מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבוא לרפואה סיניתlir8622/06/2010
לאחר שהתעניינתי תקופה ארוכה בנטורופתיה, לאחרונה נחשפתי לאומנויות לחימה סיניות (חלקן בעלי יכולות ריפוי) שגירו לי את הסקרנות לגבי שיטות טיפול אחרות ברפואה הסינית
האם נכתב ספר טוב בעברית שאוכל לקחת ממנו טעימה ולקבל בסיס על מנת לגבש החלטה לגבי לימודים מקצועיים לכאן או לכאן?
(דוגמא אחת שמצאתי היא בין שמיים לארץ של הארייט ביינפילד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספר
עדי מנחמי23/06/2010הייתי ממליץ לך להכנס לחנויות יעודיות לציוד רפואה משלימה.יש ספרים רבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת ציפורן +מחלה(?)שמי18/06/2010
שלום לכולם,
אני בת 21 ולפני כחודש הפסקתי לעשן אחרי כמה שנים של עישון (לא עישנתי הרבה, עד 2 סיגריות-לפעמים בכלל לא) ואחרי שבוע תפס אותי וירוס קצר. (חום, הקאות וכו')
מאז שזה קרה אני לא מפסיקה להשתעל, הייתי אצל הרופא כבר 4 פעמים והגעתי עד אנטיביוטיקה שלא עזרה.. יש לי שיעול יבש אבל הוא "מתקיף" אותי בצורה כזאת שיש מצבים שאני ממש לא מצליחה לנשום.
במקביל לאחרונה שמתי לב שהציפורן השלישית שלי ברגל ימין מתחילה להלבין והיום כשבחנתי אותה ראיתי שהיא כבר לא מחוברת ועומדת להתנתק. ככה סתם פתאום בלי מכה ובלי כאב.
אני מקשרת בין השניים כי מישהי פעם אמרה לי שציפורניים הן כמו חלון לגוף. ואפשר לגלות מחלות דרך הציפורניים.
האם אתם חושבים שיש קשר?
ואשמח להצעות להקלת השיעול (למרות שנראה לי שניסיתי הכל :\)
תודה רבה,
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה ?
מיכל שלזינגר19/06/2010שלום שמי
אני מניחה שהפסקת העישון בלבד לא היתה טריגר.
כדאי לפנות למטפל שיוכל לעשות אבחנה מדויקת לגבי הסיבה לשיעול שתוקף אותך.
הציפורניים על פי הרפואה הסינית הינן ביטוי של הכבד.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במה משתמשים להפצת ניחוח במדיטציהlir8617/06/2010
טאי צ'י וכדומה?
אם מדובר בקטורת הרי שהיו כמה מאמרים בנושא שדיברו על השלכות בריאותיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטורת
מיכל שלזינגר19/06/2010פני לפורום מדיטציה/ טאי צ'י.
לא ידוע לי על קטורת מיוחדת...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמצית נפט לטיפול בסטרפטוקוס Bא14/06/2010
שלום, אני בת 28, הריון ראשון, שבוע 16.
בבדיקת שתן התגלה אצלי חיידק מסוג סטרפטוקוקוס B .
אני לא מעוניינת לנטול אנטיביוטיקה בזמן הריוני מהחשש והעובר יקבל זאת ויינזק. במידה ולא אתגבר על החיידק במשך תקופת ההריון הקרובה, האלץ לקבל עירוי פניצלין לוריד במהלך הלידה - וגם מכך אני חוששת.
בביקור היום אצל הומאופט ניתן לי תמצית לטפטף לגרון של "אגוז ירוק בנפט" ויש לזה ריח חזק של נפט שממש נראה לי מוזר לנטול זאת. אני אמורה לקחת פעם ביום במשך חודש ואז לעבור בדיקת שתן נוספת בתקווה שהחיידק יחוסל.
רציתי לשאול מה דעתכם על תרופת הנפט? האם לא מסכנת את ההריון? האם יש לכם מידע/הכוונה נוספת לטיפול בחיידק זה שיכול להיות אלים?
אודה לכל תשובה, בברכה א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרפטוקוק
עדי מנחמי15/06/2010לא מכיר ולא הייתי ממהר לקחת משהו נסיוני.יש צמחי מרפא טובים לעניין או שמוש במי כסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גניקולוגיהדורית12/06/2010
אני בת 41.סובלת מדלקתכרונית של הרחם.זה מתבטא בצריבה,הפרשות מרובות בצבע שקוף,כאב בבטן התחונה,כאב בשפתיים שלא מאפשר ללבוש מכנס צמוד.יש לציין שרוב הזמן אני במצב של דלקת ולא במצב נורמלי.טופלתי באנטיביוטיקה דרך הפה ובנרות אגיסטן ובנרות פלאג'יל.יש לציין שכשיש דלקת לפעמים גם יש הפרשה דמית ללא קשר למחזור.האם לרפואה הסינית יש מענה לבעיה הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת כרונית בנרתיק + רפואה סינית
מיכל שלזינגר13/06/2010שלום לך דורית
את מתארת מצב שעל פי הרפואה הסינית נחשב למצב של חום ולחות ו/או אולי גם סטגנציית צ'י ו/או סטזיס דם...
צריך לאבחן אצל מטפל, עדיף אצל מטפל שהתמחה בגינקולוגיה ברפואה סינית.
הרפואה הסינית מאוד יעילה בטיפול בבעיות מסוג זה. הטיפול שאת מקבלת כרגע הינו סימפטומטי בלבד ואינו מטפל בסיבת השורש לבעיה ולכן הבעיה נוטה לחזור כל הזמן.
מומלץ לפנות למטפל אשר יאבחן את מצבך באופן מדויק ויתאים לך טיפול:
צמחים, דיקור, והנחיות לאורח חיים .
מנסיוני, הטיפול ברפואה סינית הינו מאוד יעיל בבעיות מסוג זה.
שבוע טוב
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגינקולוגיה ופוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ישנה דרך להגדלת חזה אפילו במעט?תמרה09/06/2010
אני כבת 18 עם מבנה גוף רזה וגבוה, אני לא רוצה שיהיה לי חזה גדול, אבל בקושי יש לי חזה אני אפילו לא צריכה ללכת עם חזייה. הייתי רוצה להגדילו אפילו ממש טיפה, מבלי לעשות ניתוח פלסטי.
מה אפשר לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
מיכל שלזינגר09/06/2010שלום לך תמרה
יש שיטות מסויימות- אבל תמיד מדובר על שילוב של הורמונים- אמנם בתכשירים הומוטוקסיקולוגיים, אבל גם שם התוויות הנגד הן לא לנשים שיש להן במשפחה סרטן שד, או להן עצמן (קבוצות סיכון של המחלה)- כך שלא הייתי מתעסקת בזה.
קשה לי להאמין שאם אין לך בכלל חזה, ניתן לשפר את המצב בכל דרך שאינה ניתוח פלסטי.
צר לי.
שיהיה בהצלחה וזכרי שהיופי הוא בעיני המתבונן !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפסולוגיה משפרת אקנה וסימנים?דנה04/06/2010
רפסולוגיה מרפאת אקנה כנ"ל לסימנים שנשארים אחראי האקנה?
תודה רבה ולילה טוב. : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני אקנה
מיכל שלזינגר05/06/2010שלום לך דנה
זהו פורום רפואה סינית ולא פורום רפלקסולוגיה (תשובות לגבי רפלקסולוגיה ניתן כמובן לקבל בפורום העוסק בנושא...).
לגבי דיקור ואקנה ניתן לסייע רבות:
דיקור קוסמטי נותן תוצאה טובה ועמוקה בצלקות של אקנה. צלקות – מהוות על פי התיאוריה של הרפואה הסינית תקיעות של דם וצ'י במקום מסוים.
סטגנציה תמיד יוצרת יובש. היובש יוצר – בלט / או שקע של עור..
באמצעות הדיקור ניתן להביא חמצן חמצן רב לאיזור הפנים בכלל ולצלקות.
אפשר לגרום לעור הפנים להיות כמעט בגובה אחיד.
לא ניתן להעלים את החטטים, אבל ניתן לשפר את המראה ולגרום לעור להיות כמעט בגובה אחיד.
כמובן שלשם טיפול כזה חשוב לפנות למטפל ברפואה סינית שעוסק גם בדיקור קוסמטי (יש התמחות כזו (גם אני התמחיתי בכך).
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפלקסולוגיהניב03/06/2010
האם רלפקסולוגיה טובה כהכנת הגוף להריון? האם להגיד למטפל שאני רוצה להכנס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי שיש בעיה
עדי מנחמי04/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסואורזיס ורפואה סיניתנועה30/05/2010
שלום לכם,
האם הרפואה הסינית מתייחסת לפסוארזיס? אם כן, מה מומלץ לעשות כדי להקל על ההתקפים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס
עדי מנחמי01/06/2010
לא ניתן לרפא את המחלה אך ניתן בהחלט לזרז החלמה של התפרצות אקוטית וכן לשמר לתקופות ארוכות מצב "רדום" של המחלה.בשלב האקוטי רצוי לשלב טיפולי דיקור עד פעמיים בשבוע.רצוי לצרוך אומגה 3 ממקור דגי ים צפוני ולהשתמש במשחות לקשקשת המכילות חלב תאנים ,כגון סניציל.
קיימים 3 דפוסי הופעה של נגעי פסוריאזיס, אשר בכל אחת הטיפול הינו שונה:
1. קשקשת שמתחתיה ישנן נקודות דם-מצב אקוטי המתואר ברפואה הסינית כ"חום ורעילות בדם".הטיפול כולל דיקור סיני לנקודות המאיצות את פעילות מערכת החיסון (בעיקר בגב) ונקודות בעלות אופי משמר נוזלי גוף.צמחי המרפא שאתן יהיו בעלי אופי "מקרר ומסלק רעלים" כגון צמח האיסאטיס , שורש רבס רפואי (היעיל גם לעצירות) ומרווה רפואית.יש להמנע מחשיפה לחומרים נדיפים ורעילים.להרבות באכילת מזונות ירוקים ותה ירוק.
2. קשקשת עם יובש עור דומיננטי-נשלב צמחים בעלי השפעה מניעת דם וכן מזינה ומחזקת את איכות הדם כגון פוליגוני ,אנמרהנה (היעיל גם ביובש מסכרת) וקאלציום סולפאט, הידוע כבעל ההשפעה המקררת ביותר מכל הצמחים הסיניים.רצוי להמנע ממזון חריף,מתובל ,קפה , אלכוהול,מזונות מיובשים או צלויים(עדיף בישול במרק).
3. קשקשת המכילה לחות-נפוץ אצל בעלי עודף משקל עם בעיות עיכול או ליחה בריאות.אני משלב גם צמחים משתנים, כגון פלנטאגו וצמחים נוגדי זיהום עורי,שכן הלחות עשויה להוות מצע נוח לחיידקים ופטריות. רצוי להמנע ממוצרי חלב פרה וקמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נועה01/06/2010תודה על התשובה. האם יש לך מרפאה גם בצפון או באזור חיפה?
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
עדי מנחמי01/06/2010אין לי אבל מדובר במפגש חודשי בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לבן ונשירת שיעריואב28/05/2010
בזמן האחרון כמעט בין רגע מתחילות להופיע לי שיערות לבנות אני בן 29 וגם דילול שיער רק בצידי הראש לא מפרצים וגם בפנים יש מקומות שלא גודל שיער ראיתי בטלויזיה שיש לרפואה הסינית טיפול לזה רציתי לשאול ממה יכולה לנבוע בעיה זו והאם באמת יש לרפואה הסינית טיפול לבעיה זו אם כן מהיא .
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לבן ונשירת שיער - דיקור קוסמטי
מיכל שלזינגר29/05/2010שלום לך יואב
אני מניחה שצפית בטלביזיה בתכנית שעוסקת בדיקור קוסמטי.
בשיטה של דיקור קוסמטי- עושים אבחנה מלאה כפי שעושים בכלל ברפואה הסינית.
הטיפול בבעיות שיער:
אבחון סינדרום מדויק לבעיית הנשירה וההלבנה- בד"כ מעורבות של כליות, כבד, לעיתים ריאות (צריך לבחון)...
ואז הטיפול הוא דיקור גוף, וגם קרקפת.
מותאמת פורמולת צמחים למצב המטופל-
אם יש צורך אז גם תוספים וכמובן התאמות תזונתיות.
המטופל מקבל גם "שיעורי בית".
במקרים רבים ניתן לפתור את הבעיה באמצעות דיקור קוסמטי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה
עדי מנחמי01/06/2010קיימת פורמולת צמחים סיניים היעילה ברב מקרי הנשירה צצל נשים(צעירות יחסית).הצמחים מגבירים זרימת דם בראש ובקרקפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה ו וירוס הפפילומהרונן25/05/2010
מנהלי הפורום שלום,
אני גבר בן 30. נדבקתי מבת זוגי לשעבר בוירוס הפפילומה.
לאחר הופעת קונדילומות בפי הטבעת, הופניתי לרופא מומחה שהסיר לי חלק מהן בלייזר. את החלק השני צריך להסיר לי בשבוע הבא.
הסבל לאחר הטיפול הוא נוראי!
החלטתי לפנות לטיפול נטורופתי טבעי\צמחי בקונדילומות ובוירוס אם יש כזה?
האם אתם יכולים להמליץ לי על מטפל אשר מתמחה בתחום זה, ומוכר בקרב אנשי המקצוע (נטורופתים, הרבליסטים וכד') כמומחה בתחום הספציפי הזה?
האם תוכלו להמליץ לי על טיפול בצמחים אשר ידוע כיעיל כנגד וירוס הפפילומה והקונדילומות?
תודה מראש
רונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס פפילומה וקונדילומות
מיכל שלזינגר25/05/2010שלום רונן
הטיפול בקונדילומות (צריבה) הוא באמת לא נעים.
אני מטפלת בבעיות אלו באמצעות שילוב של דיקור ותכשירים הומוטוקסיקולוגייים .
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפפילומה
עדי מנחמי26/05/2010המטרה בטיפול בצמחי מרפא הוא לחזק את מע' החיסון,כך שהוירוס יתקשה להתרבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקורדנה24/05/2010
שלום נשארו לבני סימני פוסט אקנה (סימנים וורדורדים כאלו על העור נקודות חלקות) כתוצאה מריפוי הפצע .
הרופאה שמה לו מחטים :
בין בגבות 1
בין האצבע לבוהן (של הידיים)
באצבעות של הרגל נראלי זאת שליד הבוהן ובזרוע וגם אחד בראש.
ו25 דקות הוא היה איתם וזהו.
האם הדבר הזה זה מה שיעזור? 9 מחטים סה"כ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות פוסט אקנה + דיקור קוסמטי
מיכל שלזינגר24/05/2010שלום לך רעות
על פי הנקודות שאת מתארת נראה לי כי כוונתה של המטפלת היתה בטרמינולוגיה של הרפואה הסינית:
להניע צ'י ודם באופן כללי בגוף ולהרגיע, אני לא יודעת מה היתה מטרתה. את יכולה לשאול אותה מהי האסטרטגיה הטיפולית שלה...
מנסיוני ומלימודי דיקור קוסמטי - ידוע לי כי בדיקור קוסמטי המחטים נמצאות בגוף ובפנים כ-40דקות.
כאשר מדובר בצלקות פוסט אקנה, הדיקור נעשה גם סביב הצלקות, על מנת להניע צ'י ודם באופן נקודתי באיזור הצלקת ולגרום שם לשיפור מראה העור. ישנן נקודות דיקור ספציפיות שדוקרים אותן באיזור הפנים על מנת לטפל בצלקות.
מעבר לכך,בדיקור קוסמטי קיים דגש רב לפני המחטים על עיסוי איזור הפנים בטכניקות שונות:
גוואשה, כוסות רוח וכו' - על מנת להזרים צ'י ודם לאיזור הפנים לפני תחילת הדיקור. מדובר בטיפול שנמשך בין שעה ורבע לשעה וחצי.
ברריי עם המטפלת לגבי האסטרטגיה הטיפולית וכו'...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לפני הוסתאלמונית18/05/2010
אני סובלת זה זמן רב, 4 שנים, מדימום שמגיע כשבוע לפני קבלת הוסת.
ביצעתי סדרת בדיקות ונאמר לי כי הדבר אינו מסוכן עם זאת הדימום מפריע לי ומקה עלי.
ניסיתי טיפולי דיקור אך הם לא הועילו. שיניתי סוגים שונים של גלולות אבל הדימום נשאר.
לכן לפני כ-3 חודשים הפסקתי לקחת גלולות (אך גם זה לא עזר אלא להיפך).
האם יש דרך לטפל בדימומים הללו? אם כן באיזו שיטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לפני וסת
מיכל שלזינגר18/05/2010שלום לך
כמובן שיש צורך לערוך תשאול מקיף ואבחנה מלאה.
ישנם מספר סינדרומים ברפואה הסינית שמהווים גורמים אפשריים לבעית הדימומים לפני הוסת.
למשל חום בדם ו/ או חסר צ'י, ו/או חסר יאנג , ו/או סטגנציה .
אם תפני למטפל ברפואה סינית (מומלץ במיוחד מטפל שהתמחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות) הוא יוכל להתאים לך טיפול מתאים בצמחים ודיקור , על פי האבחנה.
חג שמח
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגינקולוגיה ופוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחטים עושים חורים בפנים?דנה18/05/2010
האם המחטים האלה ששמים לך על הפנים שעושים את הדיקור קוסמטי עושים חורים ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור קוסמטי
מיכל שלזינגר18/05/2010שלום לך נעמה
בכל שיטת דיקור - סיני, קוריאני, יפני, קוסמטי...מוחדרות המחטים למקומות שונים בגוף. בדיקור קוסמטי מוחדרות מחטים לגוף: גפיים, ובטן ולפנים.
כמובן שלא נותרים "חורים" בפנים אח"כ....
אבל מנסיון טיפולי אני יכולה להעיד (וכך גם מטופלי ...) שהשיטה מאוד יעילה ונותנת תוצאות מעולות לבעיות שונות:
אקנה, פיגמנטציה, קמטים, חריצים, יובש בפנים, סבוריאה, נפילה של העור, נשירת שיער ועוד.
היתרון בדיקור קוסמטי בניגוד לכל טיפול קוסמטי אחר, שהטיפול הינו הוליסטי- ההתיחסות היא לא אסטטית בלבד אלא ניתנת התייחסות לכל הסימפטומים והפתולוגיות שהמטופל סובל מהם, למשל גיל מעבר, גלי חום, בעיות עיכול, בעיות מחזור, ווסת, מיגרנות ועוד...
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בעיןמיכאל17/05/2010
עקב פגיעה בעין, אני רואה כתם כהה כעין ענן ונקודות כהות. הרופא אמר לי שזה בגלל התנזלות של הזגוגית. מבקש לשאול האם הרפואה האלטרנטיבית (דיקור)יכולה לעזור במקרים כאלו. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בעין
מיכל שלזינגר18/05/2010שלום לך מיכאל
- פנים גלגל העין האחורי מלא בג'ל הזגוגית. הזגוגית מכילה 99% מים, והיא צמיגה ושקופה.. עם ההתבגרות (במקרה שלך אתה דווקא מדווח על מצב של טראומה מקומית) ג'ל הזגוגית עובר תהליך התנזלות, ואף נפרד מדופן העין. תופעה זו, הקרויה posterior vitreous detachment, עלולה לגרום לראיית כתמים ונקודות כהות כפי שאתה מתאר...
במקרים מסוימים ניתן להועיל.
שילוב של צמחים ודיקור ו/או הומוטוקסיקולוגיה בחלק מן המקרים נותן תוצאות טיפוליות.
חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)