שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    א
    08/07/2011

שלום,
    אני בת 42.5 ובשנה האחרונה אני מרגישה שהזכרון שלי אינו כתמול שלום. אני מרבה לשכוח דברים (כגון מיקום המפתח, בקשות שמשיהו מבקש ממני וכד') אני מוצאת את עצמי לא פעם במבוכה כשאני שוכחת . פעמים אני נעזרת ביומן ובו כותבת את מה שאני צריכה לעשות.
    לעיתים אני שוכחת את המילה שאני רוצה לומר, דבר המקשה מאד על תפקוד בעבודה (בה עלי לשוחח עם אנשים ולתת הדרכה על נושאים שונים).
    אני יודעת שגילי צעיר (לתופעות אלו) ואין בדרך כלל תופעות כאלו בקרב אנשים, לכן חשבתי שאולי זה קשור לעומס העבודה, לשתיה מרובה של נס קפה וכו'.

אושה לכן, אם תכוונו אותי ותאמרו לי מה קורה איתי, ולאן עלי לפנות כדי לטפל בתופעה מציקה זו.

תודה מראש
    א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בקשה ...

א.
    10/07/2011

אשמח אם תענו לי על שאלתי.

תודה מראש
    א.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכיחה

ד``ר שרה רפפורט
    11/07/2011

א. שלום,

התופעות שאת מתארת בהחלט יכולות על רקע מצבי לחץ ממושכים ועייפות.
    בכל אופן, אני ממליצה לך לקחת כמה צעדים כדי לברר מקור הקשיים.
    ראשית לפנות לרופא משפחה ולבצע בדיקות שגרתיות. חשוב לשלול בעיה רפואית, ולפי הצורך הרופא המשפחה יפנה אותך לבדיקה אצל נוירולוג. אחר מכך או במקביל, מומלץ שתעבור אבחון נוירופסיכולוגי (קוגניטיבי) כדי שנתן למקד את תלונותיך באופן אוביקטיבי, לברר מקור הקשיים ולהמליץ על התערבות טיפולית מתאימה.
    מקווה שעזרתי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אמא
    11/07/2011

אני מודה לך מאד על תשובתך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו