אנא תנו לי כיוון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא תנו לי כיוון
    הילה
    30/07/2011

שלום למשתתפי הפורום ולד"ר שרה רפפורט!

אני בת 28..מאז ומתמיד הייתה לי בעיה של "ראש קטן"..אני לא עושה את זה בכוונה אני פשוט כזאת..לא בעלת "ראש גדול",פלפליות..וכ"ן..אני מרגישה שזה מאוד מפריע לי בחיי היום במיוחד בשטח העבודה. לא הייתה עבודה אחת שהלך לי חלק בה מבחינת הבנה ויכולת לפתור מצבים עם לקוחות ..הכל הולך עקום..לא יודעת לפתור מצבים.
    יש לי תעודת מזכירה.אבל מעולם לא עסקתי בתחום כי...צריך יכולת לארגן צריך ראש גדול צריך פלפליות..צריך להיות מבינה עניין..וכמובן לפתור מצבים מול לקוחות

ואני ראש קטן..לא מבינה דברים..יש לי ראיה צרה לא רחבה..מה דפוק בי? אני פלגמטית כזו..אודה לתשובה
    יום טוב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא תנו לי כיוון

הוספת תגובה

• אנא תנו לי כיוון - תגובה

גל גפן-ריטר
    03/08/2011

הילה שלום,

את מתארת חלק מהתכונות שלך עד כה, ואני בטוחה כי יש לך גם הרבה מאוד יכולות טובות אחרות. במידה ונראה לך שמדובר בקושי שקשור ליכולות הלמידה שלך ייתכן וכדאי לך לעשות אבחון קוגניטיבי אשר יצביע על נקודות החוזק והחולשה שלך.

לגבי התיאור שלך את עצמך, נשמע שחלק גדול מהעבודה שלך עם עצמך הוא להשלים עם מה שאת ולקבל את עצמך כמו שאת ולמצוא כיוון על פי הכישורים הטובים שלך. במידה ואת לא מטופלת אצל פסיכולוג הייתי ממליצה לך לפנות לייעוץ סביב נושא זה.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו