כמי שמטפל בבעיות עור,נוכחתי כי ניתן לסייע ע"י דיקור סיני או צמחי מרפא ,זאת כאשר מאבחנים נכון את שורש הבעיה.באתר שלי תוכלי למצוא כתבה ותוכנית בהם הסברתי על הנושא.אשמח לעמוד לרשותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות עור + דליות ברגליים
מיכל שלזינגר01/09/2009שלום לך
לגבי נקבוביות מורחבות - מצב העור משקף את בריאותנו הכללית, תזונתנו, אורח חיינו וכמובן הגנטיקה שלנו. לגבי הבריאות, התזונה, ו אורח החיים בהחלט ניתן לסייע בכלים של הרפואה הסינית.
לגבי פיגמנטציה - אצל נשים בד"כ קשורה לשינויים הורמונליים וחשיפה לשמש ללא הגנה.
מומלץ מאוד להמנע ככל האפשר משהיה בשמש.
בפיגמנטציה קיימת - הטיפול היעיל, והמהיר ביותר הינו טיפול כימי- רפואי אצל רופא עור - פילינג בינוני.
לגבי ורידים-
הגורם העיקרי להופעת דליות הוא אי ספיקת שסתומים באזור המפשעה או בשקע שמאחורי הברך. בעקבות תפקוד לא תקין של השסתומים נגרם לחץ גדול על הורידים ובעקבותיו התנפחות. גורמי הסיכון הם:
עמידה ממושכת ונשיאת משאות כבדים,
נשים הינן בעלות סיכון גדול פי 4 לדליות, (לעומת גברים)
הריון,
עודף משקל,
גיל מבוגר,
עצירות כרונית
מרכיב גנטי.
הטיפול באמצעות צמחי מרפא יעיל ביותר בטיפול בדליות, בעיקר בשלביהם הראשונים.
הטיפול כולל ירידה במשקל אם צריך, המנעות מלבישת בגדים הדוקים מדי באיזור הבטן, ירכיים, הליכה, דיאטה עתירת סיבים, אכילת מזונות עשירים בחומרים המחזקים את דפנות הורידים, והתאמה של תוספי תזונה היעילים לחיזוק דפנות כלי הדם.
בהחלט ניתן לסייע בכלים של הרפואה המשלימה
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
03-9012411
052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשישותאבי29/08/2009
שלום למומחים
אני סובל בתקופה האחרונה מתשישות.
הייתי תקופה ממושכת ב"שנת חורף" פעילות מינמלית
לאחרונה חזרתי להץאמן במכון כושר, זה בגדול טוב לי
אבל התשישות לא חולפת.
אני יודע שברםואה הסינית עוסקים באלמנטים
וחלפה בראשי מחשבה על עודף באש.
לא יודע בדיוק מה מייצג אש ברופאה הסינית אבל
אני תוהה אם יש קשר בין תשישות לחום גוף.
שמתי לב שכאשר אני רץ אני מהר מאד מזיע
כלומר הגוף מתחמם מהר מאד כפי הנראה.
אז האם יש קשר בין חום גוף ליסוד האש ולתשישות.
תודה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי שלום
עדי מנחמי29/08/2009תשישות הינה סימפטום שעשוי להיות קשור לכמה נושאים.ראשית יש לודא שבדיקות הדם תקינות,לרבות בלוטת התריס ווירולוגיה.בבדיקה יסודית,אני בודק עשרות אזורי רפקס,שנותנים לי תמונה לגבי חוסרי איזון בגוף שלא תמיד מתגלים בבדיקות דם.גם עודף חום מתגלה מיד.הטיפול בדיקור או בצמחים יעיל בד"כ למקרים אילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשישות גופנית וחום גוף
מיכל שלזינגר30/08/2009שום לך אבי
חמשת האלמנטים היא תורה פילוסופית מאוד רחבה ועמוקה ובעלת השלכות פרקטיות - טיפוליות.
התיאוריה אינה כל כך פשטנית ברמה כזו שניתן לקבוע שאדם שחום הגוף שלו עולה בצורה מהירה והוא נוטה להזיע, הינו טיפוס "אש".
כדי לקבוע איזה טיפוס אתה ומהו הטיפול המתאים, יש לפנות למטפל ברפואה סינית.
לגבי התשישות, לבחון את תזונתך ואת אורח חייך.
כפי שעדי ציין ישנן בדיקות מעבדה שרצוי לבצע,
מטפל ברפואה סינית יוכל לסייע רבות.
בהצלחה
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
03-9012411
052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלסזיה-פטריית שמררותם27/08/2009
שלום. אני בת 20. סובלת מזה חודשיים וחצי מנשירה חזקה (גם מהגבות, גרד מציק וקשקשת על הקרקפת..
בהתחלה חשבתי שזה כתוצאה ממחסור בברזל, לאחר מכן הרופאת עור נתנה לי משהוא מקומי לגבות, ולא מזמן כשאמרה שיש לי "סבוריאה"-נתנה לי שמפויים טיפוליים, ולגבות נתנה לי משחה(ששמתי פעם אחת)-והבנתי שיש בה סטירואידים ואני מנועה מלהמשיך לשים אותה. היום קיבלתי תוצאות מעבדה (לאחר שלושה שבועות!) והתוצאה היא שיש לי פטריית שמר "מלסזיה". עכשיו סוף סוף אני מבינה מה הגורם לנשירה המוגברת הזאת! אני מתחילה בע"ה טיפול בדיקור סיני. השאלה שלי אם עדיף במקביל לטיפול לצרף עוד דברים כגון צמחי מרפא יוגה וכד?'- כי הרופא שהפנה אותי דיבר על עניין הדיקור-ואמר ששאר הדברים לא נחוצים...ובנוסף- האם דיקור לבד יכול באמת לעזור לי להירפא(מבחינת תזונה-אני משתדלת לאכול בריא!)..תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפטרית שמר + רפואה סינית
מיכל שלזינגר28/08/2009שלום לך רותם
מנסיוני ומן הידע המקצועי שלי, טיפול בפטריות וטפילים בכלל דורש גם שימוש בצמחי מרפא ו/ או תוספים מתאימים.
דיקור אמנם מטפל בחוסר איזון ומחזק את הגוף - אבל על מנת להפטר מן הפטריה קיים הכרח גם בשילוב של חומרים בטיפול.
לגבי תזונה -
גם אם תזונתך נראית לך בריאה, לא בטוח שהיא תזונה באמת "נכונה" ומתאימה למצבך. כדי לברר זאת עלייך לפנות למטפל, כמובן שמטפל ברפואה סינית שמטפל גם בתזונה יוכל להנחות אותך.
קיימת משמעות רבה גם לטיפול התזונתי במצב של פטריות.
מטופלים שבאים אלי לטיפול בפטריות מקבלים תפריטים מאוד מדויקים ועליהם להקפיד עליהם באופן מאוד מוקפד בשלבים הראשונים של הטיפול - על מנת להשיג את התוצאות המיוחלות.
בהצלחה
בריאות שלמה
ושבת-שלום
מיכל שלזינגר
052-8728526
03-9012411* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעם חריףדפנה27/08/2009
כבר כמה ימים שיש לי טעם חריף בפה, ונוסף על כך אני מריחה ריח חריף מכפות הידיים. אשמח לשמוע מה דעתכם ומה אפשר לעשות בנידון. אני מתחרפנת.....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעם וריח חריף
מיכל שלזינגר28/08/2009שלום לך דפנה
ברפואה הסינית לכל איבר מיוחס טעם מיוחד- לדוגמא לטחול ולקיבה ("האדמה"), הטעם המתוק;
לכליות ולשלפוחית השתן ("מים" ) הטעם המלוח וכו'.
הטעם החריף מיוחס לאלמנט המתכת - ריאות ומעי גס.
דרך האינטרנט כמובן שאין אפשרות לאבחן את הסיבה לתופעות שאת מספרת עליהן- חשוב כמובן לפנות למטפל שיערוך אבחנה בכלים של הרפואה הסינית:
אבחנת דופק סינית, אבחנת לשון, אבחנת גוף ותשאול - כך יוכל להגיע לאבחנה ולקבוע מה יצא מאיזון וכמובן להתאים טיפול מדויק לבעיה.
נסי להיזכר האם חל שינוי כלשהו באורח החיים שלך, האם התחלת ליטול תוסף מזון ו/ או תרופה חדשה וכו'.
שבת שלום
מיכל שלזינגר
03-9012411
052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על מטפל או מטפלת בדיקורשלומית19/08/2009
הייתי רוצה לקבל המלצה למומחה באקופונטורה באזור רעננה או הרצליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפל
מיכל שלזינגר20/08/2009שלום לך שלומית
המרפאה שלי בראש העין, ואני מטפלת באנשים המגיעים אלי מטווח גיאוגרפי רחב ביותר, בין השאר יש לי מטופלים רבים מאיזור רעננה והרצליה.
מיכל שלזינגר
03-9012411
052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמצית טאיטאיגילה16/08/2009
שלום רב
יש לי כתמים חומים על הפנים שלי המליצו לי על תמצית טאיטאי .האם זו תמצית בטוחה ומה הם תופעות הלוואי?
האם מישהו השתמש בתמצית ? מה אתם ממליצים?
והכי חשוב כמה זה עולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמצית טאיטאי - לא מומלץ לכל אחד!
מיכל שלזינגר17/08/2009שלום לך
גילה
תמצית הטאי-טאי הינה מוצר מדף, או כפי שאנו המטפלים מכנים: "פורמולת פטנט" - זא"מ מוצר קיים וככזה החסרון הגדול ביותר שלו - חוסר ההתאמה של המוצר לכל מטופל באופן פרטני.
כל גדולתה של הרפואה הסינית- (המוצר מורכב מצמחים סיניים) הינה בהתאמת פורומולת צמחים יחודית למטופל.
למשל - במקרה של הפורמולה המדוברת, הצמחים המרכיבים אותה הינם:
YU JIN- .
רפואה סינית:ממריץ דם מעורר תנועת צ´י – ממריץ זרימת מרה ובכך מפחית כולסטרול וייצור אבני מרה.
אסור לשימוש במצבי חסר יין וכן כשאין סטגנציה.
TAO REN – מניע דם.
מלחלח את המעיים ומעודד יציאות- לעצירות עקב יובש במעיים.
אין לרשום את הצמח במצב של יציאות רכות/ שלשול וכן אסור לשימוש במצבי חסר דם.
HONG HUA- ממריץ את הדם -
אנרגטיקה חמה. לא למצבי חום.
HE SHOU WU-"מלחלח מעיים ומעודד יציאות- במיוחד עקב חוסר דם. גם לא למצבים של שלשול/ יציאות רכות
SHU DI HUANG –" מחזק דם.
להשתמש בזהירות במצב של חולשת טחול ולחות (באבחנה סינית) אצל חלק מן האנשים קשה לעיכול.. וכן בשימוש נרחב עלול לגרום לנפיחות ושלשולים.
BAI SHAO - מחזק דם, אסור לשמוש במקרים של צואה רכה
DANG GUI - צמח אסטרוגני. לא לשימוש אם יש בעיה של נטיה לסרטן על רקע אסטרוגני (שד ושחלות).
CHUAN XIONG-מניע דם חם. אסור לשימוש במצבי חסר יין, וכן יש לשלבו עם צמחים מסוימים במקרה שיש נטיה למיגרנות על רקע יאנג עולה. לשים לב לשימוש במצבי חסר צ'י.
אני תמיד מקפידה לבצע אבחנה מדויקת למטופלים שלי- כמובן בכלים של הרפואה הסינית:
דופק, לשון, אבחנת גוף ותשאול. רק לאחר ביצוע האבחנה ניתן להתאים פורמולה למטופל.
פורמולה שאינה מתאימה, גורמת לנזק- נזק יאטרוגני.
פני למטפל ברפואה סינית שיתאים לך מוצר מדויק למצבך !
בהצלחה
מיכל שלזינגר
052-8728526
03-9012411* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות במתן שתן, עודף משקל ודיכאוןגיא12/08/2009
שלום
ציינתי שלוש בעיות שיש לי.
אני בן 28, שוקל 137. אני אסמטי מילדות (בשנים האחרונות אסטמה קלה).
אני סובל מעודף משקל כמעט כל חיי, כמו כן סובל מתכיפות במתן שתן כל שעות היום כולל בלילה.
מצב נורמלי אצלי הוא צורך במתן שתן כל שעה-שעתיים.
אני כרגע בטיפול תרופה שלישית בניסיון לטפל בבעית התכיפות אך ללא הצלחה.
כמו כן בעקבות ההשמנה ובעיות אחרות אני סובל מדיכאון בתקופה האחרונה.
האם באמצעות הרפואה הסינית אצליח למצוא פתרונות לכל הבעיות שציינתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכיפות במתן שתן + עודף משקל
מיכל שלזינגר12/08/2009שלום לך גיא
אתה סובל מתסמונת מטבולית- סינדרום X.
הטיפול היעיל ביותר במצבך ישלב דגשים חזקים בתזונה, הורדת משקל - שילוב של צמחים + תוספי תזונה + דיקור.
אין לי ספק שניתן לטפל בבעיתך.
אשמח לסייע לך
מיכל שלזינגר
077-7006257
052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלמת כתמי פיגמנטציהח. קראוס12/08/2009
שלום רב וערב טוב.
מזה כמה שנים יש לי כתמי פיגמנטציה על הפנים (אני בן 47) ושמעתי שיש דיקור סיני שמבהיר משמעותית את הכתמים הללו.
האם אכן זה המצב? ניסיתי אין ספור טיפולים ומשחות כולל תמציות טאיטאי, ללא הועיל ונשארתי מתוסכל.
לתשובתכם ועצתכם אודה.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור
עדי מנחמי12/08/2009פיגמנטיה ,בד"כ,קשורה לפעילות לא תקינה של הכבד.לא מדובר במחלת כבד מאובחנת אלא תפקוד לא מושלם.אם זו הבעיה ולא פגם גנטי,ניתן לשפר את המצב ע"י דיקור,לעיתים בשלוב צמחי מרפא.באתר שלי תוכל למצוא התייחסות לנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמי פיגמנטציה
מיכל שלזינגר12/08/2009שלום לך
כתמי פיגמנטציה בארצנו שטופת השמש נגרמים לא פעם עקב חשיפה לקרני השמש.
הטיפול המהיר והיעיל ביותר, שתמיד מניב תוצאות - הוא לאו דוקא בכלים של הרפואה הטבעית / משלימה - אלא פילינג בינוני אצל רופא עור שמתמחה בתחום האסטטיקה
- כמובן שיש לבצע את הטיפול בחורף ולהקפיד ולהגן על העור מפני חשיפה לקרינה מספר חודשים אחרי.
בהצלחה
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
077-7006257
052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור העין השלישיתשירלי05/08/2009
שלום,
אני נמצאת בטיפול בדיקור אצל מדקרת שהיא קרובת משפחה,
אני מגיעה אלייה 3 פעמים בשבוע, כאשר פעם בשבוע זה דיקור, פעם שיאצו ופעם רפלוקסולוגיה.
הבעיות הרפואיות שלי הן אסתמה, אלרגיה ודיכאון קל.
רציתי בבקשה לברר: קרובת משפחה שלי מדקרת לי פעם בשבוע בין היתר את נקודת העין השלישית, אבל אני כבר אחרי 8 טיפולים ולא מרגישה שינוי במצב הדיכאון.
האם ניתן לעשות דיקור לעין השלישית פעמיים עד שלוש בשבוע וזה יכול להועיל יותר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור העין השלישית + דיקור לדיכאון
מיכל שלזינגר05/08/2009שלום לך יעל
דיקור העין השלישית /או בשמה YIN TANG (השם הסיני ב- pin yin)
אינו "תרופה" לדיכאון.
היא נחשבת לנקודה מרגיעה. אבל כאשר מטפלים במצבי דיכאון חשוב להגיע לסיבה לדיכאון, צריך לזהות את ה"אלמנט" של האדם המטופל ולראות מה יצא אצלו מאיזון.
האם המים נחלשו, האם יש איזושהי בעיה באש וכו'.
אולי מדובר ב- GUI '
טיפול בדיקור הינו בעל עוצמה אדירה בבעיות נפש, אבל לא יקרה כלום בטיפול אם המטפלת לא תאתר את "שורש" הבעיה.
לדיקור יש רמות שונות:
יש דיקור TCM - שיותר מטפל ברמת ה"חומרים" - צ'י, דם, וכו'.
טיפול במצבים נפשיים, טיפול ב- shen, דורש ידע, נסיון ומיומנות ,
אני לא מכירה אותך, ואיני יודעת מהו מצבך -
אבל לא בטוח שחשוב להגיע לטיפול 3 פעמים בשבוע (זה בד"כ נכון יותר למצבים אורתופדיים, דלקות שונות בגוף, כאב וכו', לעיתים במצבים גניקולוגיים...)
חשובה יותר ה"איכות" במקרה שלך,
ההגעה לשורש הבעיה ,
יש מעל 300 נקודות דיקור בגוף,
השימוש ב"פורמולת הנקודות" המתאימה היא האמנות של הרפואה הסינית ובזה כוחו של מטפל טוב.
בהצלחה
מיכל שלזינגר
077-7006257
052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאון
עדי מנחמי05/08/2009דיקור העין השלישית הינו מסייע לזמן מוגבל.באתר שלי ישנם 2 קטעים בהם אני מסביר על טיפול יסודי בבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טיפול למחלת הנשיקהעינב03/08/2009
בני בן 24 ובבדיקות דם גילו שהיה לו מחלת הנשיקה ובאמת הוא הרבה זמן עייף וחסר אנרגיה.
מה עושים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה - טיפול
מיכל שלזינגר03/08/2009שלום עינב
לי יש נסיון מצוין בטיפול במחלת הנשיקה באמצעות שילוב פורמולות הומוטוקסיקולוגיות ודיקור.
התוצאות בד"כ מהירות יחסית ואנשים "חוזרים לעצמם".
כמובן שאני עורכת אבחנה בכלים של הרפואה הסינית:
דופק, לשון, אבחנת גוף ותשאול ומתייחסת גם לבדיקות מעבדה מערביות על מנת לבדוק באופן מדויק מה צריך לחזק אצל המטופל. לעיתים קרובות מחלת הנשיקה "מתיישבת" על חולשה קיימת ואז כמובן שצריך להתייחס לכך .
בריאות שלמה לבנך
מיכל שלזינגר
077-7006257
052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון
עדי מנחמי03/08/2009הוירוס נפוץ מאד וגורם לרב לתשישות ממושכת.יש לחזק את מערכת החיסון ,בעיקר ע"י צמחי מרפא,אשר מעודדים ייצור מוגבר של מרכיבים חיסוניים וממריצים את פעולת מערכת העצבים.ניתן לזרז כך את תהליך ההחלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חור במקולהחבצלת01/08/2009
סיפור מקרה : אישה בת 62
מעשנת ומכורה לקפה ,בד"כ בריאה. רזה מאוד ומקומטת ,סובלת מעור יבש ,שיעול יבש כרוני , ללא גלי חום,
לאחרונה באופן פתאומי חור במקולה .
מדברת מהר ובקול קצת הסטרי . דאגנית וחרדתית, לא מעיזה לעשות שום דבר שעובר את גבולות הנורמה .
דופק חלש ודק ,איטי.(ספורטאית )
לשון מאוד מחורצת ,אדומה,חיפוי עבה יבש צהבהב ,קצה הלשון ואזור LIV GB כמעט ללא חיפוי .נפיחות מועטה .
כאבי גב תחתון בעבר . איבוד הליבידו.
בדכ אשה פעילה , נמרצת ,עד כדי חוסר מנוחה.
איבחון : LUNG ,LIVE AND KID YIN DEF/
התיבשות של היין ונוזלי הגוף .
מה הפורמולה המתאימה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבצלת שלום רב
עדי מנחמי02/08/2009כמי שעוסקת ברפואה סינית,את יודעת שקשה מאד לתת פתרון על סמך תאור המקרה בלבד.האבחון המדוייק הוא קריטי.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)