מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מערכת חיסוניתטל31/07/2009
שלום רב,
לפני יותר משנה יצאתי ממחלת הנשיקה (ממנה הרגשתי חלשה מאוד במשך חודשים ארוכים). מאז מערכת החיסון שלי חלשה ביותר. אני נדבקת בוירוסים לעיתים קרובות וכל וירוס גורם לי לחולשה ובסיום הוירוס אני חלשה לכשבועיים נוספים.
בזמן מחלת הנשיקה התייעצתי עם נטורופטית שנתנה לי צמחי מרפא (אונה דה גאטו וג'ינסנג קוראני) אליהם הייתי רגישה ולכן אני חוששת לקחת משהו חזק מידיי.
כרגע חזרתי לקחת אסטרגולוס, שהומלץ לי ע"י רוקח בזמן מחלת הנשיקה - למחלה זה לא עזר אך מאחר ומצבי עכשיו לא גרוע כמו במחלת הנשיקה רציתי לשאול אם זה יכול לעזור או שיש משהו אחר מועיל יותר?
(בזמנו טיפולי הרפלקסולוגיה גם עזרו לי לצאת מהמחלה, אך כמובן לא החזירו את המערכת החיסונית שלי למצבה מלפני המחלה, לאור השנה האחרונה)
אודה לתשובתך,
טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון
עדי מנחמי02/08/2009מערכת החיסון הינה אחת המערכות המורכבות בגוף.יש לחזק אצלך את המערכת כולה ולבדוק פרמטרים נוספים שנחלשו בגוף ולא לתת רק משהו נקודתי.דיקור עושה זאת באופן יעיל וגם פורמולות בהתאמה אישית של צמחי מרפא סיניים ,הנותנת מענה כוללני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור
טל20/08/2009שלום שוב,
התחלתי השבוע דיקור סיני. עברתי דיקור ביום ראשון ודיקור נוסף ביום שלישי בבוקר. הסיבה שהלכתי היא על מנת לחזק את המערכת החיסונית ובנוסף יש לי וירוס כבר 3 שבועות שאני לא יוצאת ממנו. המדקר אמר לי שקודם כל הוא יטפל בוירוס מכיוון שאם יטפל בחיזוק המערכת החיסונית זה יוכל להגביר את הסימפטומים.
ביום שלישי בערב הרגשתי ממש רע ואני די משוכנעת שזה בעקבות הדיקור, רציתי לשאול אם הדברים שהרגשתי הם תופעות לוואי של דיקור: היתה לי תחושה מוזרה בבטן (לא כאב או בחילה אלא כאילו משהו תקוע שם והייתי בטוחה ש"ארוץ" לשירותים והכל ייצא אך זה לא קרה), הרגשתי גלי חום ו"תחושה רעה" בכל הגוף ובהמשך הייתה לי סחרחורת, רעדתי והיה לי קשה לנשום והייתי ממש חלשה עד כדי קושי ללכת. הלכתי למיון כי התחושה הייתה ממש קשה (עברתי הרבה וירוסים, כולל וירוסים בבטן ומעולם לא הרגשתי כך) וכעבור זמן מה רוב התחושות עברו ונשארתי עם בחילה וחולשה (הרופא במיון היה משוכנע שיש לי וירוס בבטן ושאשלשל למחרת, אך זה לא קרה). ביום למחרת גם סבלתי מבחילה ובערב מכאב ראש והבוקר קמתי עם כאב ראש חזק במיוחד (אינני סובלת מכאבי ראש לעיתים קרובות וכזה כאב חזק מעולם לא היה לי).
אודה לתשובתך,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור
עדי מנחמי20/08/2009נראה לי שהתגובה של הטיפול קשה מידי.או שהטיפול היה חזק מידי בשבילך או שמשהו היה שגוי.בקשי ממנו שבטיפולים הראשונים יהיה יותר עדין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור
טל20/08/2009תודה על התשובה.
לדעתך אוכל לעמוד בטיפול עדין יותר? אין אנשים שרגישים מידיי לדיקור?
(אני די בטראומה ומפחדת לעבור דיקור שוב לאור התופעות...)
חשבתי אולי לעבור לרפלקסולוגיה, לרפלקסולוגיה יכולות גם להיות תופעות לוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת הנשיקה
עדי מנחמי20/08/2009מניוני ,אין כמו דיקור לחיזוק מע' החיסון.במקום דיקור ניתן לתת צמחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריות כח יפניותאורלי30/07/2009
שלום!
האם Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract - תוסף מזון, הוא באמת מחזק מערכת חיסונית, נגד וירוסים? למי מומלץ לקחת את התוסף? מאיזה גיל? כל כמה זמן? האם זה אותם פטריות שמוכרים בסופר, יבשות או סוג אחר?
תודה,
אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות כוח יפניות
מיכל שלזינגר30/07/2009שלום לך אורלי
מדובר במיצוי של 3 פטריות שההתויות המרכזיות שלהן הינן:
חיזוק מערכת החיסון, אדפטוגניות (שיפור יכולתו של הגוף להתמודד עם שינויים), השפעה על רמות סוכר, השפעה אנטי סרטנית, חיזוק והמרצה.
מדובר במיצוי של הצמחים - ולכן ההשפעה היא הרבה יותר פוטנטית בהשוואה לצריכת הפטריות כפי שהן נמכרות במרכולים.
לגבי גיל-
אין התויות מיוחדות.
כל כמה זמן?
מאיזה גיל וכו' ?
תלוי כמובן במספר פרמטרים מצבו הבסיסי של המטופל, גילו, משקלו ועוד.
כמובן תלוי גם בהמלצות היצרן - שנגזרות משילוב של הרמה שהיא בטוחה לשימוש, וכן לריכוז החומר הפעיל - שמשפיע כמובן על עוצמתו הטיפולית של החומר.
הנכון ביותר הינו תמיד לפנות למטפל שעורך אבחנה מדויקת ומתאים את התוספים על פי מצבו של המטופל.
אולי מתאים לך תוסף אחר ?
אולי שילוב תוספים?
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
077-7006257
052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות מרובותחסויה25/07/2009
שלום רב ושבת שלום,
אישתי נמצאת בשבוע העשירי, הריון של תאומים.
כבר מספר שבועות מקיאה בתדירות גדולה ביותר. מספר פעמים נאלצנו לנסוע לבית החולים. בבית החולים נערכו בדיקות דם, אולטרהסאונד, בדיקות שתן וקבלת נוזלים לוריד עם פרמין ופעם אחת זופרן
שאלה - מה ניתן לעשות על מנת להקל, האם יש טיפול מונע, מסיע, האם לתזונה יש משמעות. האם יש רופאים המתמחים בנושא.
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות
עדי מנחמי26/07/2009ניתן לבצע טיפול ,אשר במהלכו משאירים כמה מגנטים באיזורים שונים בגוף למספר ימים.הטיפול עדין אך יכול בהחלט להקל על ההקאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאות בהריון
מיכל שלזינגר26/07/2009שלום לך
קודם כל מזל- טוב לשניכם !!!!
הקאות בהריון - מטופלות בהצלחה רבה באמצעות שילוב של הנחיות תזונה + דיקור גוף + אוזן. במקרים מסויימים אני משלבת גם תרופות הומיאופתיות.
בריאות שלמה
מאחלת לאשתך המשך הריו קל
מיכל שלזינגר
התמחות בגניקולוגיה ופוריות
052-8728526 077-7006257ן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות על רופא מדקרדינה20/07/2009
שלום,
בזמן האחרון החלטתי להתחיל בסדרת טיפולים אלטרנטיביים(בפעם הראשונה) עקב מיגרנות, אלרגיות ובעיות במערכת העיכול.
הייתי פעמיים בדיקור-הרגשתי מהרופא יחס דיי מזלזל כאשר הוא בקושי דיבר איתי ופשוט דקר עם המחטים בצורה אפילו דיי כואבת (כך שהמחט כמעט נכנסה עד הסוף בנ'ק מסויימת וירדה טיפת דם באחרת) האם עלי להפסיק את הטיפול אצל רופא זה או שמעט כאבים בדיקור זה מקובל והגישה היא שונה לכל רופא? (אני בת 22) \
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור - כואב ?
מיכל שלזינגר22/07/2009שלום לך דינה
ישנן טכניקות דיקור רבות. בחלקן מושג דגש על השגת צ'י - ואז מורגש יותר כאב:
למשל, שיטת האיזון של ד"ר טאן, דיקור מרידיאני, דיקור סיני מסורתי ועוד.
אבל ישנן שיטות שבהן אין כל כאב, למשל כשאני משתמשת בטכניקות דיקור מן הרפואה היפנית אין דגש על השגת צ'י והמחטים מאוד דקות. כך שאין כל כאב.
ובכלל לא משנה באיזו שיטת דיקור משתמשים לא חייב להיות כאב.
טיפול בדיקור יכול להיות מאוד מרגיע, שלו ונעים.
פעמים רבות אני משתמשת רק במחט אחת, או במספר מצומצם של מחטים (למשל - בטיפולים נפשיים).
כמובן שישנם מטפלים שמשתמשים במחטים עבות יותר ואז הדיקור עלול להיות מכאיב.
אבל... מנסיוני, טיפולים שגורמים לכאב - אינם משיגים תוצאות אפקטיביות יותר.
לגבי המטפל שלך - את יכולה לבקש ממנו להשתמש במחטים דקות ועדינות יותר ובטכניקה עדינה יותר. אני בטוחה שהוא יענה לבקשתך !
בהצלחה
מיכל שלזינגר
052-8728526 077-7006257* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומה ברחםשולמית20/07/2009
שלום האם ניתן לטפל ,להעלים, להקטין מיומה בגודל של 8 שבועות שנמצאת ברחם?
לאחר טיפול סיני-האם יש חשש שזה יחזור?
אני בת 48 ורק לאחרונה עקב דימומים רבים התברר שיש לי מיומה-אשמח לקבל תשובות וגם טלפון כדי לקבוע פגישה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה
עדי מנחמי20/07/2009מנסיוני הרב בנושא,מיומה היא אינה גזירה שמחייבת טיפול תרופתי או ניתוח.ישנם טיפולים מודרנים בדיקור,אשר באמצעותם ניתן להסדיר את זרימת הדם ברחם ואף ליצור תנאים להקטנות המיומה.גם צמחי מרפא יכולים לעשות פעולה זו.את מוזמנת להכנס לאתר שלי .ישנם כמה הסברים שלי על הנושא.
אשמח לעמוד לשותך,עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדי תודה על התגובה המהירה
שולמית20/07/2009תודה זה מרגיע לדעת שיש אפשרות טיפול אני אצור קשר טלפוני תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדי עוד שאלה קטנה
שולמית21/07/2009הדימומים קצת פסקו עקב נרות של אביטרן
האם מותר לי לאכול סלק כי הבנתי שזה עוזר למערכת החיסון ולדם או שכרגע לא כדי שהדימומים לא יחזרו מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילת סלק + דימומים רחמיים
מיכל שלזינגר22/07/2009שלום שולמית
בשלב זה הייתי נזהרת. אמנם . הסלק נחשב למחזק צ'י ודם, מחזק YIN', מניע צ'י באופן עדין (והרי מיומה - היא סוג של תקיעות של דם (כמובן קשור גם לתקיעות של צ'י - שמראש לא אפשר זרימת דם טובה).
חיזוק הדם מאוד חיוני במיוחד לאור העובדה שדיממת רבות - מומלץ לבדוק רמות ברזל, פריטין, B 12 חומצה פולית - אם יש צורך ניתן גם לצרוך בצורת תוספים. או לפנות למטפל שיסייע לך לבחור מזונות מתאימים ( אבל לעיתים אין מנוס משילוב של תוספים).
הסלק מניע צ'י באופן מאוד עדין אבל בהחלט עשוי בעקבות הנעת הצ'י גם לגרום לדימומים .
לכן הייתי נזהרת בשלב זה.
הטיפול ברפואה הסינית יתמקד על הנעה - כי הרי מדובר על סטגנציה באיזור האגן ולצד ההנעה גם הפסקת דימום וחיזוק דם ( אם איבדת דם ).
במטריה מדיקה הסינית קיימים צמחים שמצד אחד מניעים דם, אבל גם עוצרי דימום - מן הסתם בזמן טיפול ברפואה סינית צמחים אלו ישולבו בפורמולה שתרשם עבורך, לצד צמחים נוספים כמובן.
בכל אופן לא מומלץ להמתין עם הטיפול במיומה - ככל שהיא יותר קטנה כך גדלים בהתאמה סיכויי ההצלחה .בטיפול בה בכלים של רפואה משלימה- דוגמת צמחים / דיקור / הומוטוקסיקולוגיה ועוד.
בריאות שלמה שולמית
מיכל שלזינגר
התמחות בגניקולוגיה ופוריות
077-7006257 052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםאני15/07/2009
שלום,
יש טיפול שמתאים לטחורים פנימיים וחצוניים עם צניחה דרגה 4?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
מיכל שלזינגר15/07/2009שלום
טחורים מהווים בעיה מערכתית של חולשה כללית של כלי דם. קשורים מבחינה סינית לחולשה של טחול (אנרגטית) ופעמים רבות גם לתפקוד לא אופטימלי של הכבד
אני משלבת בטיפול פורמולות הומוטוקסיקולוגיות + תוספים מתאימים + דיקור.+ הנחיות תזונה.
טיפלתי גם במקרים משולבים של פיסורה וטחורים והתוצאות היו בהחלט מצויינות.
חשוב לטפל בבעיה זו כיוון שגם אם מנתחים, ולא נעשה טיפול אמיתי בסיבת השורש הבעיה נוטה לחזור.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
077-7006257 052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במצחי מרפא ואנטיביוטיקה במקבייניב14/07/2009
האם יש סיכון בשימוש בצמחי מרפא (גדילן, שינן, לנדולה, אריטשוק, כורכום, ליקוריץ, זנגוויל) תודה רבה!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
יניב14/07/2009חשוב לציין מדובר באנטיביוטיקה מסוג מינוציקלין לטיפול באקנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב צמחי מרפא + אנטיביוטיקה
מיכל שלזינגר14/07/2009שלום יניב
לא מומלץ לשלב טיפול באנטיביוטיקה עם טיפול בצמחי מרפא.
עדיף לסיים את הטיפול האנטיביוטי ולהתחיל אחריו את הטיפול בצמחי מרפא.
לטיפול באקנה - אפשר לטפל בהצלחה רבה באמצעות צמחי מרפא סיניים / תוספי תזונה מתאימים + המלצות תזונה.
בכל אופן בזמן הטיפול האנטיביוטי הקפד לצרוך תוס פרוביוטי איכותי, כדי להגן עלמערכת העיכול.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
077-7006257 052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אם יורשה שאלה נוספת
יניב15/07/2009מהן הסיבות שלא מומלץ לצרוך אנטיביוטיקה בשילוב עם צמחי מרפא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב אנטיביוטיקה + צמחים
מיכל שלזינגר15/07/2009שלום לך יניב
הסיבה שלא מומלץ לצרוך אנטיביוטיקה יחד עם צמחי מרפא היא שיש לבחון כל צמח מרפא בנפרד מבחינת האנרגטיקה שלו ולבדוק מהי?
האם הוא מגביר את מהירות הספיגה של התרופה, או דווקא מעכב אותה, אולי צרוף החומרים יכול לגרום לרעילות לאיברים ותפקודים שונים בגוף.
יש משמעות לכל דבר שאנו מכניסים לגופנו גם אם מדובר במוצר טבעי בדיוק באותה מידה שהוא יכול לעזור הוא עלול גם לסכן, כשהוא ניתן לאדם ללא התאמה מדויקת, או כשהוא ניתן במינון לא מתאים או בשילוב מזיק.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
052-8728526 077-7006257* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני יכול לבדוק ספציפית האם מותר
יניב15/07/2009לי לשלב את האנטיביוטיקה והצמחי המרפא שאני מעוניין לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב אנטיביוטיקה + צמחי מרפא
מיכל שלזינגר15/07/2009שלום יניב
פנה למטפל שעוסק בהרבולוגיה - מטפל ברפואה סינית (שמטפל גם בצמחים ) /או נטורופת
המטפל יתאים לך פורמולה מתאימה של צמחים למצבך.
חייבים ידע בצמחי מרפא על מנת ליטול פורמולה.
אנשים גורמים לעצמם נזקים כאשר הם לוקחים צמחים על דעת עצמם.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
077-7006527 052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור ופריוןנטע14/07/2009
שלום!
אני פוליציסטית בת 25 מנסה להרות מזה שנה וחצי יש לי חוסר איזון הורמונלי מחזורים לא סדירים וכו' לקחתי 3 סבבים של איקקלומין שלא עזרו, ואני כרגע לפני התחלת טיפולי פריון (זריקות) אז לפני שאני מתחילה אותם
שאלותי הם:
1. האם דיקור סיני יכול לעזור במצבי? האם יש צורך לשלב את הדיקור עם טיפולי הפוריות?
2. האם יש צורך במומחה בתחום הפוריות דווקא או שגם מדקר כללי "עושה" את העבודה?
3. האם תוכלו לתת המלצה למדקרים טובים באיזור אשדוד אשקלון??
תודה מראש וסליחה על אורך השאלה.
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות + דיקור
מיכל שלזינגר14/07/2009שלום לך נטע
קודם כל,
האם בעלך נבדק?
האם איכות הזרע טובה?
לגבי שילוב רפואה סינית לצד טיפולי פוריות. ההתמחות שלי היא גניקולוגיה ופוריות, חלק ניכר מן המטופלות שלי הן נשים הסובלות משחלות פוליציסטיות שפונות אלי בכלל לפני התחלת מחול השדים... של איקקלומין.... IUI...IVF וכו'.
באמצעות שילוב טיפולי של דיקור + פורמולות הומוטוקסיקולוגיות + הנחיות תזונה - אני מסייעת לגופן להגיע למצב של ביוצים סדירים. אם אין בעיה נוספת - בד"כ תוך זמן קצר יחסית הן מצליחות להרות באופן טבעי לגמרי.
נשים שמגיעות כשהן כבר "בסרט..." אני מלווה את הטיפולים באמצעות דיקור + פורמולות צמחים סיניים - על פי השלב שהן נמצאות בו בטיפול, אם מדובר בהזרעה -מהשלב של זריקות ההורמונים ועד שלב ההזרעה
בנשים שנמצאות בטיפולי IVF משלב הדיכוי השחלתי, שלב התפתחות והבשלת הביציות, שלב השאיבה וההחזרה.
טיפולי דיקור בשילוב צמחים ו/או הומוטוקסיקולוגיה מאוד מומלץ ומאוד יעיל.
לגבי מטפל- חשוב מאוד לפנות למטפל שהתמחה בתחום הגניקולוגיה והפוריות- המשמעות היא ידע ונסיון שאין למטפל שלא התמחה בתחום.
אני לא מכירה מטפל שהתמחה בפוריות באיזור שאת מציינת.
מאחלת לך בהצלחה
מיכל שלזינגר
התמחות בגניקולוגי ופוריות
052-8728526 077-7006257* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיריון
עדי מנחמי14/07/2009לרב אנו מוצאים כמה איפיונים משותפים אצל נשים עם קושי להכנס להריון כגון רגישות בבטן תחתונה ובעצם הסקרום (שמעל עצם הזנב),גב קר למגע,עור דק ,וסת דלה המלווה לעיתים בבעיות שינה ועצבנות ועוד.באתר שלי תוכלי לצפות בתוכניות בהן דיברתי על הנושא.
עפ"י הרפואה היפנית קיימות 3 סיבות עיקריות לבעיות פיריון:
1.בעיה בזרימת דם- יתכן עקב לחץ מפשעתי ממושך בעקבות שמוש בנעלי עקב,מכנסיים צמודים מידי,ישיבה ממושכת ועוד.הטיפול משלב תרגילים עצמיים המגבירים את ההחזר הורידי מהרגליים בחזרה לאגן.זו כניראה לא הבעיה אצלך.
2.חוסר איזון הורמונלי- בעת הזו, יותר ויותר נשים סובלות מחוסר איזון הורמונלי, אשר עשוי להתבטא בחוסר פריון, בעיות מחזור, בעיות בבלוטת התריס ואפילו בעיות שינה או דלקות חוזרות ונשנות. המאסטרים היפנים תולים את עיקר הבעיה בצריכה לא מאוזנת של תרופות אנטי דלקתיות או הורמונליות (כגון קורטיזון), גלולות למניעת הריון, מזונות המכילים הורמונים או בעלי חומרים משמרים, חומרי טעם וריח (והרשימה עוד ארוכה).
בלוטת יותרת המוח מהווה מאין "מגדל פיקוח" וטיימר של המערך ההורמונלי בגוף.בעיות פיריון המלוות בסימפטומים החוזרים על עצמם בשעות או במועדים קבועים,רגישות באזור הגבות,אקנה סביב השפתיים ורצון עז לפחמימות ,יכול להעיד על חוסר איזון בבלוטה. הטיפול היפני מסייע מאד לאזן את תזמוני הבלוטה וכן מאבחן באופן ספציפי את תפקודי הבלוטות העיקריות ויכול בחלק מהמקרים לאזן ולשפר בעיות הורמונליות,הקשורות גם לבלוטת המגן או לשחלות. מעבר לכך, שינוי תזונה, הימנעות מצריכת רעלנים ,קפה וסוכר ושילוב תוספים מנקזי רעלים ,הינו הכרחי במקרים מסוימים.
3.מתח נפשי- קצב החיים בעולם המערבי נותן אותותיו על הגוף במגוון רחב של בעיות בריאותיות,לרבות חוסר פיריון.
לאורך השנים, נוצר עומס כבד על מערכת העצבים האוטונומית (זו ששולטת על מדדים כגון דופק ולחץ דם), מה שגורם לגוף ולנפש להישחק באופן הדרגתי עד להופעת סימפטומים. הדבר דומה למכשיר חשמלי, אשר עובד באופן אינטנסיבי ללא כל הפסקה ולבסוף נחלש או מתקלקל.
חוסר פיריון ,הנעוץ במתח יומיומי,מאופיין אצל נשים בעלות סדר יום משימתי ,בו המוח עובד ללא הרף.הקיום היומיומי אמור להיות קליל ברובו וכך עול החיים הופך לקל יותר.יש להשאיר למוח את ההחלטות המיידיות והדחופות ולדאוג שסדר היום יהיה פחות עמוס ומשימתי.גם עצם הניסיון להרות לא אמור להתפס בתודעה כמשימה ,שכן גם זה מהווה גורם ללחץ מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני ללחץ נפשייובל12/07/2009
שלום רב!
יש לי כמה שאלות:
1. הוזכר כאן כתשובה לשאלה של מישהו הביטוי "אגירה מוגזמת של חום" שהובילה לאקנה ולזיעה מוגברת. אני בת 15 וחצי סובלת גם מהזעת יתר בבית השחי וגם מאקנה, ברצוני לדעת בבקשה מה כוונת הביטוי אגירת חום מוגזמת והאם יש אפשרות לפתור זאת?
2. כמו כן, הבחנתי שבזמן חופשות או התנתקות מחיי החברה והלימודים המלחיצים חל שיפור באקנה ואינני מזיעה, ובעת החזרה ללחץ חוזרות התופעות. ברור לי שהאקנה והזיעה הינן תופעות שספציפית אצלי מושפעות מלחץ נפשי, ורציתי לדעת פרטים על תהליך הטיפול בלחץ נפשי בדיקור סיני: כמה זמן נמשך הטיפול? האם הוא דורש התערבות דיאטנית? תוך כמה זמן ניתן להבחין בשינוי? מהי בערך עלות הטיפול? ועוד פרטים אם אפשר
תודה מראש על כל העזרה :)
יום נפלא, יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה + מתח נפשי + הזעה
מיכל שלזינגר13/07/2009שלום לך יובל
אגירה של חום נובעת משני מקורות:
פנימי וחיצוני.
הפנימי- סיבה רגשית: סטגנציה של אנרגית הכבד
נובעת בעיקר מרגשות - כעסים, תסכולים, עלבון שיכול להתפרץ, מתחים ולחצים לאורך זמן, הדחקות. כל אלה תוקעים את הזרימה החופשית של צ'י הכבד
החיצונית :
תזונה שומנית, חמה ועשירה בכימיקלים גם עלולים להפריע לתנועה החופשית של צ'י הכבד וגם לפגוע בתהליך הפירוק וההטמעה של המזון ובעצם ליצר עודפים - שהסינים מכנים אותם בשם: "לחות- ליחה" בין השאר מתבטאים באקנה ו/או אלרגיות / נזלת וכו'.
טיפול בחום ולחות:
כמובן דגש תזונתי רב: המנעות ממזונות מחממים: קפה, אלכוהול, סיגריות, תזונה שומנית ועתירת פחמימות פשוטות, חומרי שימור למיניהם.
לגבי הרגעת הנפש - דיקור הינו יעיל ביותר - מדובר על סדרת טיפולים, כמו כן רצוי מאוד לבצע, פעילות מרגיעה: יוגה, מדיטציה וכו' / טאי צ'י.וגם פעילות שמניעה את הצ'י של הכבד ומונעת סטגנציה: ריקוד, הליכה, ריצה , שחיה וכו'.
במקביל מומלץ מאוד להשתמש בצמחים ו/או תוספים - כדי לבצע דטוקס (ניקוי של הכבד מרעלים),
וכן ליטול פורמולה של צמחים / הומטוקסיקולוגיה - כדי להשפיע על המצב הרגשי ולסייע בטיפול באקנה.
מנסיוני,
כאשר מטפלים בסיבת השורש לבעיה רואים תוצאות מצויינות.
ככל שתדבקי יותר בהמלצות התזונתיות ותקפידי על הנחיות הטיפול (תוספים , צמחים וכו', ותקפידי על ההנחיות לאורח חיים) כל תזכי לראות תוצאות מהירות יותר.
בהצלחה
מיכל שלזינגר
052-8728526 077-7006257* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרקי הלסתאנונימי12/07/2009
שלום
מאז חצי שנה אני סובלת מבעיה של פרקי הלסת כאבים חזקים בזמן פתיחת הפה שהוא מוגבל, בזמן אכילה ולעיסה הלכתי לרופא מומחה של פה ולסתוהוא שלח אותי לעשות פיזיוטרפיה כמו כן עשו לי זריקת אילחוש לעזור להחזיר את הדיסק המפרק למקום ללא הועיל היום מדברים איתי על ניתוח של הוצאת הדיסק ואני מאוד חוששת שחלק מגופי יהיה חסר ומה יהיו השלכות
ברצוני לדעת אולי רפואה אלטרנטיבית יכולים לסייע בהורדת הכאב ואיזה בדיוק טיפול ?
תודה מראש
מחכה לתשובה בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב במפרק הלסת TMJ
מיכל שלזינגר12/07/2009שלום לך מרינה
במרפאתי אני מטפלת בבעיה זו באמצעות שילוב של דיקור + הומוטוסקיקולוגיה.
הבעיה נובעת בד"כ משימוש יתר במפרק הלסת - כמו למשל בלעיסה מאוד אינטנסיבית של גומי לעיסה (מסטיק), ו/ או במצבי מתח- שאז השריר מתכווץ וגורם למגבלה בתנועה ואף לכאב.
הדיקור וההומוטוקסיקולוגיה מסייעים בהרפיית השריר ומטפלים בדלקת ובכאב.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
052-8728526 077-7006527* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסתמה של העור - בן 3דנה08/07/2009
שלום,
בני בן ה - 3 סובל מהופעת פריחה כתוצאה מאטופיק דרמטיטיס. המשחות הרגילות אינן עוזרות (משחות עם סראואידים עוזרות יותר) הוא גם סובל מהתקפי אסתמה החל מגיל 10 חודשים.
התקפי האטופיק דרמטיטיס מגיעים במזג אויר יבש (חורף וקיץ) ולפעמים מתלווים להתקף אסמטי.
האם דיקור סיני יכול לתת פיתרון במקרה זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס -אסתמה של העור
מיכל שלזינגר09/07/2009שלום לך דנה
אטופיק דרמטיטיס היא תופעה נפוצה אצל ילדים צעירים. זוהי תופעה שהולכת ונעשית שכיחה יותר ויותר בעולם המערבי .
לשמחתנו אצל חלק גדול מן הילדים המחלה נעלמת עם העליה בגיל. דווקא טיפול בסטרואידים / טיפולים מערביים נוטים יותר לקבע אותה בגוף.
טיפלתי במקרים רבים של אטופיק דרמטיטיס אצל ילדים (בד"כ אני לא דוקרת ילדים, לשמחתי יש באמתחתי כלים טיפוליים רבים אחרים)
אני עושה זאת באמצעות שילוב של תזונה + תכשירים הומוטוקסיקולוגייה+ הנחיות לאורח חיים.
התוצאות הן מצוינות.
אשמח לסייע
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס
עדי מנחמי12/07/2009אנו מחפשים את המאפיינים הדומיננטים לנגעים וכן נטיות פיזיולוגיות ונפשיות של המטופל.בד"כ האבחנה מעידה על נטיית הגוף לייצר חום רב מידי (המקביל לתהליכים דלקתיים ועור חם למגע), לחות רעילה (המקבילה לזיהום חיידקי בעור,בצקת בעור,הזעה מרובה וכד') ויובש הנוצר כתוצאה מייבוש הנוזלים החיוניים ע"י החום. לעיתים נאבחן מצב שנקרא ברפואה הסינית "חום בדם", שפירושו בעיה המייצרת יציאת דם או פלסמה מכלי הדם וגורמת לגירוד עז (בדומה למשל לפטריית עור).
טיפול כללי- בדרך כלל נשלב כמה סוגי טיפול .דיקור סיני עשוי להיות יעיל בעיקר לתחילת הטיפול, בכדי לזרז את השפעת הצמחי המרפא ולהפחית את הגרד. חשוב מאד להסביר למטופל או להוריי הילד המטופל על המנעות מחשיפה לאלמנטים ,שעשויים להאיץ התפרצויות יובש וגרד ,כגון מקלחות רבות, שימוש במזגן לחימום, שימוש בסבונים רגילים ,שמנים ארומטיים ומוצרי קוסמטיקה, בגדים סינטטיים או צמודים מידי, חיות בית (אם נמצא קשר ישיר) וכו'.
כמו כן אני מסביר שהטיפול הסיני ממושך ,ויש כל העת להשתמש בתכשירים לשימון העור,כגון שמן לאמבט "בלנאום-הרמל" ותכשירים לאטימה של העור, (כמו ואזלין), בכדי למנוע חשיפה לאוויר ולשמר בו את הלחות הטבעית שלו.
תזונה-להמנע ממזונות מתובלים מידי,מטוגנים,קפה,פירות ים,בשר בקר,גבינות מחלב פרה,משקאות ממותקים,ממתקים ובכלל סוכר לבן,פירות טרופיים,אלכוהול ומזונות מעובדים או בעלי חומרים משמרים.
רצוי להרבות בירקות ירוקים,כל סוגי העלים,קטניות,עוף,דגי אגמים ונהרות,מוצרי סויה.
תוספי תזונה יעילים לאורטיקריה הם אומגה 3 ממקור צמחי ואצידופילוס.
צמחי המרפא הסיניים- מהווים את עיקר הטיפול.בשנת 1992 בוצע מחקר מדעי מקיף בכמה בתי חולים בלונדון וממצאיו פורסמו בעיתון המקצועי "lancet".המחקר הצביע על יעילות רבה בשמוש בצמחים הסיניים לאטופיק דרמטטיס.
הצמחים ניתנים בתמיסה מרוכזת ומותאמים ללקיחה בכל גיל,כך שניתן גם לערבב את התמצית בתוך דייסת התינוקות .ישנם צמחים בעלי פעילות אנטי אלרגית כמו סקוטלריה, צמחים בעלי פעילות אנטי-זיהומית ו"מקררי עור" כגון פורסיטיה ויערה יפנית (שנמצאה מחקרית כנוגדת חיידק סטאפילוקוק ופטריות) , צמחים בעלי השפעה מרגיעת עור ו"מקררת דם" כמו שורש האדמונית, צמחים מייבשי לחות פטוגנית(מוגלה או הפרשה עורית) כמו קאפילאריס. לילדים נשלב צמחים בעלי טעמים מתוקים ושאינם קשים לעיכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף נחושתאריק07/07/2009
שלום,
ברצוני לדעת כיצד הרפואה הסינית היתה ממליצה להתמודד עם מקרה של עודף נחושת בשתן (חשד לווילסון). האם יש דרכים מומלצות לניקוי הגוף מרעלים, ניקוי הכבד, עזרה לכבד וכו'...?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת וילסון
מיכל שלזינגר07/07/2009שלום אריק
במחלת וילסון הפגיעה הכרונית בכבד נובעת מעודף נחושת חופשית.
בטיפול במחלה זו אין מנווס משילוב של תרופות מערביות
בטיפולים במחלת וילסון אני נוהגת לשלב טיפולים הומוטוקסיקולוגיים ו/או תוספים שונים כדי לתמוך בכבד ובאיברים שנפגעים
.
,
מאחלת לך בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות קשהאבי06/07/2009
שלום , אני בן 18 בחצי שנה האחרונה אני סובל מעצירות ממש קשה עד שלפעמים ממש יש לי יציאות רק פעם בשבוע וזה מתלווה בכאבים ממש חזקים. רציתי לשאול מה אני יכול לעשות במצב הזה ?? אני ממש סובל מזה , וגם לאחרונה אני הפחתתי בכמות שתיה ואני לא מקפיד כל כך על ארוחות מסודרות , איזה מזון מומלץ לי להתחיל לאכול שיגרום לי ליצאות קלות ויסדר את מערכת העיקול ??
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי
עדי מנחמי06/07/2009לתזונה מסודרת יש חשיבות רבה בכדי להסדיר יציאות.יש לאכול בעיקר סיבים תזונתיים,ירקות ולהרבות בשתיית מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות קשה
מיכל שלזינגר06/07/2009שלום לך יוסי
אין תחליף לשתיה ואכילה נכונים לצורך טיפול בעצירות:
להלן המלצות שעשויות לסייע לך.
1. הקפדה על פעילות גופנית קבועה.
2. העדפה של פירות וירקות טריים, שלמים בקליפתם (לאחר הברשה וקרצוף טוב – להסרת שאריות חומרי הדברה ואדמה)- על פני מיצי פירות וירקות. הסיבים הבלתי מסיסים נמצאים בעיקר בקליפה, לכן הם חסרים במיץ הסחוט. בנוסף, אכילת פירות וירקות שלמים, תורמת לתחושת שובע ואינה מעמיסה קלוריות על הגוף.
3. צריכה מספקת של סיבים בלתי מסיסים במזונות ארוזים, באמצעות בדיקת הסימון התזונתי שעל גבי אריזות המזון: בררו מהי כמות הסיבים בקמח, במוצרי הלחם השונים ובדגני הבוקר שלכם. חפשו אחר מונחים כגון: "סובין חיטה" ו"קמח מחיטה מלאה".
4. כדי שפעילות הסיבים תהיה יעילה, חשוב להקפיד על שתייה מספקת: לפחות 8 כוסות מים ביום. בקיץ הישראלי לפחות 10 -12 כוסות מים ביום. צריכה גבוהה של סיבים, ללא תוספת משמעותית של נוזלים, עלולה להחמיר בעיה של עצירות.
טיפים לטיפול תזונתי בעצירות: טיפול יעיל, אך דורש התמדה וסבלנות רבה. מדי יום יש לאכול:
1. כף סובין חיטה עם יוגורט, בתוספת כוס מים גדולה.
2. שזיפים שחורים מיובשים, או תאנה מיובשת, השווים למנת פרי (הנספרת בדיאטת הרזיה) לאחר שהושרו כמה שעות במים רותחים. מומלץ לשתות את מי ההשריה ולאכול את הפרי באופן קבוע בבוקר (לפני כל ארוחה אחרת ).
3. רסק מעגבניות טריות בתוספת כף שמן זית (במקום 2 כפיות שמן הזית בסלט הירקות – בדיאטת הרזיה).
4. כף זרעי פשתן טחונים, מעורבבים במים , או במיץ- מוסיפים ליוגורט (מומלץ לשמור זרעי פשתן טחונים סגורים במקרר באריזה הרמטית – נוטים להתעפש).
5. סלק אדום.
בהצלחה
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותרינת05/07/2009
אני סובלת מעצירות זה שנתיים, מאז שהתחלתי לקחת אחריות בפרויקט כלשהו.
העצירות באה לידי ביטוי ביציאות כל שלושה ימים. חשוב לציין כי התפריט שאני אוכלת מאוזן ביותר ואני משתדלת כמה שיותר להקל על היציאות, אך כנראה שלא די בכך....
רציתי לדעת מה מומלץ מבחינת הרפואה הסינית, בכדי לטפל בבעייתי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות + רפואה סינית
מיכל שלזינגר05/07/2009שלום לך רינת
את מתארת עצירות על רקע מצוקה נפשית.
בטיפולים שבהם השורש הינו נפשי (והאמת שכך המקרה במצבים רבים, יש הטוענים שכמעט כל המחלות והסימפטומים מקורם בנפש...),
אני מאבחנת את האדם על פי התאוריה של חמשת האלמנטים ומאזנת את מצבו הגופני- נפשי של המטופל על פי האלמנטים שאינם מאוזנים. למשל אלמנט שיש לחזק, או להרגיע וכו'.
על פי הרפואה הסינית ישנם חמישה אלמנטים:
עץ - אש- אדמה - מתכת - מים.
ישנם גם מעגלים מזינים ומבקרים ( פילוספיה מאוד עמוקה, אבל גם מאוד פרקטית).
אני עושה זאת באמצעות דיקור.
במקביל מתיחסת לתזונה (תמיד יש תיקונים שיש לעשות),
ואם יש צורך אז צמחים ו/ או הומוטוקסיקולוגיה.
אצלי בטיפולים תמיד יש גם טיפול במגע- שיאצו, שגם הוא מסייע להרפיה.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- או.סי.דישו.אל02/07/2009
האם יש פתרון לטיפול באו.סי.די בהומוטוקסיקולוגיה ו/או רפואה סינית ו/או דיקור וכו' ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר OCD - הפרעה טורדני ת כפייתית
מיכל שלזינגר02/07/2009שלום
בהחלט ניתן לסייע לאדם ה סובל מ- OCD
באמצעות הכלים של הרפואה הסינית. מדובר בשילוב של צמחים + דיקור.
הטיפול ניתן רק לאחר אבחנה מדויקת בכלים של הרפואה הסינית לקביעת המקור לחוסר האיזון אצל האדם הספציפי.
הרפואה הסינית מאוד אפקטיבית בתחום הטיפול הנפשי.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם הטיפול כולל הומוטוקסיקולו
שו.אל03/07/2009תודה, האם הטיפול כולל גם הומוטוקסיקולוגיה? או שמא רק צמחים ודיקור, שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOCD + דיקור + הומוטוקסיקולוגיה
מיכל שלזינגר05/07/2009שלום לך שוב
באופן עקרוני טיפול ברפואה סינית אינו משלב הומטוקסיקולוגיה, אלא פורמולות צמחים סיניות.
מנסיוני בקליניקה יש מצבים שבהם אני מעדיפה לשלב הומוטוקסיקולוגיה , כי אז התוצאות מהירות יותר..
ישנם מצבים שאני משלבת צמחים ו/ או תוספים.
כמובן על פי צורך ובכפוף לנסיוני הקליני בטיפול במצבים בריאותיים שונים.
בשנים האחרונות רכשתי ידע ונסיון רב בשילוב הומוטוקסיקולוגיה לצד הטיפולים ברפואה סינית ואני מרבה לשלב את שתי השיטות. השילוב מניב תוצאות מצויינות.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)