מידע רפואי
פורומים
- זכויות רפואיות
- לימודי רפואה
- ניתוחי עיניים, ניתוחי עפעפיים
- NLP דמיון מודרך
- ניתוחי לב, השתלות לב, ניתוח מעקפים, התקף לב
- רפואת שיניים
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- המסת שומן בלייזר
- בנות, העצמה נשית
- בדיקות רפואיות, בדיקות דם
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- מין וסקסולוגיה
- הפרעות זיכרון, אלצהיימר ודמנציה
- רפואת מטיילים
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
עו"ד שירלי כהן אדיב
משרדה של עו"ד שירלי כהן אדיב, הינו משרד בוטיק המסייע לנפגעים בתחום נזקי הגוף (נזיקין): תאונות דרכים, תאונות עבודה, פציעות בשטח מוניציפלי, מימוש זכויות מול חברות הביטוח, המוסד לביטוח לאומי, קרנות הפנסיה, נכויות, אובדן כושר, פטור ממס הכנסה לנכים וסיעוד.ד"ר שרגא וקסלר
גניקולוג נשים בכיר מחלות עריה, צוואר הרחם וקונדילומה בגברים ובנשים, מנהל מכון שער לבריאות האישה והגבר
- ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיותמירית06/01/2021
נשמע כמו התחלה גרועה של בדיחה אבל... בעלי ואני ניסינו המון זמן להיכנס להריון, כ"כ הרבה זמן שזה הפך לטכני, זה נורא.
בתקופה האחרונה הכרתי מישהו בגינת כלבים ו.. לא צריכה לפרט, מפה לשם אני בהריון. מפעם אחת.
כ"כ חיכיתי להריון הזה - לקחת עכשיו גלולת אלה ולסיים אותו? כואב לי בנשמה. מצד שני - מה אני אמורה לעשות מול בעלי? מול אותו בחור שזה היה נטו חד פעמי איתו?
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סיפור, אבל הלחץ מבלבל אותך
סיגל07/01/2021איזה סיפור, אבל הלחץ מבלבל אותך. גלולת אלה את מתכוונת לגלולת חירום?? תקראי על זה קצת כי גלולת חירום התפקיד שלה זה רק לדחות את הביוץ ולמנוע הריון. זאת ממש לא גלולה שלוקחים אחרי שכבר נקלטת... אין לי ממש דעה מה הכי נכון לך לעשות כרגע אבל אולי כדאי מראש לפתוח את הכל מול הבעל ולא לחכות שהילד יצא לא דומה או משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בעיות בדרכי השתן, בכליות ובמערכת הרבייה הזכרית, עלולות להחמיר
רבים עלולים להרגיש נבוכים לשתף בבעיות אינטימיות ומהסיבה הזאת, דוחים את הביקור אצל האורולוג, חשוב שאותם אנשים יתגברו על המבוכה ויבינו את החשיבות הגבוהה של אבחון וטיפול מקדים
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד