מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץנועה01/03/2010
שלום, הייתי רוצה לדעת האם לרפואה סינית יש גם מעין יישום פסיכולוגי, כלומר - האם ניתן לעשות בה שימוש כאשר נדרש טיפול נגד לחץ ומתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח
עדי מנחמי01/03/2010בודאי.ראשית ,עצם הטיפול בדיקור משפיע על מע' העצבים ואצל רבים מייצר תחושת רוגע.מעבר לכך,ניתן בדיקור להשפיע על בלוטת האדרנל ובכך לצמצם הפרשת אדרנלין.הפועל היוצא מכך הוא שתגובות הגוף לגירויים יומיים פחות קיצוניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהויק01/03/2010
שלום,
לאחרונה התגלה לי בקע סרעפתי קטן וללא רפלוקס או סימפטומים קשים...
רציתי לדעת האם הרפואה היפנית או הסינית יכולה להעלים את הבקע הסרעפתי אמרו לי פעם שיש משהוא כזה הנקרא "צניחת איברים"...
ודרך אגב כמה אנשים אמרו לי שאפשר להעלים את הבקע כאילו לא היה ( יש להתיחס גם לגודל הבקע שהוא קטנטן ).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע
עדי מנחמי01/03/2010ניתן לתקן בקע קטן ולמנוע את החמרת הענין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בכליהr/20/02/2010
האם דיקור סיני יכול לסייע להקטנת ציסטה באגן הכליה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בכליה
מיכל שלזינגר21/02/2010שלום לך
אפשר לטפל בציסטה באגן הכליה באמצעות רפואה סינית.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בציפורנייםיעל19/02/2010
שלום
האם לרפואה הסינית יש פתרון עבור פטרת עקשנית בציפורני הרגלים?
אני לא מעוניינת לקחת כדורים (ניסיתי והופיעו תופעות לוואי)
גם את הלקים למיניהם ניסיתי...וממש לא עוזר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בציפורניים
מיכל שלזינגר21/02/2010שלום לך
הטיפול בפטרת בציפורניים הינו טיפול ממושך ומורכב. מבחינת הרפואה הסינית מדובר במצב של לחות.
קשה מאוד לטפל בפטרת כזו באמצעות רפואה סינית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה פוארשירה17/02/2010
שלום
האם שמעתם על תה בשם פואר שה גואן לא מבושל
האם זה בריא ומומלץ
הוראות הכנה קצת מסובכות האם צריך לנקות את העלים קודם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה
מיכל שלזינגר17/02/2010שלום שירה
תה הפו-אר מיוצר משיחי תה רחבי עלים הגדלים בדרום מערב סין במחוז יונאן.
התה מיוצר מעלים בשרניים מתחתית השיח, צמיחה ישנה של שתיים שלוש עונות אחורה, ולא מצמיחה חדשה מראש השיח.
התה עובר תהליכי תסיסה, לאחר שלב התסיסות נדחסים העלים השלמים לעוגות קשות בתבניות אבן מסורתיות.
כדי להשתמש בתה יש להפריד מהעוגה כמות קטנה של עלים בכל פעם.
בסין ניתן לראות תה כזה בכל מקום בחנויות תה, בשווקים ובמרכולים.
האם הוא בריא יותר מתה ירוק למשל ?
בארץ התה ה"בריאותי" השכיח יותר הינו תה ירוק בד" כ מסוג בנצ'ה. שני סוגי התה הירוק והפואר עשיר ים בפוליפנולים, שהם אנטי אוקסידנטים רבי עוצמה, המסייעים להילחם ברדיקלים חופשיים שנחשבים בין הגורמים לסוגי סרטן רבים ולהזדקנות בטרם עת , כך גם התה הירוק .
לתה הירוק סגולות רבות שאף הוכחו במחקרים מרובים.
השפעה טובה על חילוף חומרים, מצבי דלקתיות בגוף, הרגעה, דיטוקס (ניקוי) של כבד וניקוז של כליות.
שיפור סירקולצית דם, השפעה מיטיבה על תפקודי כבד, על בריאות העיניים ועוד ועוד.
.
אני לא מכירה מחקר ספציפי שנעשה דווקא על תה הפואר.
מרבית המחקרים עוסקים בתה הירוק.
אבל מצאתי איזכור ב- JOURNAL OF CHINESE MEDICINE
(שאינו מבוסס על מחקר)
שמפרט כי מבחינה סינית תה פו-אר מחזק את תפקודי הטחול, מסלק לחות, מטפל בחום בקיבה, מוריד צ'י מורד, ומטפל בטוקסינים של אלכוהול.
תהני !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות/שערות בעיןoneman15/02/2010
יש לי מעין "שערה" שזזה בעין ימין. הדבר נמשך שנים ונובע, ע"פ דיאגנוזה של רופא קונבנציונלי, מהיפרדות של עדשות.
האם, כמו שקראתי, תה ירוק יכול לפתור זאת?
אם כן, איזה סוג, מה התכיפות שיש לשתות ותך כמה זמן זה אמור להשפיע? בקיצור, אם אפשר קצת פרטים טכניים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדות עדשה + תה ירוק
מיכל שלזינגר17/02/2010שלום לך
בעיות ראיה שונות, על פי הסינים קשורות לאיבר הכבד ומסמנות מצוקה באספקת הדם אל העיניים. התה הירוק מעודד את זרימת הדם בגוף, ובכך תורם לאספקת דם מספיקה אל העיניים. התה הירוק מכיל גם פוליפנולים, שאלו הם משפחה גדולה של נוגדי חמצון אשר נציגיה מצויים בין השאר בתה
ירוק, בבצלים, בשום, בעלים ירוקים, באשכוליות, באוכמניות, בכרוב עלים,
בתפוחים, בקקאו ועוד. גם הללו מגנים מפני נזקי השמש ומפני גורמי חמצון
ממקורות אחרים. תת משפחה של הפוליפנולים הם הצבענים התזונתיים
הסגולים )אנטוציאנינים( המצויים בכרוב אדום ובסלק ותורמים למניעה יחד עם
שאר מרכיבי "סל" מונעי החמצון המגוון: תה ירוק, פלפלים אדומים, עלים
ירוקים, ברוקולי ועוד.
כאשר מדובר על שתיית תה ירוק לצרכים טיפולים מדובר על שתיה של 4-5 כוסות תה ירוק ליום.
אבל, לא הייתי מסתפקת רק בכך, כדאי לפנות למטפל שיתן טיפול נוסף על פי האבחנה המדויקת שלך- תוספים, צמחים וכו'.
תוך כמה זמן יחול שיפור?
כמובן תלוי במצב הבריאותי שבו אתה מצוי כרגע. כלל שמצבך פחות בריא ומאוזן כך בהתאמה יקח זמן לחוש בהטבה.
פנה למטפל.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זימזומים בראשdvir14/02/2010
שלום
הלכתי לטיפול בדיקור לצורך ירידה במשקל. בנוסף לדיקור נשארו לי כמה פלסטרים עם סיכות
באוזניים. מאז שהתחלתי את הדיקור אני סובל מזימזומים ולחצים בראש. (לא באוזניים אלא
בקודקוד). האם זה יכול להיות קשור לדיקור? אני שואל כי אני ממש לא מבין את התופעה הזאת שהינה חדשה לחלוטין. זה גם לא לחץ דם גבוה כי אני בודק בקביעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור אוזן לצורך ירידה במשקל
מיכל שלזינגר14/02/2010שלום לך
באופן כללי דיקור אוזן לצורך ירידה במשקל הינו שנוי במחלוקת.
הדיקור אמור לסייע לגופך ולנפשך להיות מאוזנים ורגועים יותר בתהליך הירידה במשקל ולשפר את יעילותם של אברי עיכול.
אני מבינה שאתה עושה גם דיקור גוף בנוסף - זה מאוד חשוב.
הזמזום באוזניים והלחצים בראש עלולים לנבוע ממספר סיבות:
א. דיקור האוזן - נסה לוותר על המחטים באוזן ותבדוק האם חל שיפור.
ב. אולי אתה נוקט בדיאטה חריפה מדי ואינך אוכל כמות קלוריות מספקת.
ג. אולי חוסר איזון של כבד/ כיס מרה (מבחינה סינית).
ד. אולי סטגנציה של צ'י הכבד - מצב של מתח נפשי, קשור לדיאטה או לחיים בכלל.
בכל מקרה הסב את תשומת ליבו של המטפל לתופעה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור קוסמטישירה13/02/2010
שלום
רציתי לדעת מה דעתך על דיקור קוסמטי
האם באמת יכול לשפר משמעותית את מצב הפנים
האם יש דרך טבעית שיכולה לעזור להרמת עפעפיים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור קוסמטי
מיכל שלזינגר13/02/2010שלום לך שירה
דיקור קוסמטי הינו טיפול יעיל לשיפור מצב עור הפנים.
חשוב לשלב את הטיפול עם תוספי תזונה / צמחים מתאימים וכמובן להקפיד גם על תזונה מתאימה.
הטענה היא כי הדיקור יכול לסייע גם בהרמת עפעפיים, אבל תלוי כמובן במצב המטופל.
במקרה של עפעפיים בד"כ מדובר ממש על עור נפול ועודפי עור- לעיתים אין מנוס מלפנות לסכין הניתוחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחול מוגדלזיו09/02/2010
שלום
יש לי טחול מוגדל.
רציתי לדעת האם לפי הרפואה הסינית זה מצב של "קור"?
והאם גינסיג קוראני יכול לעזור להקטנת הטחול?
האם תוכלו להמליץ על צמח מסוים (שום ,גינגר וכו...)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחול מוגדל
מיכל שלזינגר09/02/2010שלום לך זיו
מהי הסיבה להגדלת הטחול?
קיימות מספר אפשרויות לסיבת הגדלה של הטחול :
הגדלת טחול יכולה להתרחש במחלות דלקתיות ויראליות כמו במחלת הנשיקה, או במחלות דם כלשהן או המחלות ממאירות של בלוטות הלימפה כמו בלימפומה.
לפעמים הטחול מוגדל כתוצאה ממחלה של הכבד. י
לעיתים ישנם מקרים של הגדלת טחול ללא כל מחלה או משמעות מיוחדת (מבחינה מערבית...)
בכל אופן,בכל מצב של הגדלת הטחול יש צורך בבירוך, לרוב ע"י רופא משפחה ואם יש צורך אז להמשיך ברור אצל המטולוג.
מאוד מסוכן ליטול צמחים בצורה חובבנית. חשוב לברר את הסיבה המדויקת להגדלת הטחול.
רק לאחר היוודע הסיבה המדויקת, ניתן יהיה לשקול אפשרות לטיפול ברפואה משלימה. ואז לפנות לאיש מקצוע שיתאים טיפול מדויק לבעייתך.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי 2 מרשמים סינייםבן07/02/2010
להלן 2 תרופות סיניות שברשותי:
- Qianbai Biyan Pian (לנזלת כבדה, גלולות אדומות,צנצנת פלסטיק-100 יח').
- WEILENINGPIAN ,לכבד/קיבה(חומר פעיל - HERICIUM, מארז "ניר-מתכתי",6X3=18 גלולות בצבע חום כהה
1. שאלה כללית : באיזו מידה כ"א מהן יכולה להזיק?. לגבי הראשונה,נתקלתי במייל של גוף בראשות הבריאות האנגלית,אשר מעלה חשש לנזק לכבד מאחר ומכילה - HERBA SENECIONIS SCANDENTIS )
2. לגבי השנייה - האם תוכלו למקד אותי באיברים עליהם פועלת ?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות סיניות
מיכל שלזינגר07/02/2010שלום לך בן
אני הייתי מאוד נזהרת עם צמחים סיניים שאינך יודע את מקורם המדויק וכן לא נרשמו לך על ידי מטפל.
ידוע כי בסין מאוד מקובל להוסיף לפורמולות סיניות סטרואידים וכן חומרים מסוכנים אחרים שאף לא מופיעים בשמם על האריזה.
מטפל ברפואה סינית שהינו הרבולוג (מטפל בצמחים) יאבחן את מצבך המדויק ויתאים לך את הצמחים המתאימים לך וימליץ לך על רכישת פורמולות במקום "בטוח" ששם הצמחים עברו את אישור ה- FDA (מינהל המזון והתרופות האמריקאי) וכן אישור של משרד הבריאות הישראלי.
צמחים שאינם מתאימים לך כמובן עלולים לגרום נזק, כמו כל תרופה אחרת.
כפי שלא היית נוטל תרופה מערבית שאינה מתאימה לך - כך אין שום סיבה ליטול תרופה סינית שלא הותאמה לך בצורה מדויקת.
כפי שציינת, אכן היו הרעלות ונזקים בריאותיים כבדים משימוש בחומרים שונים. הדבר נכון שבעתיים כאשר נוטלים תרופות שמקורן אינו ידוע.
גם בתרופות "מערביות" אנו נתקלים בשנים האחרונות בתרופות "מזויפות" שבמקרה הטוב אינן יעילות ובמקרה הפחות טוב, הן רעילות !!! - למשל ויאגרה, שנמכרת באתרים שונים ועוד,
המצב אינו שונה גם בתחום התוספים והצמחים.
מקווה שעניתי לשאלותיך
שמור על עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעלי05/02/2010
שלום לפני כמה שנים הסרתי שיער באזור הפנים בלייזר ובשל קרינת החום היו כוויות בפניי וצריבת העור היום לאחר כמה שנים העור הפך להיות באזוריי הלחיים מכווץ במיוחד בלחי אחת ומלווה בצריבה של העור ולכן אזור זה אדמומי מכווץ והנקבוביות בו מאוד בולטות כמו חורים בפנים בנוסף כאשר אני יוצאת לאור יום אני מרגיש ה את הצריב ה בעור וחייבת להסתתר בצל מה ניתן לעשות עור הפנים ובנוסף המרקם לא נראה אחיד האם יש פיתרון לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כויות לאחר טיפול לייזר
מיכל שלזינגר07/02/2010שלום לך
אם את מעוניינת בטיפול "טבעי" - ניתן לפנות לטיפול אצל מטפל שעושה "דיקור קוסמטי".
אני מניחה שניתן לסייע לך
ממליצה להתייעץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן אני מוצאת מרפא כזה באזור כ"ס
יעלי07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל שלזינגר07/02/2010אני לא מכירה מטפל ספציפי
חפשי ברשת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה כותבים בכרטיס הביקור ?רינת03/02/2010
לימודים
רפואה סינית, קוסמטיקה סינית, צמחים ,שיאצו
למדתי גם עיסוי (אני לא יודע אם להוסיף ע"ג הכרטיס)
איך ומה כדאי לכתוב בכרטיס הביקור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרטיס
עדי מנחמי03/02/2010כל מה שחשוב לך שיהיה כתוב.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהטל287302/02/2010
שלום מאז לידת ביתי הבכורה יש לי נשירה ללא הפסקה היום יש לי כבר ילד שני ונשאר לי חצי שיער ממה שהיה לי עברו שבע שנים מאז לידת ביתי ולא עשיתי הרבה לשפר את המצב אני אציין שזה לא תורשתי אצלנו לאבא שלי אין שיער כמו בגיל 18 אבל בסדר גם לא קרחות שמעתי על מוצר שנקרא גרין מגמה ורציתי חוות דעת עליו? ואם תוכלו לתת לי עוד המלצה שיכולה לעזור לי במצבי אני חייבת לציין גם שמאז שנולדו לי הילדים אני מנהלת שגרת חיים קצת לחוצה לא יתר על המידה אבל הלחץ הכלכלי וכו... שאוליי זה גם משפיע אני לא ירבה במילים רק אשמח לקבל מכם המלצה אני בחורה נאה וזה מפריע לי מאוד השיער היה מקור וגאוותי ועכשיו זה מוריד את לי קצת את הבטחון מצפה לתשובה תודה מקרב לב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
מיכל שלזינגר02/02/2010שלום לך טל
בקרב אחוז ניכר מן נשים ניתן לראות ירידה בצפיפות השיער עם העליה בגיל.
מומלץ לפני שפונים לכל מיני פתרונות בדמות תוספים ושיקויים שונים, לערוך בדיקות דם:
תפקוד בלוטת תריס, המוגלובין, B12, אבץ , מצב הורמונלי, ?
האם התזונה שלך אופטימלית, מסודרת, מכילה את כל הנוטריינטים הנדרשים?
האם את מקבלת את כל המינרלים שאת זקוקה להם באמצעות התזונה?
האם את צורכת די חלבון ?
האם את ישנה מספיק?
האם בחייך קיים מתח רב?
גרין מגמה הינו מוצר איכותי , המופק מעשב שעורה ,ובד"כ עונה על מצבים שבהם מעוניינים לחזק דם וכן לעשות דיטוקס לכבד.
אבל אם חסר מינרלים מסוימים, חלבון, בלוטת תריס לא מאוזנת, בעיות מתח.
כמובן שהמוצר לא יהווה פתרון.
רפואה שלמה
יש לקחת בחשבון גם שהמוצר מבחינת אנרגטיקה סינית נחשב למוצר בעל אנרגטיקה מקררת.
כך שאם את טיפוס שמוגדר כטיפוס קור, ובמילים אחרות, יותר קר לך, נוטה להתקרר, נוטה לחיוורון , הטיפול בגרין מגמה לא כל כך מתאים עבורך, ובוודאי שלא בחודשי החורף.
טיפוסי קור הנוטלים גרין מגמה בחודשים הקרים, נוטים דווקא להתקרר יותר.
בררי את כל השאלות עם עצמך, כדאי לפנות למטפל שיתאים לך טיפול מתאים ומדויק למצבך.
בסוף זה יהיה זול יותר, מאשר ליטול תוספים שאינם מתאימים ויתכן שגם לא יטפלו בבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קצבג31/01/2010
שלום,
האם רפואה סינית יכולה לעזור בהפרעות קצב לב? האם זה יעיל? מה סיכויי ההצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפעות קצב + דיקור
מיכל שלזינגר31/01/2010שלום לך
הרפואה הסינית יכולה בהחלט לסייע בטיפול בבעיות קצב. סיכויי הצלחה טובים.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות אזניים לתינוקאורית30/01/2010
שלום רב,
הבן שלי בן 9 חודשים וסובל מדלקות חוזרות באוזניים. גם צינון וחום ושיעול מתלווה לכל דלקת.
הרופאה הציעה לטפל בדיקור סיני.
האם הטיפול אכן יכול לעזור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לתינוק בן 9 חודשים
מיכל שלזינגר31/01/2010שלום לך אורית
אכן, טיפול בדיקור יכול מאוד לסייע לטיפול בדלקות אוזניים חוזרות, כולל כל התופעות הנלוות שאת מתארת.
אני בד"כ משלבת בטיפול גם תכשירים הומוטוקסיקולוגיים שמאוד מייעלים את הטיפול ומאוד נוחים לנטילה (אין בעיה של טעם).
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשירים הומוטוקסיקולוגיים
אורית31/01/2010הי מיכל,
תוכלי להסביר לי פחות או יותר מה הכוונה לתכשירים מסוג כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשירים הומוטוקסיקולוגים
מיכל שלזינגר31/01/2010שלום לך אורית
המונח הומוטוקסיקולוגיה מורכב מצירוף המילים אומו (=אדם) וטוקסיקולוגיה (=רעילות). זוהי שיטת טיפול העוסקת בקשר שבין האדם ורעלנים שונים הפוגעים בבריאותו.
השיטה פותחה לפני כ- 70 שנה בגרמניה על ידי ד"ר רקווג . רקווג ניסה לבצע סינתיזה בין הרפואה המערבית לבין הרפואה ההומאופתית. לשיטה החדשה שהוא פיתח הוא קרא בשם: "הומוטוקסיקולוגיה".
ההומוטוקסיקולוגיה עושה שימוש בעיקרון הניקוז. הפעולה מתבססת על העיקרון שאיברים שונים משמשים כמטהרי דם מרעלים שונים הנספגים מן החוץ,או מיוצרים על ידי הגוף. בדרך כלל במצבי מחלה שונים (בעיקר מצבים כרוניים) יש צורך לעודד ולשפר את פעילותם של איברים אלה. שיפור הפעולה מאפשר לגוף להפטר מהר יותר מפסולת שהצטברה בו וכך בעצם לקצר את משך ההחלמה.
במקביל לנקזים, התרופות ההומוטוקסיקולוגיות משלבות גם צמחי מרפא בהכנה הומאופתית, יחד עם אנזימים שמתאימים לאיברים השונים.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוזן
עדי מנחמי01/02/2010מעבר לכל מה שהוצע,נרות הופי הן כלי טיפול חשוב לשאיבת הנוזלים המיותרים.קראי על כך באתר שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי,
הדסה01/02/2010שימוש בנרות הופי לא מומלץ לעשות לבד?
המליצו לי על הנרות כדי להוציא נוזלים מהאוזן של התינוק שלי, ושמעתי שאפשר לקנות בחנויות טבע.
עדיף ללכת לאדם מקצועי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרות הופי
עדי מנחמי18/02/2010לתינוקות קשה לעשות לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)