מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחגית08/04/2010
בני בן ה-4 סובל מביעותי לילה. הוא קם בצעקות. אני ממש לא יודעצת מה לעשות אולי תוכלו להמליץ לי על איזה משהו מרגיע טבעי שמתאים לילד בגילו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה
עדי מנחמי08/04/2010כפי הנראה,מערכת העצבים של בנך אוגרת בתוכה מתח עיצבי רב ,שבא לידי ביטוי בשינה.ניתן לצמצם את המתח הזה ע"י צמחי מרפא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי כבד מבוסס מש ואורזעופר31/03/2010
אני התחלתי הבוקר ניקוי כבד , מבוסס על מש ואורז בסמטי מלא.
בבוקר אני אוכל קווקאר עם כפית דבש.
ובצהריים וערב אני אוכל אורז ומש מבושלים במים ללא תבלינים וסלט ירקות ירוקים.
השאלה שלי היא אם אני יכול להוסיך עוד משהו בין הארוחות כי קצת קשה לי ככה, פירות או משהו כזה ?.
והאם לשתות שמן זית ולימון בבוקר זה גם נחוץ או שאין צורך.
האם אני יכול להעשיר קצת את ארוחת הצהריים והערב כדי שיהיה לי קצת יותר טעים ?
תודה רבה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי כבד- דיאטת מש ואורז
מיכל שלזינגר31/03/2010שלום עופר
השאלה היא עד כמה אתה מוכן ללכת...?
יש המקפידים על דיאטה קפדנית של מש ואורז, יש המחליטים לשלב יותר ירקות ופירות.
תלוי מה מצב בריאותך, תלוי מה אתה רוצה להשיג ותלוי מה אתה מסוגל?
תמיד כדאי לפני שינוי תזונתי משמעותי להיוועץ באיש מקצוע שיוכל להתייחס לכל הנתונים שלך ולהתאים לך תפריט מתאים שתוכל לעמוד בו.
בהצלחה
מועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחרדהאייל27/03/2010
שלום
אני סובל מחרדות,על רקע של היפוכונדריה, כ - 8 שנים ( און-אוף ) ומטופל בכדורים...
האם יש לרפואה הסינית פתרונות לנושא זה של חרדה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בחרדה + רפואה סינית
מיכל שלזינגר28/03/2010שלום לך אייל
ניתן לטפל באמצעות הרפואה הסינית במצבי חרדה. המטפל ברפואה סינית מאבחן את השורש למצב חוסר האיזון ממנו סובל המטופל. המטפל עושה זאת באמצעות כלי האבחון של הרפואה הסינית: אבחנת דופק, לשון, אבחנת גוף וכמובן תשאול מפורט של המטופל המתייחס לבעיית החרדה ובנוסף לכל יתר הסימפטומים הגופניים - נפשיים שלו. לאחר ביצוע האבחנה המטפל קובע אסטרטגיה טיפולית שתתבסס על תכנית דיקור, מתן צמחי מרפא והנחיות לאורח חיים.
הרפואה הסינית הינה כלי יעיל ביותר לטיפול במצבי נפשיים בכלל וחרדה בפרט.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרניתדורית23/03/2010
שלום
האם ניתן לטפל בציפורן חודרנית ברפואה הסינית ולהימנע מניתוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן
עדי מנחמי24/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ניקוי כבד סיניאפרת23/03/2010
כבר שישה ימים אני אוכלת רק אורז בסמטי עם מש וירקות פירות ירוקים ובבוקר שותה לימון ושמן זית על בטן ריקה כניקוי כבד בשיטה הסינית בגלל אינזימי כבד גבוהים ותהליך דלקתי
לאחר שלושה ימים הופיעו לי כאבים פנימיים מאד חזקים ברגליים החל מהאגן בברכיים באיזור המרידאן של כיס המרה ועוד אלו כאבים לא מוכרים לי כלל והם קיימים גם בלילה ומופיעים בהתקםות ובגלים של התחזקות למרות שמלווים אותי ברמה זו או אחרת כמעט כל הזמן
אני רוצה לברר האם זו תופעת לוואי מוכרת כי קשה לי להאמין שזה צרוף מקרים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי תזונתי
מיכל שלזינגר23/03/2010שלום לך אפרת
אני מבינה שהטיפול הינו תזונתי בלבד ???
בד"כ בניקוי אני נוהגת לשלב גם צמחים / תוספים / הומוטוקסיקולוגיה, האם שילבת משהו נוסף?
לא נתקלתי במטופל שדיווח על שינוי תזונתי בריא בסך הכל וחווה כאבים דוגמת אלו שאת מתארת.
נסי להפסיק את הדיאטה ובחני מה קורה...
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
אפרת23/03/2010תודה רבה לך
אני רוצה לשאול האם אחרי כשבוע בדיאטה כזו (אורז בסמטי עם מאש וירקות ופירות ירוקים ובבוקר שמן זית ולימון) אפשר להפסיק ולאכול כרגיל או שצריך לעשות בהדרגה
ואיך לעשות אותה (חלבונים מן החי ,פחמימות וכו')
תודה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה
מיכל שלזינגר24/03/2010שלום לך אפרת
לא אמורה להיות בעיה לחזור לתזונה רגילה. אבל, במקרה שלך יש בעיה מסויימת- הכאבים שתארת, שעדיין לא ברור מהי הסיבה להם.
לכן, במקרה שלך כדאי לחזור לתזונה רגילה מאוד בהדרגה ולהיות עירנית לכל חריגה שהיא.
בהצלחה
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנב
אפרת23/03/2010לשאלתך לא שילבתי משהו נוסף למעט מה שציינתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי רפואה סינית-רומינה22/03/2010
שלום,
אני בוגרת תואר ראשון במדעי התזונה בפקולטה לחקלאות ברחובות, טרם עשיתי את הסטאז'.
אני מעוניינת ללמוד רפואה סינית, אבל לא יודעת איפה.
מה נחשב כיום למקום הכי טוב ללימודי רפואה סינית בארץ? שמעתי שגם בפקולטה לחקלאות יש לימודי רפואה סינית, 4 שנתי....
מה אתם אומרים?
אשמח לשמוע את המלצתכם.
תודה רומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים
עדי מנחמי22/03/2010אני חושב שרידמן טובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסד לימודים לרפואה סינית
מיכל שלזינגר23/03/2010שלום לך
הטוב ביותר הינו להגיע לבתי הספר, כולם נוהגים לקיים ימים פתוחים.
כדאי לשוחח עם תלמידים בבתי הספר השונים.
חשוב כמובן ללמוד באחד מבתי הספר הגדולים, כאלו שמאפשרים אח"כ להרשם לאגודה הישראלית לרפואה סינית.
בדקי מי בצוות המורים, מה היקף השעות, מהו היקף הלימודים המעשיים? האם יש להם קליניקה פעילה בארץ. חלק מבתי הספר אינם מנהלים קליניקות בארץ, והלמידה אצלם מחייבת נסיעה לחו"ל, על מנת להשלים את הלימודים.
בשנתיים האחרונות מקיימת האגודה לרפואה סינית בחינות סיום לכלל הסטודנטים, נסי לברר דרך האגודה לאיזה בית ספר משתייכים הציונים הגבוהים ביותר.
בכל מקרה כדאי להתנסות קלינית על מטופלים ישראלים.
בית הספר ברחובות מלמד את הרפואה הסינית העתיקה, זאת בניגוד לשאר בתי הספר.
אם חשוב לך, בדקי אילו מבתי הספר מאפשרים גם להשלים לתואר בסין / ארצות הברית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המפורטת!!!
אורלי12324/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד הרפואה הסינית מטפלת בריפלוקס?ליאת22/03/2010
שלום רב
הריי הבעייה היא כירורגית- החלשות של הוסגר שבין הושט לקיבה, כיצד הדיקור מחזק את הטונוסים הללו?
אשמח להבין , כי יש לי רפלוקס ואינני יודעת כיצד לטפל באופן אלטרנטיבי , גם ככה התתרופות סותרות החומצה לא עוזרות, ואני חיה על ירקות , קינואה ודוחן מזה 3 חודשים....אך אין שיפור...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס
עדי מנחמי22/03/2010ישנם אזורי אבחון אשר רגישים כשיש ריפלוקס(בעיקר באזור רום הבטן.ניתן לשחרר את רגישות האזורים ע"י דיקור ואז ,בד"כ,יש שיפור ניכר בריפלוקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת כרונית שלא נגמרתרון19/03/2010
שלום רב,
בתינו בת שנתיים, חזקה ובריאה בד"כ אך מאז שהחלה את שנתה הראשונה בגן סובלת מנזלת כרונית. ניסינו תמצית בשם BI YAN PIAN שקנינו ב"זן צמחים" והנזלת אכן הפסיקה לגמרי. בכל פעם שניסינו "להיגמל" מהתמצית הנזלת חזרה. האם ניתן להשתמש בתמצית לתקופה ארוכה, למשל 2 או 3 חודשים רצוף (עד סיום החורף והאביב)? האם צריך לעשות הפסקה כלשהיא במתן רציף?
בתודה מראש, רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים
עדי מנחמי22/03/2010הפורמולה היא למצבים אקוטיים ולכן לא ממש פתרתם את שורש הבעיה .צריך כרגע לתת פורמולה מחזקת מע' חיסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירנים ורפואה סיניתמאיה16/03/2010
שלום לכם,
לפני כ- 10 שנים התגלה שרירן ברחםת בבדיקת האולטרא סאונד האחרונה התגלה כי הוא המוביל והתווספו עוד כ-2 קטנים. במשך זמן זה אני לוקחת גלולות למניעת הריון המקילות גם על תסמונת שחלות פוליציסטיות. בנוסף סובלת ממגרנות.
לאחרונה שוקלת כניסה להריון אך לטענת הגניקולוג- השרירן גדל ויכול להפריע בכניסה להריון ושמירתו.
האם לרפואה הסינית יש היכולת לעזור? האם דיקור יכול לעזור.
אשמח לקבל תשובה מהירה.
המשך יום טוב ומקסים
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירנים ורפואה סינית
מיכל שלזינגר16/03/2010שלום לך מאיה
ניתן לטפל בשרירנים באמצעות טיפולים ברפואה סינית צמחים+ דיקור. בדרך כלל ניתן לטפל בהצלחה בשרירנים בגודל של עד 4-5 ס"מ.
הטיפול אינו קצר מועד ולוקח מספר חודשים.
אם השרירן גדול אז אין מנוס אלא לפנות לטיפול כירורגי.
בכל מקרה - השחלות הופליצסטיות והמיגרנות מעידות על מצב גופני שאינו מאוזן. בכל מקרה מומלץ מאוד לפנות למטפל ברפואה סינית.
במקרה שלך- היות ואת גם מעוניינת להרות מומלץ במיוחד לפנות למטפל שהתמחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות. גם במקרה שתאלצי לבחור בפתרון הכירורגי רצוי לטפל ולאזן בגופך בגלל הנטיה לפתח שרירנים.
בהצלחה
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגינקולוגיה ופוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותנעמי09/03/2010
לפני זמן מה שמעתי כי שערות כלבה/ הפרשות כלבה למרות שהיא מעוקרת יכולה לגרום לשיבוש הורמונלי של האישה וכך לחוסר פוריות.
ואני מדברת על כלבה שחיה בבית עם הרבה שערות ובכל מקום
האם זה נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת כלבים על פוריות
מיכל שלזינגר09/03/2010שלום לך נעמי
שערות כלבים בבית והפרשותיהם אינם אמורים להשפיע על פוריות גברית /או נשית.
אנשים רבים הינם בעלי כלבים ובד בבד הורים לילדים שהושגו בהריונות טבעיים- אין שום בעיה !
אולי את מתכוונת למחלה בשם טוקסופלסמוזיס- מחלה שאם נדבקים בה בשליש הראשון להריון היא עלולה לסכן את העובר, מסיבה זו כל הנשים עוברות בדיקת טוקסופלסמוזיס לפני הריון ובמהלכו.
ניתן להדבק מצואת חתולים ולכן בזמן הריון רצוי לבקש ממישהו אחר לטפל בארגז הצרכים של החתול.
מלבד זאת, לא אמורה להיות כל בעיה באחזקת חיות מחמד.
מאחלת לך ולכלבתך שנים ארוכות של הנאות משותפות...
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נעמי10/03/2010ראשית תודה רבה על תשובתך המהירה.
שאלתי הנוספת היא, האם דיקור סיני יכול לעזור בשיפור אופי המחזור החודשי, יש לי מחזור סדיר אך סובלת מדימומים כבדים מאוד,כאבים מטורפים סביב המחזור וכמובן חולשה כללית בעקבותיה? והאם יכול לעזור בפוריות?
תודה
רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני לפוריות
מיכל שלזינגר11/03/2010שלום לך נעמי
דיקור סיני בשילוב צמחים סיניים הינו כלי יעיל ביותר לטיפולים גינקולוגיים, להשפעה על וסת, מחזור וכמובן על פוריות.
הטיפול יותאם לך לאחר אבחון בכלים של הרפואה הסינית:
אבחנת דופק, לשון, אבחנת גוף ותשאול מדוקדק.
כדאי כמובן לפנות למטפל שהתמחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות, זאת על מנת להשיג אפקטיביות טיפולית מקסימלית.
את מוזמנת להכנס לאתר הבית שלי ולקרוא מאמרים רבים שכתבתי בנושא.
כבעלת ידע ונסיון רב בתחום - אשמח לסייע לך.
רפואה שלמה
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגינקולוגיה ופוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיתון יצרין מיניים לגברדידי190007/03/2010
רציתי לשאול האם יש דרך או שיקוי למתן יצרים מיניים לזמן מסוים ובצורה שלא תזיק לפריון הגבר
שמעתי שלכמרים היו טריקים בענין האם משהו יודע משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצר מיני מוגזם ?????
מיכל שלזינגר07/03/2010שלום לך דידי.
אם מדובר ביצר מיני בריא הרי שהרפואה הסינית כרפואה טבעית ששואפת לבריאות ואיזון בוודאי שלא נועדה לדכא יצר מיני.
לעומת זאת אם מדובר ביצר מיני מוגזם, התמכרות למין וכיו"ב- הרי שבהחלט יש מקום לבחון מהי סיבת השורש לבעיה ולטפל בהתאם, אולי גם לשלב טיפול נפשי.
הסינים (ולא רק הסינים...) רואים בפעילות מינית תקינה וסדירה חלק חשוב בבריאותו של אדם.
יש להם גם הנחיות מיוחדות שמופיעות בכתבים הקלאסים מהו המינון התקין של פעילות מינית בכל גיל.
הם מתייחסים גם לבריאות כללית של הפרט. הכוונה היא שלדוגמא אדם בן 30 שהוא יחסית חולני, יכול לקיים פחות יחסי מין מחברו שהוא בן אותו גיל אבל בריא וחסון.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך שאלתיגלית07/03/2010
בדקתי אפשרות של וולוודיניה , כשנוגעים זה ממש לא כואב , ורופא נשים שלל את זה וגם וסטיביליטיס . זה פשוט כל הזמן שורף ... מה את מציעה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה בנרתיק
מיכל שלזינגר07/03/2010שלום גלית
אני מציעה לך לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות.
המטפל יערוך אבחון בכלים של הרפואה הסינית:
אבחנת גוף, אבחנת דופק, אבחנת לשון ותשאול מפורט.
על פי תוצאות האבחון יוכל המטפל להתאים לך טיפול מתאים.
בהצלחה
מיכל שלזינגר
מטפלת מוסמכת ברפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגינקולוגיה ופוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דיקור יכול להתאים לבעייה?מיקה06/03/2010
היי
האם דיקור או שיטה אחרת יכולה להתאים לבעייה ? שלום דוקטור,
מזה חודשיים אני סובלת מתחושת שריפה בנרתיק כאילו יושבת על סיר רותח עשיתי משטח וגינלי שיצא תקין מספר בדיקות שתן שיצאו
סטרליות וללא חיידק עכשיו עשיתי בדיקת שתן חוזרת ונמצא חיידק אי כולי עשיתי בדיקת פי סי אר שתן פרטית נמסר שנמצא אורואפלסמה במהלך החודשיים ניתן לי ע"י מספר רופאים אנטביוטיקות שכלל לא השפיעו והחמירו את הרגשתי הכללית נתנו לי תרופות לפטרייה שהחמירו את מצבי איך היית מציע לי לטפל בעניין מטריד זה באופן יעיל וסופי איזה סוג אנטביוטיקה לקחת ?
איזה רופא יכול לטפל בזה בצורה הכי יעילה וטובה ? האם החיידק אי כולי או האורופלסמה יכולים לגרום לתחושת צריבה בדרגה כזו ?
אשמח אם תפנה אותי לגורם המתאים אני ממש סובלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
רוית01/08/2016היי אשמח לעזרה אני סובלת מאותה הבעיה וזה ניראה כאילו זה לא יעבור לי בחיים אני כבר מיואשת ממש .
נמצא אצלי חיידק האורפלסמה ואני מטופלת באנטיביוטיקה בשם ציפרודקס אך אין שיפור בכלל אשמח לעזרה ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושת שריפה בנרתיק
מיכל שלזינגר06/03/2010שלום לך דנית
אני לא יודעת ממה את סובלת, אני יכולה רק להתייחס לנתונים שאת מציגה.
אני מבינה שיש לך E- COLI ובבדיקה הפרטית נמצא גם אוראופלסמה - אכן מבחינת רפואה מערבית מדובר על טיפול אנטיביוטי.
אפשרות אחרת היא-
ייתכן שאת סובלת מתופעה בשם:
"וולוודיניה" (כאב בפות)
וולוודיניה פירושה "כאב כרוני בפות", שמתואר לרוב כתחושת צריבה עזה. על אף שהסיבות לתסמונת אינן ידועות, מומחים משערים שדלקות פטרייתיות קודמות עלולות להגביר אצל חלק מהנשים את הרגישות לפתח את ההפרעה. אפשרות נוספת: נזק עצבי שעלול להיגרם על ידי שלל סיבות, החל מרכיבה על סוסים ועד ללידה.
אבחון וולודיניה מתבצע באמצעות בדיקת "מקלון צמר גפן" שבאמצעותו הרופא נוגע בכל אזור הפות כדי לגלות כאב.
את יכולה לנסות טיפול אנטיביוטי ספציפי לE COLI ולאוראופלסמה.
במקביל פני לגינקולוג שיערוך תבחין "מקלון צמר גפן".
ניתן לסייע באמצעות דיקור וצמחים בבעיות אלו.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בכף הרגל-בכרית הבוהןעדי04/03/2010
שלום,אני סובלת מזה שבוע מדלקת זו.
אני מניקה ולכן לא יכולה לקחת וולטרן או משהו דומה..האם יש משהו טבעי או דרך טיפול אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בכף הרגל
מיכל שלזינגר04/03/2010שלום לך עדי
טיפול בדיקור יכול לעזור. ניתן לשלב גם תכשירים הומווקסיקולוגיים אנטי דלקתיים לנטילה פומית (מרשם של מטפל בהומוטוקסיקולוגיה).
את יכולה לנסות למרוח משחה אנטי דלקתית הומוטוקסיקולוגית - מסוג טראומיל / R 30 - אם זה לא עוזר תוך יומיים מומלץ לפנות למטפל על מנת שהמצב לא יחמיר.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן סיני פוסימוןמיטל הר חן03/03/2010
הומלץ לי על שימוש בשמן סיני פוסימון לטיפול בכאבי שרירים בכתף מנותחת (עברו מספר שנים מאז הניתוח) נאמר לי שלא ניתן להשיג את השמן כיום בארץ. השאלה שלי היא: היכן ניתן להשיג את השמן או האם יש משהו חלופי בעל אותו אפקט לטיפול בבעיה.
בתודה
מיטל הר-חן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסמון
עדי מנחמי03/03/2010נסי ב"זן צמחים " בפתח תקוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש חלופות
אורנה12/09/2011הפוסימון המקורי נאסר ליבוא לארץ מאחר והוא מכיל כמות גדולה של שמן מנטה (פני-רויאל) המוגדר על ידי משרד הבריאות כשמן רעיל והשימוש בו כמרכיב במוצר מוגבל למינון קטן. ניתן להשיג תחליפים ראויים בשמנים תאלינדים או קוריאניים אשר מחליפים את מינון השמן הזה במרכיבים אחרים ממשפחת הג'ינסנג. לידיעתך, החומרים התאילנדים והקוריאניים אמנם לא מכילים את המנטה האסורה - אך הם חזקים פי כמה וכמה מהמקור הסיני. ניתן למצוא חלק מהתחליפים ב"שייאו איי" מרכז למטפלים, יש להם אתר באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסימון
מיטל הר חן03/03/2010ניסיתי ונאמר לי שאין וכך גם בכמה מקומות אחרים. השאלה אם יש משהו בעל תכונות דומות שיכול לטפל באותה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן PO SUM ON
מיכל שלזינגר03/03/2010שלום לך מיטל
אכן, הפו סום און הינו שמן יעיל באופן יוצא דופן לבעיות שונות.
בשנתיים האחרונות אין להשיג אותו בארץ. בזמנו חברת זן צמחים היתה היבואנית שלו.
הם הפסיקו להביא אותו לארץ מסיבות פרוצדורליות.
ישנם שמנים שונים שמכילים צמחים שאמורים להניע דם, לחמם וכו'
- אבל לצערי עדיין לא נתקלתי בארץ במשהו שדומה באיכותו התרפויטית לפו סום און.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן
עדי מנחמי04/03/2010פשוט תשתמשי בשמן על בסיס מנטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן פו סום און
ערן מי-רב12/09/2010מיטל שלום
כיום למיטב ידעתי אין שמן פו סום און בארץ
ניתן לרכוש אותו דרך אתרי אינטרנט דוגמת איביי וכדו'
הייתי ממליץ על מדבקות שיכוח כאב סיניות הנקראות לרוב מדבקות צושימה או בצורתם הישראלית (אך פחות חריפה מבחינת צמחים) מדבקות דרגון.
אשרות גם לטייגר באלם המישחה הסינית.
וכמובן שילוב עם טיפול דיקור\ טווינה.
רפואה שלמה
אושר, בריאות, אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)